2018. október 31., szerda

Gyerek állítható gumis nadrágtartó - Jelenlegi ára: 650 Ft

Új állítható gumis  gyerek nadrágtartó. Legnagyobb hossz alapban:   55 CM.

Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 17:53 .

Ajtózár működtető eqiva 142950A0 IP20 Bluetoothra alkalmas - Jelenlegi ára: 47 690 Ft

 Bluetoothos Smart ajtó működtető
Ajtózárak kireteszelése és nyitása okostelefon alkalmazással
Max. 8 okostelefont tud egy ajtózár működtetőhöz betanítani
Vezeték nélküli szerelés az elemes működésnek köszönhetően
Ajtózár működtető bluetooth? Smart-tal a kényelmes ajtózár ki-/bereteszeléshez és nyitáshoz okostelefon alkalmazáson keresztül. Megfelelő belépés ellenőrzés és idővezérelt zárás a rugalmas heti program és egyedi belépés profil segítségével. Ingyenes alkalmazás Apple iOS-hez és egy vagy több ajtó működtetőt tud kezelni.
Jellemzők:
Max. 8 okostelefont tud egy ajtózár működtetőhöz betanítani ? Vezeték nélküli szerelés az elemes működésnek köszönhetően ? Univerzálisan alkalmazható, minden normál zárhengerrel rendelkező ajtónál ? Felszerelés belülről a zárhengerre ? az ajtó működtető kívülről nem látható ? Nincs fúrás, nem sérülnek az ajtók, keretek vagy kulcsok ? Egyszerű és ugyanakkor lehallgatás biztos üzembe helyezés okostelefonnal és kódkártyával ? Nagyfokú biztonság, különálló kódolt vezeték nélküli kommunikációval ? Működtethető kívülről, a hagyományos kulcs segítségével ? Pánik- és vész működtetés bentről, teljesen mechanikusan a készüléken, a szabadalmazott működtetőnek köszönhetően.
Műszaki adatok:
Kódzár jellemzők: Bluetoothra alkalmas ? Méret, magasság: 72 mm ? Méret, mélység: 128 mm ? Méret, szélesség: 80 mm ? Súly: 387 g ? Típus (kategória): Ajtózár működtető ? Védelmi típus: IP20
Szállítás tartalma:
Ajtózár működtető ? 4 db ceruzaelem ? Szerelési anyag ? Használati útmutató.
Figyelem:
Apple (min. iOS 8. 3) és android (min. 4. 3 verzió) okostelefon támogatás.
Felszerelés az ajtó belső oldalára. Ezzel az ajtó kívülről továbbra is nyitható marad kulccsal, ehhez egy "mindkét oldalon lezárható" zárhengerre van szükség.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1486674


Jelenlegi ára: 47 690 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Pro Aqua-Clean akváriumi szűrőanyag 30-60L ÚJ!! - Jelenlegi ára: 2 327 Ft

ProAqua-Clean Termékismertető                                                                                          
Kedves akvarista Barátunk!
 
A ProAqua-Clean speciális szűrőanyag forradalmi változásokat hoz az akvarisztika világába! Egyedülálló képességeinek köszönhetően használatával egy komplex kémiai szűrőrendszert kapunk, amely 100%-os sikerrel alkalmazható:
-           a víz káros nitrit és nitrát tartalmának hatékony, azonnali csökkentésére
-           természetes fa dekorációk (pl. vasfa, mangroowe gyökér, szőlőtőke, stb. ) által megfestett víz színének visszaállítására
-           fényviszonyok javítására
-           algásodás megelőzésére
-           a vízben oldott oxigén szintjének stabilizálására
-           vízcserék számának jelentős mértékű csökkentésére, sőt, akár nélkülözésére
-           tökéletesen kristálytiszta víz előállítására hosszú távon!
Hogyan működik? A ProAqua-Clean egy speciális felületaktív szűrőanyag, amely vízzel érintkezve azonnal működésbe lép. Hatékonyságát a különböző víztesztek (pl. NO2, NO3, PH) is azonnal kimutatják, a telítődés időtartama pedig – a víz terheltségétől (halak száma, etetés gyakorisága, stb. ) függően- akár hónapokban is mérhető. A szerves anyagok bomlása során keletkező mérgező anyagok felhalmozódása idővel az akvárium vizének elszíneződését okozzák („ besárgul” a víz), amit a szűrőbetétek tisztításával és a víz részleges cseréjével tudunk megszűntetni. A ProAqua-Clean képes megkötni ezeket a káros anyagokat, ezáltal teljesen tisztává, átlátszóvá válik akváriumunk vize, a vízcserék időtartama pedig jelentősen csökken: munkát, időt és pénzt spórolva ezzel nekünk. Folyamatos használata mellett a vízcsere akár teljesen hagyható!!
Az akváriumban dekorációként szépségük és tartósságuk miatt szívesen használt különböző fagyökerek kellemetlen mellékhatása a víz megfestése, vöröses-barnás elszíneződése. A ProAqua-Clean szűrőbetét ezeket a festékanyagokat is tökéletesen megköti, hatékonysága a használat megkezdését követő 12 óra múlva már szemmel látható, 48 óra elteltével pedig kristálytiszta vizet kapunk!
Hová kell tenni? A legoptimálisabb eredmény érdekében használjunk keringető-szivattyúval üzemelő belső vagy külső szűrőt, amelynek bármely rekeszében elhelyezhető. Légpumpáról üzemeltetett akváriumoknál a leginkább áramoltatott helyre célszerű tenni. Esetleg egy kisebb teljesítményű belső szűrő önálló betétjeként is alkalmazható.
Meddig lehet használni? A ProAqua-Clean szűrőbetét folyamatosan használható egészen addig, amíg a víz elszíneződése újból megkezdődik. Ekkor készítsünk 20-30Co hőmérsékletű, minimum 10: 1 arányú só-oldatot (bármilyen só megfelelő a célnak), amelyben rövid idő alatt (20-30 perc) a só hatására a kivont anyagok a szűrőbetétből távoznak. Ezután a szűrőbetét újból visszahelyezhető az akváriumba. Ez a tisztítás több alkalommal is elvégezhető, egészen addig, amíg a két regenerálás között eltelt időszak túlságosan lerövidül.
Kinek ajánlott? Mindenki számára, aki szeretne halairól egy különlegesen tiszta vizű, káros anyagoktól mentes, kevés gondozással járó, tökéletes akváriumban gondoskodni.
Egyéb tudnivalók A ProAqua-Clean szűrőanyag a biológiai szűrést nem helyettesíti, használata annak kiegészítéseként javasolt! Tengeri akváriumokhoz a víz sótartalma miatt hatékonyan nem alkalmazható. A víz kémhatása (PH) és keménysége (nko) a használat során kis mértékben csökken, ez - amennyiben szükséges (pl. kifejezetten kemény vizet kedvelő halak esetében)– mészkő (kalcium) tartalmú dekorációkkal, aljzattal, visszaállítható. A változás mértéke az akvárium élővilágára semmilyen negatív befolyással nincsen, a lágy, vagy közepesen kemény vizet kedvelő halaknál kifejezetten előnyös! Egészségre káros anyagot nem tartalmaz. A terméket szavatossági idő nem köti, kiszáradás esetén károsodás nem éri. Óvja a csomagolóanyagot a sérülésektől!
Ajánlott akvárium méret: 30-60L

Jelenlegi ára: 2 327 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 11:34 .

120 db. 3D műköröm dísz KÜL.POSTA 1500 FT! - Jelenlegi ára: 1 Ft


120 DB 3D FIMO MŰKÖRÖM DÍSZ
SZÁLLÍTÁS 5-6 hét is lehet, ez a legrosszabb forgatókönyv általában előbb megérkezik
Külföldi posta 1500Ft/db. /AUKCIÓ/CSOMAG/a termék külföldről jön, külön- külön csomagban, más-más helyről, ezért nincs összevonásra-összevárásra lehetőség, ennek tudatában licitálj!
Leütés után 2 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot!
A vételár rendezésére 8 NAP áll rendelkezésedre, ha nem érkezik meg az utalás addig a 9. napon negatívan értékelek.
LICITET NEM TÖRLÖK CSERE NEM ÉRDEKEL!
A KÜLFÖLDI PARTNER FENTARTJA A JOGOT, HOGY A KÉPTŐL ELTÉRŐ LEGYEN A LESZÁLLÍTOTT TERMÉK, EZT A KÉSZLETHIÁNY OKOZHATJA

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-02 16:54 .

Clarks Sportszandál 33-33,5-es - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

SZÉP TISZTA JÓ ÁLLAPOTÚ BTH: 21, 7CM BELEÍRT MÉRET UK1, 5 TERMÉKEIM KÖZÖTT FÉRFI NŐI GYEREK RUHÁKAT ÉS CIPŐKET TALÁLSZ

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2018-11-22 00:26 .

JAKUBETZ JELZÉSSEL:ENTERIŐR - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

20. sz. első fele, olaj, vászon, szakszerűen tisztítva, hozzávaló régi keretben. A kereten egy apró sérülés, jelezve jobbra lent. Mérete: 34x25cm+keret.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 08:49 .

Dr. Organic Levendula golyós dezodor - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A pórusok elzárása nékül 24 órás védelmet biztosít. Irritáció mentes, antibakteriális golyós dezodor, mely gyengéd a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesíti a nem kívánt testszagot, gátolja a túlzott verejtékezést, megnyugtatja és hidratálja a bőrt.
Nem tartalmaz: parabeneket, mesterséges szinezéket, -illatanyagokat, -tartósítószert. Aluminium mentes.
Dr. Organic - Természet ihlette díjnyertes testápolásA természet létrehozta az aktív hatóanyagokat.... Mi megalkottuk az aktív kozmetikumokat. A természetes hatóanyagokból kifejlesztett Dr. Organic termékcsalád minden egyes tagja az összetevők bioaktív tulajdonságait rejti magában. Valamennyi termék esetében a legfinomabb és legtisztább alapanyagok kerültek felhasználásra. Feldolgozás előtt valamennyi nyersanyag szigorú bevizsgáláson megy keresztül, származzék a világ bármely tájáról. Bioaktiv összetevők: A Dr. Organic összetevőinek bioaktív megnevezése azt jelenti, hogy a nyersanyagok speciális jótékony hatása a feldolgozás során garantáltan megmaradt. Bio összetevők: Lehetőség szerint bio termesztésből származó összetevőket használunk. Ahol nem alkalmazható bio összetevő, ott mindig másik természetes alapanyagot használunk. Nem tartalmaznak ártalmas vegyszereket: Nem alkalmazunk a mellékhatásaik miatt kifogásolható összetevőket. Mellőzzük a parabenek, nátrium lauryl szulfát (SLS), parfümök vagy mesterséges illatanyagok használatát. Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket: A mézen kívül nem használunk állati eredetű összetevőket. Nem alkalmazunk állatkísérleteket. Nem tartalmaznak génmódosított összetevőket. Nem tartalmaznak kőolajszármazékokat: A termékek nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, mint a paraffin és petróleum. Helyette növényi alapú olajokat és kivonatokat használunk. Tartósítószerek: kizárólag a legmagasabb szintű, széles spektrumú, természetes eredetű tartósítószereket alkalmazunk. Nem használunk parabeneket. Csakis olyan tartósítószereket használunk, melyek nem veszélyeztetik az élet természetes működését. Ezek olyan élelmiszerekben is használt anyagok, melyek emberi fogyasztásra is teljesen alkalmasak. Aloet használunk víz helyett: A legtöbb kozmetikum 50-70% vizet tartalmaz. Ahol lehetséges, a mi készítményeink fő összetevője az aloe vera. Szinergikus összetevők: A termékcsaládok fő hatóanyagai úgynevezett szinergikus alapanyagokkal teljesítik ki hatásukat a bőrápolás során. Tehát a hatóanyagok egymás jótékony hatását erősítik. A Dr. Organic termékcsalád különleges aktív összetevőkre épül: Aloe Vera, Levendula, Manuka méz, Gránátalma, Teafa, E Vitamin. Szinergikus hatóanyagokkal kombinálva teljesítik ki hatásukat: Méhviasz, Bergamot, Kakaóvaj, Gotu Kóla, Grapefruit, Vadgesztenye, Izlandi zuzmó, Tengeri alga, Jojoba olaj, Csalán, Oliva olaj, Panthenol, Borsmenta, Propolisz, Rozmaring, Shea vaj, Kovaföld, Napraforgó olaj, Mandula olaj, A , E Vitamin, Búzacsíra olaj.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 16:14 .

Női 40-es nyári NEONZÖLD strandcipő- balerínacipő-leáraztam ! - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Szinte új darab ! Textilszerű az anyaga . Utcára is tökéletes ! Strandra pedig praktikus ! BTH: 26, 5cm
Postázom is .

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 15:45 .

Dell Latitude E5500 laptop alkatrészek - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Dell Latitude E5500 laptop alkatrészek
Teszteletlen alkatrészek:
Kijelző nincs!
Bekapcsoló panel gombokkal nincs!
Jobb oldali csatlakozók (USB, mikrofon, ) nincs!
Kijelző fedlap, bal sarka törött: 3000. -Ft
Kijelző keret: 3000. -Ft
Szalagkábel: 3000. -Ft
Jobb oldali zsanér: 2000. -Ft
Csuklótámasz touchpaddal: 5000. -Ft
Billentyűzet, 2 gomb hiányzik: 2000. -Ft
Alsó burkolat fedéllel: 6000. -Ft
Alaplap teszteletlen: 4000. -Ft-ELKELT!
Hűtőborda: 2000. -Ft
Merevlemez, memória, akkumulátor, optikai meghajtó nélkül.


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 15:26 .

Kymco dink index - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Eladó a képen látható kymco dink 150 index pár. Az ár párra értendő! Igény szerint külön is eladom.
Figyelem!
Kérdésekre szívesen válaszolok.
Képeket is teszek fel igény szerint.
Csak előre utalás után postázok, 2-3 munkanapon belül.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a posta mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a pénz átutalására.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.
Köszönöm!                    
Kérem tekintse meg összes aukciómat!!!!! !!!!! !!!!! !!!
 

Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 09:15 .

Sípolós kutyajáték - Jelenlegi ára: 220 Ft

Új sípolós kutyajáték.
A képen látható szinekben.
Az ár 1db termékre vonatkozik .
Méret: 10x6x3cm
Minden termékünk készleten van így zonnal tudjuk küldeni.

Jelenlegi ára: 220 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 14:41 .

Texas Instruments TI-84 Plus Grafikus Számológép - Jelenlegi ára: 23 500 Ft


Eladó egy nagyon szép állapotban lévő
Texas Instruments TI-84 Plus
típusú programozható grafikus számológép.
Információk a számológépről
- Sorozatszáma: 2635012987 P-0609L
- Hibátlanul működik, a legfrissebb szoftverrel (2. 55) telepítve.
- Esztétikai állapota szintén kifogástalan, 1-2 minimális karc van rajta ami közül egy jobban észrevehető az ON gomb mellett (5. kép)
- A számológéphez jár egy USB csatlkozókábel, elemek, valamint a csúsztatható fedőlap.
- Használati útmutatók az alább említett honlapon elérhetőek.
- Hivatalos garancia nincs, de egy hét próbagaranciát vállalok.
Átvételi
- Személyes átvétel megoldható Debrecenben
- Tudom küldeni postai csomagként vagy futárszolgálattal is a vevő terhére.
- Adásvételi szerződést írhatunk
Termékspecifikációk, applikációk és kézikönyvek a http: //education. ti. com honlapon találhatóak.
Kérdésekre nagyon szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 17:46 .

Tracy Chapman - Tracy Chapman MC - Jelenlegi ára: 500 Ft

Tracy Chapman - Tracy Chapman MC
Személyes átvétel napközben a Lurdy Házban lehetséges.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 11:38 .

Egy ágyban az ellenséggel (1991) BLU-RAY ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Egy ágyban az ellenséggel (1991) 
Julia Roberts
Külföldi kiadás - Magyar 2. 0 hang és magyar felirattal
Állapot:  Új, bontatlan
Átvehető: rendelésre, 7 munkanap a beérkezés
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
Amikor Laura négy évvel ezelőtt hozzáment Martin Burneyhez, nem is sejthette, hogy a férfit milyen vad szenvedély fűti iránta. A külvilág számára még mindig az ideális házaspár megtestesítői: Laura férje minden kívánságát készségesen teljesíti, Martin pedig sikeres és hihetetlenül vonzó. Senkinek nincs fogalma arról, hogy a rettegő asszony csak a megfelelő pillanatot várja, hogy megszökhessen ebből a rettenetes rémálomra emlékeztető, pusztító kapcsolatból.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 09:31 .

Eljegyzési esküvői parti lufi - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 795 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ max  2-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható.
Gyémánt gyűrű alakú lufi.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-01 02:32 .

Thomas és barátai: 8 darabos papírtányér - Jelenlegi ára: 650 Ft

A Thomas és barátai: 8 darabos papírtányér leírása: A születésnapi torták és meglepetés partik alapvető tartozéka ez a mókás papírtányér csomag. Thomas és barátai mesefigurákat ábrázoló papírtányérok remek hangulatot teremtenek a gyerkőcök körében. Ráadásul mosogatni sem kell utána, így az Anyukáknak is kedvező. Praktikus is dekoratív tartozéka bármilyen összejövetelnek. Átmérője: 18 cm.

Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Bob Dylan - Best of Bob Dylan MC - Jelenlegi ára: 500 Ft

Személyes átvétel a Lurdy házban lehetséges hétköznap 10 és 18 óra között.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 19:29 .

Téli gumi felnivel 195/65R15 Fulda Kristal - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

4 db Fulda Kristal 195/65R15, 91H, DOT2703, 5, 5-6 mm-es téli gumi felnivel, egyben! (6J15H2 ET45) Három szezon óta áll a pincében.  A képek magukért beszélnek.
Csak személyes átvétellel! Az ár a négy darabra értendő!
Ha a licitálást követően egy héten belül nem jelentkezik a vevő, akkor negatív értékeléssel zárom az aukciót és a terméket újra meghírdetem.  


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 15:12 .

helytakarékos vákumos tároló 68x98 cm - Jelenlegi ára: 656 Ft

Csatlakoztassa a porszívót az erre kialakított helyre, majd szívja ki a levegőt a tárolóból.
Mérete: 68 x98 cm

Jelenlegi ára: 656 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 20:36 .

2018. október 30., kedd

34-es Ecco szandál eladó - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó egy 34-es Ecco Biom málna színű lány szandál megkímélt állapotban.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-21 08:10 .

Black & Decker akkus csavarhúzó - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Black & Decker akkus csavarhúzó hálózati töltővel, falra szerelhető töltő dokkolóval.
Akksija jó. Használatból eredő karcok és horzsolások vannak néhol
Kérem csak akkor licitáljon, ha vállalja, hogy 3 napon belül felveszi a kapcsolatot velem és 7 napon belül átutalja a vételárat.

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 23:26 .

Yamaha-Minarelli variátorszett eladó (13mm) ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció tárgya: Yamaha-Minarelli blokkal szerelt 50 cm3-es, kétütemű robogókhoz variátorszett.
A képen látható új állapotban; 13mm-es.  
A következő típusokhoz:  YAMAHA JOG ARTISTIC 3KJ / MINARELLI / APRILIA / MALAGUTI / MBK
Igény esetén postázom is.
További új és használt alkatrészek, felszerelések, kiegészítők, motorgumik, robogók UGYANITT!!


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 14:43 .

PETAS 185/80R14 C Fullgrip PT935 téli kisteher gumiabroncs - Jelenlegi ára: 17 768 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállítástéli gumiabroncsFogyasztásGFékezésBZaj2, 73Méret185/80R14CGyártóPetasIdénytéliTermék típusKisteherSebesség indexR=170 km/hSúly index102=850kgGumiabroncs mintázatFULLGRIPPT93573

Jelenlegi ára: 17 768 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Antik márványtokos asztali barométer - A Calderoni és társa Budapest végtől - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

Kedves Vásárlónk!
 Termékeink átvételére  mi mindenképpen a személyes megkeresést, személyes átvételt ajánljuk! Óbudai régiségboltunkban kényelmesen megtekintheti a kiválasztott tárgyat, dönthet a vásárlásról! Erre Hétfőtől- Csütörtökig 10: 30-18: 00 között van lehetőség! Természetesen mód van a csomagküldésre is, de a szállítás kapcsán keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk! A termékleírásban minden adatért jótállunk, a leírást legjobb tudásunk alapján készítjük el! A nyertes vásárlótól az aukció zárását követően legkésőbb 3-4 napon belül valamiféle visszajelzést várunk, ill. a termékeket maximum 14 napig tároljuk, ezután lezárjuk az aukciót és visszajelzést készítünk a partnerről! Önnek az internetes vásárlásokról szóló jogszabályok és törvénykezések értelmében 14 naptári napja van arra, hogy a megrendelt árucikket visszaküldje címünkre, ha bármilyen kifogásolni valót talál benne. Minden vásárlásról számlát vagy nyugtát állítunk ki!
Aukciónk tárgya a képeken látható antik, vélhetően 1920 körül készülhetett gyönyörű asztali barométer, mely a számlap tanúsága szerint az egykori Calderoni és társa cégtől származik. Gyönyörű, szemrevételezés alapján hibátlan darab.
Mérete: 15 x 7 x 18 cm.
Eredetiségére örök pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!


Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 22:52 .

Bio Kats macskaalom - Jelenlegi ára: 999 Ft

Bio Kats macskaalom.
Micro szemcsés, 7 kg/ csomag.

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 03:30 .

Konyhai Mérleget JATA 773 3 Kg Rozsdamentes acél Fekete - Jelenlegi ára: 7 881 Ft

EAN:
8436017659061
Gyártó:
JATA
Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Konyhai Mérleget JATA 773 3 Kg Rozsdamentes acél Fekete és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát! Szín: FeketeEzüst színűAnyag: Rozsdamentes acélKépernyő: LCDKapacitás: 3 KgElemek (nem tartozék): 2 x AAAAutomatikus leállás: igen

Jelenlegi ára: 7 881 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Malaguti Ciak 125-150 hátsó fékkar konzollal - Jelenlegi ára: 2 052 Ft

* Malaguti Ciak 125-150 Bontott gyári alkatrész. Hátsó fékkar konzollal amiben a tükörtartómenet is van
KÉREM A VÁSÁRLÁST KÖVETŐEN ÍRJON E-MAILT, TELEFONON RITKÁN VAGYOK ELÉRHETŐ!!!!! !!!!! !!!!
A TERMÉKEK HASZNÁLT, BONTOTT ALKATRÉSZEK!!!!! !    
A leütést követően szükséges az egyeztetés a termék megléte és állapota felől. Sok termékünk van, és van ami csak leütést követően kerül kibontásra, így állapotát nem tudjuk rögtön. Ezt a negatív értékelés elkerülése végett és a félreértések végett kérem figyelembe venni!!!!! !!!!
TERMÉKGARANCIA NINCS, VISSZAVÁSÁRLÁS NINCS!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!   Kérem leütésnél ezt figyelembe venni!!!!! !!!!
Személyesen átvehető: H-P 9-18-ig, Szo 9-14-ig.
Postai úton: utalást követően 3munkanapon belül, utánvételesen nem postázok .   ( Szállítási költség és postázási cím egyeztetése után! )
A terméket 2hétig tudom elrakni, ha addig nincs átvéve, visszatöltöm a vatera piacterére és negatív értékelést készítek.
Köszönöm szépen a vásárlást, további jó vaterázást!!!!! !!!!! !!!

Jelenlegi ára: 2 052 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 03:50 .

HAKKO 24V 50W forrasztópáka kerámia fűtőbetét,szenzorral,A1321,ÚJ - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Köszöntelek az aukcióimon!
Köszöntöm az aukciós portálunkon! Elektronikai modulok, alkatrészek, kellékek, ipari elektronika széles választékát találhatja meg nálunk. Hobbyműhelyek alkatrészigényeinek kielégítése célunk, termékpalettánk is ennek megfelelő. Amennyiben vásárólni szeretne kérem mindenképpen olvassa el előtte figyelmesen ISMERJ+ oldalunkon található leírást, amit a felhasználónév melletti kis ikonra kattintva tehet meg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
24V 50W forrasztópáka fűtőbetét :
A termékeim közt található 24V 50W pákához való tartalék kerámia fűtőbetét. Hőmérséklet érzékelés (K-típusú szenzor) polarízált kivezetéssel (szenzor=piros, kék vezeték), fűtés (átlátszó szálak), 4 pólusú. Ehhez a pákához való (képek közt is látható):
Katt ide! 24V 50W forrasztópáka
és ehhez avezérlőhöz használható:
Katt ide! Vezérlő:
Eredeti HAKKO fűtőbetét (Made In JAPAN) , emiatt az árkülömbség a másik típushoz képest.
További forrasztási kellékeket találsz a termkeim közt!
Ár/db
Raktárról azonnal tudom küldeni!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vásárlási tanácsok, információk, garancia :
- A rendszer több termék vásárlása esetén felszorozza a postaköltségeket ami hibás postaköltséget fog jelezni. Kérem emailben érdeklődjön ilyen esetben a tényleges díjról.
- Ha bármilyen színvariáció van a termékek közt , azt a vásárlás folyamán a megjegyzés rovatba kell beleírni, NEM emailben.  
- Ha több terméket is vásáról, kosárba tegye , NE külön-külön üsse le, itt is lesz megejgyzés rovat ahol a szükséges + infókat leírhatja!
 Garancia:
Az alábbiakat a vásárló a vásárlásával elfogadja, amennyiben nem kérem NE vásáróljon nálunk!
- Lehetőségeink szerint nagyobb értékü (>2000Ft) termékeket postázás előtt teszteljük, hogy minél kevesebb hibás termék juthasson ki, de hiba sajnos postázás allat is bekövetkezhet. Hamarosan mepgróbálunk egy mindenki számára előnyös garanciarendszert kiépíteni!
- Minden olyan termékre 1 hét garanciát biztosítunk , mely értéke meghaladja a 1000Ft ot. A garancia a hibás termék visszaküldését követően a termék árának visszautalására vonatkozik. Törzsvásárlók kérhetik a cserét is, ilyenkor a visszaküldés költségét átvállaljuk. (Törzsvásárlónak minősül aki egy hónapban legalább 1x vásáról, vagy adott évben 12x más eloszlásban).
- Termékcserét kérek, ki fizeti a garanciális csere postaköltségeit? (oda-vissza)
- Mint mindenhol a postázási költségek (adott esetben útiköltség) a vevőt terhelik. Postaköltséget nem térítünk!  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postaköltség: csomagként a kiválasztott szolgáltatóval, darabszámtól függetlenűl 1 postaköltséggel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A készletet máshol is hirdetem, ezért ideiglenes készlethiány felléphet, ezért mielőtt leütnéd a tételt, kérdezz rá a készleten lévő mennyiségre!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 15:31 .

Samsung SL-C430 színes lézernyomtató - Jelenlegi ára: 50 084 Ft

Lézer, Színes, 4-18lap/perc, 2400x600dpi, A4, USB, Patronok/tonerek: K404S, Y404S, M404S, C404S


Jelenlegi ára: 50 084 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

BRIDGET JONES NAPLÓJA 3 FILMES GYŰJTEMÉNY 3 DVD - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

BRIDGET JONES DVD 3 részes gyűjtemény
Állapot: ÚJ!
BRIDGET JONES NAPLÓJA
játékidő: 93 perc
BRIDGET JONES 2. MINDJÁRT MEGŐRÜLÖK
játékidő: 103 perc
BRIDGET JONES BABÁT VÁR
játékidő: 118 perc

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 17:00 .

Sony MDR-XD100 fejhallgató - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

SONY fejhallgató működőképes állapotban megkímélt keveset használt.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 09:18 .

Adidas Ortholite gyerek sport cipő eladó - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képeken látható állapotú Adidas Ortholite márkájú gyerek sport cipő. A cipők kislábujj felőli részén a gyöngyvászon kopott. A talpakon a kopó réteg itt-ott már elkopott. Ezek a képeken látszanak.
Személyes átvétel megoldható Újpalota-Blaha Lujza tér-Kossuth tér-Jászai Mari tér útvonalon.
Postai szállítás megoldható, előreutalással. Termék ára + postaköltség. Megbeszélés szerint.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 19:46 .

Gyerek szobai falimatrica, dekoráció Minecraft 70 x 50 cm - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

 Mérete : 70 x 50 cm
Gyerek szobai falimatrica dekoráció!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 11:11 .

Fényképezőgép kamera nyakpánt - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fényképezőgép nyakpánt, öt féle színben. A termék adatai a képen láthatóak.   A termék külföldről érkezik a várható szállítás 2-3 hét a postaköltség, 1990ft.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 14:44 .

Crane (Aldi) szemüvegtok és tartalék lencsék - Jelenlegi ára: 200 Ft

Crane (Aldi) szemüvegtok és tartalék lencsék.
Személyes átvétel Debrecenben, vagy postázom.

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 01:48 .

4 darabos fiú nadrág ruhacsomag! 6-9 hónapos korig - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


4 db fiú nadrág, ruhacsomag!
6-9 hónapos korig!  
1 db rövid pamut nadrág,  1 db hosszú pamut nadrág,
2 db hosszú farmer (az egyik bélelt).  
Jó állapotú, minőségi termékek.
Mindegyik kép a termékről készült, NEM KATALÓGUS kép.
A képen látható kiegészítők nem képezik az aukció tárgyát.
A fotó sok esetben nem adja vissza élethűen a termék színét.


Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 07:26 .

Microsoft WINDOWS 7 Professional Aktiváló Licenc Kulcs Win 7 Pro 64bit ESD GARANCIA SZÁMLA - Jelenlegi ára: 5 50

Microsoft WINDOWS 7 Professional (ESD) + Aktiváló Kulcs (64 bit)
(Elektronikus Szoftver Kulcs, Végleges Aktiválás)
Windows 7 Pro elektronikus termék kulcs + ISO letöltő link kerül
átadásra. A programot biztonságos tárhelyről töltheti le a vásárló.
Verzió: Windows 7 Professional 64bit, OEM, Magyar
(Remarketing, újrahasznosított licenc, garanciával)
Teljes verzió | Magyar nyelv | Windows 7 Pro
Aktiválható online vagy telefonon. Örök licenc 1db PC-re.
Számla | Garancia | Jogi nyilatkozat | EULA | Támogatás
(Átadjuk a termékkulcsot és a hozzá tartozó serial ID azonosítót is. )
A biztonságos helyről letöltött gyári telepítő fájlból telepítő adathordozót lehet készíteni,
amelyhez szintén letölthető a Microsoft telepítési adathordozó készítő alkalmazás.
Aktiválható online vagy telefonon. Élettartam (örök) licenc 1db PC-re.
ESD szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.
Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint
a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes
mértékben megegyeznek a fizikai verzióval használt licencek esetében is,
csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető
kulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.
Számla
A vásárló a számlát elektronikusan
kapja meg PDF formátumban az email címére.
Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben
és a kapott letöltő linken.
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított szoftver.
(ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Windows 7 Pro licenc kulcs és letöltő link
A Windows 7 Pro 64 bit teljes Magyar verziója tölthető le gyári ISO fájl (lemezkép fájl) formátumban biztonságos (https: //) tárhelyünkről. A letöltő linket vásárláskor az aktiváló kulccsal együtt megkapja a vásárló, amelyek a számlán is szerepelnek.
A gyártó weboldala felismeri a licence kulcsot, de OEM szoftver esetében a gyártótól való letöltés nem támogatott a licenckulcs alapján (az EULA értelmében), ezért az OEM forgalmazóhoz irányít a gyártó weboldala. Továbbá a gyártó már nem forgalmazza és fórumain nem támogatja a Windows 7 kiadást, ezért biztosítjuk a szabályoknak megfelelően saját szerverünkről az eredeti lemezkép fájl letölthetőségét, mint elektronikus kézbesítés (ESD).
A linkről letölthető egy telepítési adathordozó készítő eszköz, amellyel könnyen és egyszerűen a letöltött ISO lemezkép fájlból könnyen egy Windows 7 Pro telepítő pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé.
A használt, leválasztott és a fel nem használt oem licencek szabadkereskedelme legális az Európai Unio területén.
A megvásárolt aktiváló kulcs több nyelvű Windows 7 Pro operációs rendszerhez is használható, így a Magyarhoz is.
A Windows 7 Pro 32 vagy 64 bites verziójának termékkulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
A digitális termékkulcs működése csak új, tiszta telepítésű Windows 7 Pro esetében garantált. Az upgrade-lt, korrábbi Windows-ról való felfrissítés esetén nem garantálható az aktiválás, ilyen esetben a megfelelő verzió telepítésére lehet szükség.
Esetlegesen egy már korábban telepített Windows 7 esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni a rendszert, úgy a kapott letöltő linken lévő Win 7 program telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a elérhetövé tett link-röl. Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen vagy telefonon keresztül aktiválható.
ESD szoftver
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, vagy matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap)
GARANCIA:
30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot biztosítunk, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi a vásárló. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek kereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Value, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23-i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 22:22 .

Pentacon Prakticar f=28 mm 1:2,8 objektív - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Köszönöm, hogy megtekintik aukciómat.
 Jelen aukció tárgya a képeken látható, címben is szereplő szép külső állapotban lévő objektív. Az objektív nem karcos, nem gombás.  
Nem vagyok hozzáértő, nem tudok sokat segíteni, de ha kérdés merül fel, megpróbálok válaszolni (ha az külön szaktudás nélkül lehetséges).  
Általános tudnivalók:
·         Licitet főszabály szerint nem törlök,
·          a helyszínen alkudozás negatív értékelést jelent automatikusan (és üzlet sem lesz),  
·         Kapcsolatfelvételre 8 nap, átvételre max 15 nap van, ha ez bármilyen okból elmarad, automatikusan negatív értékelés és a terméket újraindítom,
Mindenről adok nyugtát, kérésre számlát is kiállítok (utóbbira vonatkozó igényüket a szükséges adatok megadásával jelezni),  
Az általam eladott műszaki termékek és játékok eladás időpontjában fennálló a leírásban kifejtett működőképességére visszavásárlási garanciát vállalok (a garancia nem terjed ki a termék leírásában jelzett esetleges hibák esetére). Lotok esetén a visszavásárlási garancia darabszám arányos.  
Postázás
·         Több termék összevárására van mód, együttes postázás lehetséges
·         A postázás mindenkori postai díjszabás alapján történik, ezen belül:
o   Ha valamely termék közepes méretű ajánlott postakész borítékba befér, lehetséges a postán maradóra címzés
o   Mindenkori postai díjszabás szerint lehetséges a csomagautomatára címzés (Ehhez kérem megadni az automata címét, email címet és telefonszámot),
·         DPD/Foxpost/vaterafutár általában nem, csak kivételes esetben, egyedi egyeztetés alapján lehetséges,
A postázásra főszabály szerint minden héten pénteken kerül sor. Amely termékek vételára csütörtök délutánig beérkezik, azt tudom pénteken postázni.  A pénteki postázástól való eltérés indokolt esetben lehetséges, de felárral járhat.  
Személyes átvétel
·         A termékek személyes átvételére általában hetente egy alkalommal (pénteken) a 13. kerületben, vagy a Budapest 13. kerület -Érd vonalon van mód. Az eltérő átvételi hely és időpont felárat eredményezhet,
·         35 000, -Ft. feletti összértékű rendelés esetén Budapest területén belül lehetséges az ingyenes házhozszállítás,
·         10 000, -Ft. feletti vásárlás esetén lehetséges a 13. kerülettől eltérő átadási hely, (benzin) költségtérítés mellett (csak Budapest vagy Érd területén belül),
·         Általában több aukcióm fut egyszerre, kérem tekintsék meg a további aukciókat,  
·         Kérem ezeket figyelembe véve licitálni.
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 20:30 .

2018. október 29., hétfő

Macskák - Zenés részletek a Madách Színház alőadásából (Favorit MK 17837, Made In Hungary,1984) - Jelenlegi ára: 200 Ft


Tisztelt Érdeklődő!
Eladó a képeken látható kazetta.
A kazetta eredeti, használt, de nagyon jó állapotú.
Borító: VG+
Kazetta: VG+
A terméklapon lévő szállítási költségek csak tájékoztató jellegűek, az utalás előtt kérem, várja meg, amíg a kiválasztott postázási módnak megfelelő, pontos postaköltség összegéről tájékoztatom!
A személyes átadás/átvétel és az aukció zárását követő telefonos egyeztetés hétfőtől csütörtökig reggel 7-13 óra között, illetve délután 18: 00 óra után, pénteken 14 órától, hétvégén előzetes egyeztetést követően szinte egész nap XIV. kerületi címen lehetséges, a telefonos egyeztetéseket szintén ezekben az időszakokban áll módomban intézni!
A minősítés a nemzetközi kereskedelmi szabvány alapján történt:
M (Mint – „ újszerű, kifogástalan” ) Teljesen kifogástalan állapotú (le nem játszott) lemez.
NM (Near mint – „ szinte újszerű” ) Szinte kifogástalan állapotú lemez, egy-két nagyon apró felületi hajszálkarc fellelhető rajta, a lejátszás teljesen sercegésmentes.
EX (Excellent – „ kiváló” ) Alig használt, szinte újértékű lemez, apró felületi sérülés előfordulhat, ám ez a lejátszáskor nem hallható. A borítón minimális kopás fedezhető csak fel az éleknél vagy sarkoknál.
VG (Very good – „ nagyon jó” ) Keveset használt lemez, felületi karcok lehetnek rajta; kis mértékű, ám a lejátszást érdemben nem zavaró sercegés előfordulhat. A borítón fellelhető árcédula, vagy annak nyoma, illetve lemez-okozta kisebb mértékű körkopás is lehetséges.
G (Good – „ jó” ) Erősen használt lemez, zavaró sercegés hallható, de a lemez végigjátszható. A borítón nagyobb felületi kopás, gyűrődés, élén pedig szakadás található.
F (Fair – „ tűrhető” ) Rossz állapotú lemez, erős sercegés, a tű néhol ugrik. A borító szakadt, foltos vagy gyűrött.
P (Poor – „ gyenge” ) Lejátszhatatlan, mélyen karcos vagy hullámos lemez, a borító erősen sérült vagy hiányos.
B (Bad – „ rossz”
W (Worn – „ megviselt” )
A Vatera az aukció zárását követő 30. nap után a tranzakciót sikeresnek ítéli és a jutalékot levonja.
Amennyiben a 20. napig a Vevő nem jelentkezik, sajnos kénytelen leszek negatív értékelést adni és a aukciót újraindítom.
Licitet nem törlök!
Kérem, a fentiek figyelembe vételével licitáljanak!
Köszönöm az érdeklődést!


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 09:27 .

Legyetek jók - Nádudvari Anna - Jelenlegi ára: 432 Ft

Legyetek jók - Nádudvari Anna
Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás éve: 1985
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Pécsi Szikra Nyomda
ISBN: 9631527778
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 217 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 12. 00cm, Magasság: 18. 00cm
Súly: 0. 10kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**6253594**)]

Jelenlegi ára: 432 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 05:34 .

8 db magyar express utazási iroda idegenvezető törzsgárda és reklám jelvény 1960 as 70 es évek - Jelenlegi ára: 4 300

főleg zománcosak,
-személyes átvétel a hétközben leütött tételeknél , vagy szombaton az ismert budapesti régiségpiacon (ecseri) 8-12 óráig, vagy a következő héten hétköznap délelőttönként 10-12 között Budapesten a nagykörút, Király utca, Blaha, Nyugati, stb környékén
-a szombaton 12 óra után leütött tárgyat a következő héten nem, csak a következő szombaton az ecserin vagy az azt követő héten a városban tudom átadni
-vidékre ajánlott küldeményként postázok, 750 Ft ért


Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 16:53 .

Régi matchbox Ambulance =C= - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ....

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 23:33 .

Airwalk pille könnyű divatos lábujjközös papucs 40 - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

 Eladó a képeken látható 
  sportos uniszex papucs  
 Nagyon szép darab!   
Divatosak ezek a tanga flip-flopok egyszerűek, de stílusosak és könnyűek. Kiváló minőségű nubuk felső és tartós gumi talppal a kényelmes illeszkedésért. Egyszerű kinézetet hozhatnak egy chinos vagy denim párosítással.
 A gumibelső és az EVA (etilén-vinil-acetát) bélés ezeket a flip-flopokat  tartósnak tartja. Az EVA talp nyújt kényelmet.
 A tökéletesen illesztett flip flop tanga szandál tökéletes megjelenést kölcsönöz. A 3-pólusú, heathered textil felsővel készült ez a flip flop tanga szandál egy jersey béléssel és keskeny panelvel rendelkezik, amely maximális tartósságot kínál. A lágy szövetszíj bélése és a toe post, ez ad a kényelem. EVA talpbetét, magas visszapattanó párnázattal technológia kiváló lengéscsillapítást tesz lehetővé és lehetővé teszi Önnek, hogy magabiztosan haladjon. Gyakorlat és kényelem egyesül a  flip flop tanga szandálját.
Szövet   Importado
    Szintetikus talp
    Könnyű szandál a tanga szíjjal és nyomott logóval
   termék leírás
Termék Márka: Airwalk
Fantasztikus női csúszda az Airwalk  -tól
Stílus: PU nubuk felső
Márkás eva talp. Egész nyomtatás.
Puha spandex bélés és toepost
   Könnyű csúszásgátló, ideális az egész napi alkalmi ruházathoz. egész nyomtatott papucs.
 Márkás EVA talp
   Garantáltan  eredeti  termék !    
  A cipő mérete     eur. 40    bth. 25. 5 cm 
  Szép új állapotban !
 A szállítási költség a vevőt terheli.
 Személyes átvétel megbeszélés alapján Budapesten.
  Minden meghírdetett termék nálam van !   
 fizetés  után  azonnal tudom őket postázni vagy átadni.
 A képek saját magam által készítettek, a licit tényleges 
 tárgyát ábrázolják Nem internetről leszedett képek.
 FOLYAMATOS FELTÖLTÉS !   
  NÉZD MEG A TÖBBI  AUKCIÓMAT IS!   

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 14:25 .

FEJHALLGATÓHOZ KEMÉNY VÉDŐTOK AKG, JBL , Sennheiser , Sony (pl: JBL E50 Sennheiser HD ) HORD TOK - Jelenlegi ára: 3 99

Nagy méretű fejhallgató tok ( AKG, Sennheiser, Sony stb)
Szinte minden méretű fejhallgatóhoz jó. A képen látható fejhalgatók nem tartozékok, csak a tok nagy méretét szemléltetik.
Ha esetleg mégsem vagy biztos benn, hogy jó a fejhallgatódhoz nyugodtan kérdezz.
Méret: NAGY
Számlával, garanciával. (Részletek a "Szállítási és garanciális feltételek"- ben. )
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.
NÉZZE MEG TOVÁBBI TERMÉKEIM IS:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=proficuccok


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 02:11 .

Etienne Tumo: Egy asszony kálváriája (*59*) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Etienne Tumo: Egy asszony kálváriája.
A megrendelt könyvek a rendelést követő 2. munkanaptól vehetők át a Könyvgyorsan budapesti antikváriumában a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-20 00:15 .

Bennett & Ross BB-860 Blackmore Bluetooth hangszóró, erősítő - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Prémium Bluetooth® hangszóró bőrfelülettel
Erős 40W-os zeneerősség (2x20W)
2 teljes tartományú hangszóró a gazdag basszushoz
2 magassugárzó a kiváló minőségű reprodukcióhoz
Bass reflex portok az alján
Bluetooth® csatlakozás a vezeték nélküli zene élvezetéhez
A hangerő, a mély és a magas hangok precíz vezérlése
3, 5 mm-es jack AUX bemenet
Stílusos hangzásélmény! A Blackmore hangszóró Bennett & Ross hangja jó hangulatú a hang és a design. A kompakt doboz bonyolult basszus-reflex-hangzást kínál, Bluetooth kapcsolattal, USB porttal és Aux In csatlakozással. Mindegyik nagyon vonzó bőrkonstrukcióval rendelkezik, kiváló minőségű alkatrészekkel. Hangos csodák szilárd méretekkel 40 wattos zenei teljesítményével a Blackmore első osztályú hi-fi hangzást biztosít - a nagy hangzású hangszórók és a basszus-reflex-portok kölcsönhatása magában foglalja első osztályú zenei élményét otthonában. A hangerő, a mély és a magas hangok három pontos vezérlőgombjaival lehetőséget ad a hang tökéletesen illeszkedni az adott szobai környezetbe. Vezeték nélküli vagy kábeles? Mindkét! A Blackmore Bluetooth® vevõ je körülbelül 10 méteres távolsággal rendelkezik, amely lehetõ vé teszi a készülék kényelmes kezelését okostelefonon vagy táblagépen. A Bluetooth funkció nélküli lejátszókhoz a hangszóró 3, 5 mm-es sztereó csatlakozóval rendelkezik. A Bluetooth egység kényelmesen elnémul, ha USB flash meghajtót vagy aux-kábelt csatlakoztat. Az USB port lehetővé teszi a fájlok lejátszását MP3 és WAV formátumban. Vintage design a legjobb A formatervezésre is nagy igények támaszkodhatnak: a gyönyörű, magas minőségű, feldolgozott fekete bőrborítás díszíti a Blackmore-t, így szemet gyönyörködtetővé válik minden elképzelhető környezetben. A kivételes hangulatú kezelőszervek, a be- / kikapcsoló kapcsoló és a gondosan kialakított négyszínű elülső rács egészítik ki az átfogó képet. Az energiatakarékos működés A hátsó szerelvénykapcsoló lehetővé teszi a szabványos és az energiatakarékos üzemmódok közötti választást. Az utóbbi a Blackmore készenléti állapotba kerül, ha nem használják 10 percig. Ha a lejátszás újraindul a készüléken, automatikusan újra életre kel.

Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 14:25 .

Moosgumi, 400x600 mm, APLI Eva Sheets, sárga (LCA12760) - Jelenlegi ára: 2 026 Ft


SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Az OfficeMarket. hu Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálatban árult a(z) Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok termék kategóriában lévő Moosgumi, 400x600 mm, APLI Eva Sheets, sárga (LCA12760) részletes leírása:
- kreatív gumilap
- 400 x 600 mm
- ideális kézügyességet fejlesztő és oktatási célokra
- 5 ív/ csomag
- laponként címkézve, a könnyebb értékesítés miatt
csom=5 ív
súly=0 kg
márka=APLI
rendelési kód=LCA12760
kategória=Moosgumik
Gyártói cikkszám:
40. 0000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen házhoz szállítjuk a papír, írószer és irodaszer termékeket az ország bármely pontjára.
Moosgumi, 400x600 mm, APLI Eva Sheets, sárga (LCA12760), Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok, Irodaszer, írószer, mágneses törölhető tábla, flipchart tábla, számológép, laminálógép, etikett, spirálozógép, nyomtató, tintapatron, papír, tábla, iratmegsemmisítő, toner, írószer, parafa tábla kínálatunkban minden irodaszert megtalál amire irodájában vagy otthonában szüksége lehet.
Házhoz szállítás az Ország egész területére. Budapest, Szeged, Debrecen, Tatabánya, Kecskemét, Nyíregyháza, Miskolc, Szombathely, Szolnok, Székesfehérvár, Nagykanizsa, Győr, Pécs, Kecskemét, Pápa, Esztergom, Vác, Kaposvár, Veszprém, Siófok, Cegléd, Zalaegerszeg, Jászberény.
Kényelmes online rendelés, olcsó ár, országos házhoz szállítás.
Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálat, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok kínálat, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok rendelés online, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok beszerzés, Irodaszerek > Hobby és kreatív termékek > Kreatív papírok Budapest


Jelenlegi ára: 2 026 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

LP - BAKELITLEMEZ CSOMAG - KÜLFÖLDI ELŐADÓK - Jelenlegi ára: 1 Ft

Figyelem! Változás! Mielőtt licitál vagy vásárol, kérem, olvassa el figyelmesen az alábbiakat.
A LEMEZCSOMAG, MINŐSÉGÉBEN VEGYES LEMEZEKET TARTALMAZ
Mivel az utóbbi hónapokban a vásárlói magatartás igen csak megváltozott negatív irányba a következő változásokat vagyok kénytelen bevezetni.
A vásárlást követően a vevő egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a személyes átadást, avagy a postázást megbeszéljük. Postázni csak a Magyar Posta szolgáltatásán keresztül intézem. Csak és kizárólag MPL csomagként (Házhoz, Postán maradó, Csomagautomata) küldöm. A „ vatera futár” opciót nem használom.
A postázási árakról: MPL csomagautomata 1000. - / Postán maradó 1400. - / Házhoz 1600. - forint 2Kg. Más futárszolgálat, egyéb küldés, „ levélként” küldés NEM opció.
Ha és amennyiben a vevő egy héten belül nem utal, két héten belül nem veszi át a terméket, úgy a megfelelő értékelés leadása mellet, újra aukcióra bocsájtom a terméket
Kérem a fentiek tudomásul vételét és ezek figyelembevételével vásárlón, licitálni.
Köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 19:00 .

Kínai jade fúrt golyó, ásványgyöngy 6 mm-es - Jelenlegi ára: 50 Ft


6 mm-es kínai jade
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 50 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 15:27 .

Gyöngyház fúrt golyó, ásványgyöngy 6 mm-es - Jelenlegi ára: 35 Ft


6 mm-es gyöngyház
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 35 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 23:24 .

Zeck Club18 sub hangfalpár eladó - Jelenlegi ára: 200 000 Ft

Hangtechnikai cég felszámolásából eladó 2db Zeck Club 18 Subláda. Kifogástalan álllapotban. Nagyon szép , erős, igazi sub hangzásvilággal Garantáltan javítás és sérülésmentes 18" hangszórókkal. Friss struktúrált, fekete festéssel. A ládák tetejében hangfal cső hely a top ládáknak. Kipróbálást biztosítok. Súlya és mérete miatt csak személyes átvételel. Az ár 1 párra értendő. Minden ajánlatot megfontolok, kipróbálás után, garancia, visszavétel nincs. Minden ajánlatot megfontolok. Ennek tudatában licitálj. Jelenleg Budapest IX. kerületében van.

Jelenlegi ára: 200 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 22:31 .

Lifetime Tools Kábelrendező 8 db tépőzáras - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Lifetime Tools Kábelrendező 8 db tépőzáras.
Képek szerint.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 18:14 .

InnovaGoods Tartásjavító és Karcsúsító Sportöv MOST 17642 HELYETT 4514 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 4 514 Ft

EAN:
4899888116400
Gyártó:
InnovaGoods
Minimalizáld a kockázatokat és javíts alakodon az új InnovaGoods Sport Fitness tartásjavító és karcsúsító sportövvel! Karcsúsító funkciója segít az alakformálásban sportolás közben. Tartásjavító funkciója lehetővé teszi a testtartás korrigálását és az ágyéki terület erősítését sportolás és olyan munkavégzés közben, amely nagyobb erőfeszítést igényel (vezetés, rakodás stb. ) megelőzve a hátsérülések és a lágyéksérv kialakulását. Neoprénből (65 %), poliészterből (20 %) és elasztodiénből (15 %) készültRugalmas és légáteresztő anyag a verejtékezéshezKényelmes és diszkrét kivitelezésDupla varrat és belső nyomásrétegÁllítható, extraerős és strapabíró tépőzárBelső rudak a hát támasztására a testtartás javítása érdekébenKézzel moshatóKb. szélesség: 26 cmKb. hossz: 105 cm (S) / 115 cm (M) / 125 cm (L) / 135 cm (XL)Csomagolás 24 nyelven (magyar, angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt, orosz, lett)

Jelenlegi ára: 4 514 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Pronomic PH15A aktív hangfal USB Bluetooth MP3 SD kártya 15" 200W - Jelenlegi ára: 36 490 Ft


Aktív PA hangszóró
Integrált USB / SD / Bluetooth MP3 lejátszó
Teljesítmény: 200 W RMS / 350 W csúcs
15" mélysugárzó, 34 mm magas frekvenciájú meghajtó
Tartóoszlopra szerelhető
3 fogantyúval
Impedancia: 8 ohm
Frekvenciatartomány: 40 - 17 000 Hz
Érzékenység (1W / 1m): 97dB (+/- 2dB)
Csatlakozók: 6, 3 mm jack jack, XLR mikrofon, 3, 5 mm jack AUX bemenet, RCA vonal bemenet, XLR vonal, XLR bemenet
Fekete műanyag ház
Méretek (WxDxH): 44 x 34, 5 x 69 cm
Súly: 14, 6 kg
Állapot: szép állapotban (karcok előfordulhatnak). Gyári dobozában minden kiegészítővel.


Jelenlegi ára: 36 490 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 16:54 .

Bose QuietComfort 25 Aktív Zajszűrős Fejhallgató - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Eladó a képen látható Bose QuietComfort 25 Aktív Zajszűrős Fejhallgató. A termék használt, hibás! Bal fele teljesen süket, nem szól!
Tartozék nincs, csak maga a fejhallgató!
A legtöbbet licitáló nyeri a terméket, garancia nincs! Alkatrésznek vagy javításra kínálom!
https: //www. arukereso. hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/bose/quietcomfort-25-android-p244286315/#termek-leiras

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-04 15:58 .

Régi matchbox Security Truck Super Kings =A10= - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... .....

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 20:13 .

Diving Station - A káosz gyötrelmei MC dedikált - Jelenlegi ára: 600 Ft

Diving Station - A káosz gyötrelmei MC, dedikált
Személyes átvétel Budán, a Mammut bevásárlóközpontban lehetséges.

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 04:26 .

2018. október 28., vasárnap

Újszerű! Summer Infant Wide 2.0 színes kijelzős kamerás bébiőrző - Jelenlegi ára: 18 440 Ft

Újszerű állapotú!
A készüléken használat nyoma nem látszik.
Doboz nélküli.
Nagyméretű, 5 colos színes LCD-képernyős szülői egység, zoom kamerával.
- automatikus éjszakai mód  
- kétirányú kommunikáció
- Hatótávolság: 240 méter 
Tulajdonságok:
- SZülői egység működtetése hálózatról vagy akkumulátorról (amerikai dugós, de adok hozzá átalakítót! )
Szülői egység kijelzőjén extra funkciók: éjszakai fénygomb, zoom, hőmérséklet, jelerősség, akkumulátor töltöttség, adapter használata esetén töltés
Video gomb  segítségével a kép kikacsolható (a hang ebben az  esetben is működik)
- Zoom gomb , mely segítségével közelebbi vagy távolabbi képet látunk a babáról
Babaegység /kamera egység:
felszerelhető a falra vagy a talpán sík felületen is működtethetjük
Tulajdonságok:
Riasztás módja: akkusztikusan, fénnyel
Digitális kijelző
A szülői egységhez akár több bébiegység is párosítható
Éjjeli fényt ad
Szabályozható hangerő
Bébiegység működtetése: hálózatról
Szülői egység működtetése: akkumulátorról, hálózatról
Csatlakoztatható kamerák száma: 4
Elemgyengeség kijelzés
Felszereltsége: hangerősség szabályozó, LCD kijelző
Kijelző: színes
Nappali és éjszakai üzemmód
1. kép katalóguskép
Nézze meg a többi termékünket is!
Webi-baba Bolt
Újszerű baba kellékek és játékok!
Nálunk csak igényes, szép állapotú termékeket talál!


Jelenlegi ára: 18 440 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 08:31 .

Elsa Triolet: A fehér ló (*89) - Jelenlegi ára: 400 Ft

Elsa Triolet: A fehér ló
A megrendelt könyv(ek) személyesen átvehetők Budapesten lévő átvételi pontunkon minden hétköznap 10 és 18 óra, szombaton 10 és 14 óra között. A személyes átvételi lehetőségről részletesen az Ismerj+ alatt olvashat.  Kiszállítás esetén a Magyar Posta mindenkori díjszabása az irányadó, több könyv rendelése esetén egyszeri postázási díjat számolunk, 6000 forintot meghaladó rendelés esetén a kiszállítás díjtalan.
A vásárlás menete részletesen >>"

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 06:11 .

KLEBER 215/65R16C 109R Transpro 4S négyévszakos kisteher gumiabroncs - Jelenlegi ára: 40 975 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnégyévszakos gumiabroncsFogyasztásCFékezésBZaj2, 72Méret215/65R16GyártóKleberIdénynégyévszakosTermék típusKisteherSebesség indexR=170 km/hSúly index109=1030kgGumiabroncs mintázatTranspro 4S (TRANSPRO4S)72

Jelenlegi ára: 40 975 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Térey János A legkisebb jégkorszak - Jelenlegi ára: 3 090 Ft

Roppant érdekes olvasmány, nem csak hegylakóknak.
Szívesen postázom is.

Jelenlegi ára: 3 090 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 11:14 .

Warfedale Valdus Centre eladó - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Wharfedale Valdus Centre center hangfal eladó
Jellemzői megtalálhatók a neten
Még nem volt használva, doboza már nincs meg
Csere nem érdekel!

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-30 12:11 .

3M SCOTCH? MAGIC 810 átlátszó ragasztószalag, 19 mm X 25 m - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


3M SCOTCH? MAGIC 810 átlátszó ragasztószalag, 19 mm X 25 m
Termék azonosító: 31359
Scotch? Magic? 810 ragasztószalag
Matt
(H x Sz) 25 m x 19 mm
Scotch? Magic? 810 ragasztószalag az ideális ragasztószalag az irodába, az iskolába és otthonra. A "láthatatlan" ragasztószalaggal például elszakadt iratokat könnyen meg lehet javítani, oldalakat összefogni, rövid információkat ráragasztani, vagy levelet le lehet zárni stb. E mellett a Scotch? Magic? 810 ragasztószalag speciális tulajdonságaival különösen sokoldalú: papíron gyakorlatilag láthatatlan - a matt felületére írni lehet, könnyen és hangtalanul lehet letekerni, kézzel letéphető és az öregedésnek ellenáll - nem sárgul meg, nem szárad ki.
Műszaki adatok:
Gyártói szám: FT-5100-4921-4 ? Méret, hossz: 25 m ? Méret, szélesség: 19 mm ? Ragasztószalag jellemzők: Feliratozható, Kézzel eltéphető, Öregedésálló ? Ragasztószalag sorozat: Scotch? Magic? 810 ? Ragasztószalag típus: Ragasztószalag ? Szín: Matt ? Tartalom: 1 tekercs
Mennyiség: 1 db(Egységár: 1 490 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Maurice Druon: Szabadesés (*#O89) - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Maurice Druon: Szabadesés
A megrendelt könyv(ek) személyesen átvehetők Budapesten lévő átvételi pontunkon minden hétköznap 10 és 18 óra, szombaton 10 és 14 óra között. A személyes átvételi lehetőségről részletesen az Ismerj+ alatt olvashat.  Kiszállítás esetén a Magyar Posta mindenkori díjszabása az irányadó, több könyv rendelése esetén egyszeri postázási díjat számolunk, 6000 forintot meghaladó rendelés esetén a kiszállítás díjtalan.
A vásárlás menete részletesen >>"

Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2018-10-29 07:25 .

LittleLife Dino dinoszaurusz gyerek bőrönd - Jelenlegi ára: 17 995 Ft


A világszerte népszerű angol LittleLife márka már Magyarországon is! Szerezz örömet gyermekednek, a kedvenc állata is csatlakozhat hozzá most már az utazása során, akár a nagyszülőkhöz, akár kisebb-nagyobb utazásokra. Ezek az imádnivaló bőröndök teljesen olyanok, mint egy igazi felnőtt bőrönd, stabil gurulós kerekekkel, kihúzható karral, zsebekkel az apróságoknak.
Kétfokozatú teleszkópos kar
Párnázott felső fogantyú
Puha gumi kerekek
Tágas 20 literes rekesz
Belső kiegészítő zseb
Megfelel légitársaság kézipoggyász követelmények
Megfelel a biztonsági szabványnak EN71-3 1995
Súly: 1, 4 kg
Méretek: 35 x 25 x 45 cm
Ha a termék átvétele vagy postázása sürgős, tehát adott dátumra kell (pl. születésnapra, utazás előtt, stb. ), leütés előtt kérem érdeklődjön, mert ha a raktárkészlet elfogyott, lehet hogy várni kell rá kb. 1-2 hétig.


Jelenlegi ára: 17 995 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 23:59 .

Sony Ps3 játék. Mass Effect 2 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A képen látható játék. Kérdésekre szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 17:29 .

Kisfiú kosztüm - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó  szürke színű ünneplő kisfiú kosztüm, ing, nadrág, mellény


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 18:07 .

PIRELLI 265/40R22 106W Scorpion Winter XL J LR téli off road gumiabroncs - Jelenlegi ára: 137 177 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállítástéli gumiabroncsFogyasztásCFékezésCZaj2, 73Méret265/40R22GyártóPirelliIdénytéliTermék típusOff RoadSebesség indexW=270 km/hSúly index106=950kgGumiabroncs mintázatScorpion Winter (SCORPIONWINTER)73

Jelenlegi ára: 137 177 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

AKASO EK7000 4K akciókamera rossz - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a képen látható AKASO EK7000 4K akciókamera. A termék használt, működésképtelen! Nem tölt, nem kapcsol be! Az akkutöltőben sem töltődnek az akkuk! Alkatrésznek kínálom a tarrtozékok miatt! Nagyon szép állapotban van, nem nagyon használhatták!
Garancia: Nincs!
https: //www. akaso. net/ek7000


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-04 17:34 .

Hegedű húrgarnitúra - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Húrgarnitúra hegedűre.
Acél húrok.
A garnitúra 4 db húrt tartalmaz új, bontatlan csomagolásban.
Márka: Shanghaipai


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 02:06 .

EXTRA SZÉP ARANY 10 PENGŐ - Jelenlegi ára: 178 Ft

TEGYEN AJÁNLATOT-ÖNNEK MENNYIT ÉR MEG ?
szinarannyal bevont plastic arany pénz
LICITTÖRLÉS NINCS
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS
A küldemény elvesztése esetén a posta  hibájáért nem áll módomban felelősséget vállalni,  a vételárat ezért nem térítem vissza. Amennyiben kívánja kérhet vaterafutárt amely esetben garantálva van a kártalanítás viszont  a futár díja a vásárlót terheli.


Jelenlegi ára: 178 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 19:23 .

50 db-os fából készült szív dekoráció - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tökéletes esküvői köszönőajándék 
Vintage esküvők elengedhetetlen kelléke
Asztaldísznek is kiváló
De szerelmet is vallhatunk a kis szívek segítségével ; )
anyaga: fa
mérete: 10x 14 mm
színe: natúr
A csomag 50 db szívet tartalmaz.
A termék külföldről érkezik, a szállítási idő 15-30 munkanap. Kérem, csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-29 09:37 .

H 2000 gyártmányú hangváltó !Videoton - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó a képeken is látható  hagszóró 2000 által  gyártott   2 utas  hangváltó . Nem akarok valótlant állítani de talán  a Tannoy - nak gyártva !   Fix áras azonnal leüthető ! Az ár a párra vonatkozik  Kérem elolvasni és tudomásul venni a fizetési és szállítási feltételeket

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-03 16:13 .

Golyós kisállat itató 500 mL-es - Jelenlegi ára: 500 Ft

Eladó 500 mL-es új, még nem használt ajtóra szerelhető golyós kisállat itató. Fressnapfban lett vásárolva. Az egyik világoskék a másik rózsaszínű.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 22:25 .

Elsa Triolet: Sohanapján (*89) - Jelenlegi ára: 400 Ft

Elsa Triolet: Sohanapján
A megrendelt könyv(ek) személyesen átvehetők Budapesten lévő átvételi pontunkon minden hétköznap 10 és 18 óra, szombaton 10 és 14 óra között. A személyes átvételi lehetőségről részletesen az Ismerj+ alatt olvashat.  Kiszállítás esetén a Magyar Posta mindenkori díjszabása az irányadó, több könyv rendelése esetén egyszeri postázási díjat számolunk, 6000 forintot meghaladó rendelés esetén a kiszállítás díjtalan.
A vásárlás menete részletesen >>"

Jelenlegi ára: 400 Ft
Az aukció vége: 2018-10-29 01:39 .

Power Bank Mr. Wonderful MRPWB005 4000 mAh - Jelenlegi ára: 9 363 Ft

EAN:
8436557681058
Gyártó:
Mr. Wonderful
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Power Bank Mr. Wonderful MRPWB005 4000 mAh-et verhetetlen áron. Tartozék: TápkábelJelzőfény: LEDSzín: Rózsaszín

Jelenlegi ára: 9 363 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2018. október 27., szombat

Gyerekruha csomagok! Fiú ruhacsomag pamut nadrágok felsők Star Wars dínó Donald George Tu... 98 - Jelenlegi ára: 2 800 F


Szép állapotú vékony hosszú ujjú pólók, melegítő alsó, bélelt nadrág.
Mind utcai viselet. Folt, lyuk, kopás nincs rajtuk.
 
Mind 92-98-as méret.  
1 db melegítőnadrág (h.: 54cm, bszh: 33cm, d: 46-60cm)
1 db bélelt nadrág (h: 53 cm, bszh: 33 cm, d: 46-58cm)
6 db vékony hosszú ujjú pamut felső
1 db Donald kacsás sapka
Tettem fel további mesefigurás felsőket is ebben a méretben.
 
5000Ft-ot elérő vásárlás esetén ingyen posta csomagautomatába, illetve a többi postázási díjból 480 Ft kedvezmény.
Termékkínálatom folyamatosan bővül. Jelmezek, baba- és gyerekruhák, ruhacsomagok, ékszerek, különleges gyöngyök, női felsőruházat, fehérnemű.
Ide is tu
Postázási feltételek:
Foxpost hetente egyszer, általában hétvégén. Ha sürgős, a postát javaslom.
Posta, Mpl csomagautomata hetente többször, farsangi szezonban minden nap.
Csak előre utalás után postázok és csak ajánlottan.
Köszönöm, hogy végigolvastad. Visszavárlak.
Számlázási feltételek:


Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 17:20 .

Mini LED lámpák lufik, esküvői díszek, papírlámpák megvilágításhoz - Jelenlegi ára: 1 Ft


Vezeték nélküli mini LED lámpa
Alkalmas lufik, papírlámpák, vázák, esküvői díszek, virágkompozíciók megvilágításhoz. Nagyobb tárgyak megvilágításához 2-3 lámpát célszerű használni, hogy az eredmény látványos legyen.
Használatának csak a képzelete szab határt!
A legegyszerűbb díszítést is feldobja
Választható színek: piros, zöld, kék, lila, rózsaszín, meleg fehér, hideg fehér, sárga, narancssárga, szivárvány
Rendelhető villogó és nem villogó kivitelben. Kérem rendelés előtt egyeztessünk, hogy milyen szín és formátum van raktáron!
Mérete: körülbelül 3, 2 x 1, 1 cm
A csomag 1 LED lámpát és a hozzá tartozó elemeket tartalmazza. Használat előtt egy papírcsíkot kell eltávolítani a termékről. Működési ideje kb. 4 óra. Lufik megvilágításánál először be kell kapcsolni a lámpát, beletenni a lufiba, majd ezután felfújni azt levegővel vagy héliummal.
A termék külföldről érkezik, a szállítás 15-30 munkanap. Kérem csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-28 13:57 .

Gyerek Karrimor szandál 26,5 méret ,oviszandi,túraszandál! - Jelenlegi ára: 2 399 Ft

Eladó 1 db 26, 5 méretű szandál, vagy ovis cipő!!! Unisex! BTH: 17 cm 
BTH: cimke szerint 14, 5
Alig használt, nagyon jó állapotú cipő. Minimális hibái vannak, (lásd a képeken)  apró kopás ezért adom áron alul. Szuper viselet homokozóba strandon erdőben mire jön a nyár már kicsi lesz nekünk. Strapabíró, oviba is szuper viselet. BTH: 17cm(normálisan lemérve szandi elejétől a sarokig) a cimke szerint 14, 5 cm (ami az első tépőzártól a sarokig van mérve) lásd a fényképeken lemértem
A teljes lábfeje és a sarok rész is tépőzárral állítható, így minden szélességű lábacskára illik. Használható papucsként ha a sarok tépőzáratleveszi!!!!
Anyaga: Műbőr, textil a talprésznél habszivacsra hasonlít.
Eredeti ára: kb 10000FT,  
Átvehető az Arany János utcai metrónál illetve a Hősök terénél!!! Postázom ahogy szeretné kérem írja meg!!!!


Jelenlegi ára: 2 399 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 00:13 .

Régi matchbox Packard Yesteryear régi =B5= - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ..

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 19:27 .

LAUFENN 235/45 R17 LW31 97V XL TL téli személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 25 051 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállítástéli gumiabroncsFogyasztásFékezésZajMéret235/45R17GyártóLaufennIdénytéliTermék típusSzemélySebesség indexV=240 km/hSúly index97=730kgGumiabroncs mintázatLW31 I Fit (LW31)Notice: Undefined variable: zaj_seged in /var/www/clients/client1/web66/web/export/export_gen/desc_auto. html on line 116

Jelenlegi ára: 25 051 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Szépséges kislány csomag:2 kardi,2 szoknya, 80-86 - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


-. Next kapucnis csíkos kötött kardigán, 12-18hó,  jó állapotú
-. Dymples fodros kislány farmer szoknya, keveset használt,  beleírt méret: 84cm, 12 kg
-. Early Days lila plüss kapucnis kardigán, újszerű állapotban , beleírt méret: 18-23 hó, 86
h 30, mb 29, uh 30 cm
 -. Dymples pöttyös kislány szoknya, ÚJ, 80-86

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 22:54 .

gyerek,matrica,falmatrica,dekoráció,gyerekszoba,szoba,erdei,állat,fa,bagoly,majom,süni,maci KÉSZLETE - Jelenlegi ára: 3


TERMÉKLEÍRÁS
A KÉPRE KATTINTVA TALÁLOD AZ ÜZLET ÖSSZES TERMÉKÉT!
SZÁLLÍTÁS
- A meghirdetett termék készleten van. Nem kell több hetes szállítási idővel számolni.
- A pénz beérkezését követően a termék azonnal postázásra kerül a megrendelés során megadott címre, amit a Magyar Posta 1 napos kézbesítéssel szállít.
MEGRENDELÉS MENETE
- A termék megrendelését követően a vásárló e-mail címére automatikus vásárlási értesítő érkezik a rendeléssel kapcsolatos teendőkkel. Figyelmesen olvasd végig!
- Utánvételes vásárlásra nincs lehetőség!
- Ha nincs lehetőséged az utalásra, akkor a vásárlási értesítőben találsz megoldást a problémára! Ingyenes lehetőség, nem terhel plusz költség.
BIZTONSÁG
- A Vaterán biztonságosan vásárolhatsz, mert az eladók ellenőrzésen mennek keresztül, ami garantálja, hogy az eladói fiókok mögött valós személyek állnak. Visszaélés esetén az eladó személyes adatai lenyomozhatóak, így nincs értelme a Vaterán keresztül átverni a vevőket. Az eladók tevékenységeit folyamatosan figyelemmel kísérik, több ponton figyelik a gyanús aktivitásokat, az úgynevezett "csalófigyelő" algoritmussal, hogy még időben megelőzzék a visszaéléseket.
- Minden adásvétel után értékelést készít a vevő és az eladó egymásról, így minden eladó korábbi tranzakcióját megnézheted. Ezek alapján tudod eldönteni, hogy mennyire megbizható személlyel állsz szemben, és kivel fogsz üzletet kötni.
- Hogy a vásárlók méginkább biztonságban érezzék magukat a Vatera 100. 000 forintos pénzvisszafizetési garanciát vállal, minden termék után a Biztonságos Vásárlási Program keretén belül. Bővebben olvashatsz a programról a piros szövegre kattintással.
HIBÁS, SÉRÜLT TERMÉKEK
- Mielőtt negatív értékelést készítenél, kérlek jelezd a problémát, mert mindenre van megoldás. Csak arra nincs, amire nem szeretnénk. : )
ÁLTALÁNOS
- Több színű vagy méretű termék megrendelése esetén pl. ruha, cipő stb., két lehetőség van arra, hogy jelezd melyiket szeretnéd.  Az első lehetőség megrendelés közben a megjegyzés rovatban.  A második lehetőség utólag e-mailben.
- A ruhák mérete esetenként 1-2 cm-rel eltérhet a leírtaktól, illetve monitorbeállítástól függően színeltérés is előfordulhat a termékeknél.
- Ide kattintva letöltheted az Általános Szerződési Feltételeket.
Köszönöm, hogy itt jártál!


Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 23:52 .

Bluetooth Hangszóró Omega OG70 5W 1200 mAh MOST 7753 HELYETT 5674 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 5 674 Ft

EAN:
5907595441605
Gyártó:
Omega
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Bluetooth Hangszóró Omega OG70 5W 1200 mAh-et verhetetlen áron. Teljesítmény: 5 WFrekvencia: 100 Hz-20 kHzRadio FMCsatlakozás: Bluetooth 4. 2Hatótáv: 10 mMéretei kb.: 17 x 9 x 9 cmKb. súly: 345 g

Jelenlegi ára: 5 674 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Mint az új!!! Féláron!!! Összecsukható kemping asztal kempingasztal - Jelenlegi ára: 15 500 Ft


A licit tárgya: kempingasztal székekkel
Szinte új!!!
1 asztal, 4 szék egy "bőröndben".
A fiammal minden évben 1 hétre elmentünk kempingezni. Az egyik alkalommal láttam meg másoknál ezt az asztalt. Hihetetlen kicsi mérete összecsukott állapotában rögtön megragadta a figyelmemet, és én is beszereztem egyet. Aztán még egyszer mentünk, de már nem, inkább eladom.
Új ára 29. 990 Ft volt. Itt egy hasonló linkje: KATT IDE!
Az asztal közepén napernyő tartó van.
Ideális kertbe, strandra, kempingbe, gyermekeknek.
Teherbírás: szék 150 kg, asztal 30 kg.
Kinyitott méret: 87 x 67 x 70 cm.
Összecsukott méret: 87 x 33 x 12 cm.
Van egy csomó hasznos termékem is, nézd meg azokat is! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 18:14 .

Vákumzsák 10 db 70x100 cm - Jelenlegi ára: 4 790 Ft

10 db Vákumzsák
1 db zsák mérete : 70x100cm
Szekrényében végre áttekinthető rendszert alakíthat ki!
A ruhák helyfoglalása 75%-kal csökken!
Vákuumhatás: a szelepeknek köszönhetően porszívóval kiszippanthatja a felesleges levegőt a zsákból.
Könnyen nyitható és zárható speciális zárral.
A tárolózsákok védelmet biztosítanak a víz-por-szagok és a rovarok ellen is.
A zsákokat újra és újra használhatja bárhol tárolhatja. Átlátszó, így mindig tudni fogja, hogy melyik csomag mit tartalmaz.
Tárolja gyűrődés mentesen a kosztümöket, a téli kabátokat és az öltönyöket. Ágyneműket, paplanokat, párnákat.
Helyezze a használaton kívüli ruhákat a zsákokba, és tárolja gyűrődés mentesen a következő szezonig.

Jelenlegi ára: 4 790 Ft
Az aukció vége: 2018-11-10 18:56 .

D. Dezső jelzéssel : "Fekete hegy" - Jelenlegi ára: 42 000 Ft

(FK1629)
Cégünk Magyarország egyik legnagyobb kínálatú internetes festménykereskedését üzemelteti.
Ezernél is több festményt illetve képet kínál a galériánk folyamatosan.
-----------------------------------------------------------------------
Minden darabot gondosan megtisztítunk, az összes keretet felújíttatjuk, képeinket újra kereteztetjük.
Képeink azonnal ajándékba adható illetve falra akasztható állapotban vannak.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden kép eredetiségére a kínálatunkban élettartam- és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
-----------------------------------------------------------------------
Nyugodtan rendeljen postai úton is, csomagolásunkat rendkívül körültekintő és precíz csapat végzi.
Minden galériánkban vásárolt kép után számlát, igény esetén garancialevelet állítunk ki.
Kérem nézze meg a további hatalmas festménykínálatunkat.
A kép mérete: 24 x 32 cm keret nélkül. Készült: Akvarell, Papír
A kép D. Dezső jelzéssel, magyar festő, XX. század első fele alkotása. Jelezve Jobbra lent "D. Dezső III. "
A festmény jó állapotban van. Keret: Ép
További alkotásokat tekinthet meg a művésztől ide kattintva!
Termékeim között D. Dezső jelzéssel több festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
A termékről további nagy felbontású képek!
( tájkép dombos táj dombos tájkép )

Jelenlegi ára: 42 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-31 08:29 .

Hámlasztó Szivacs Active Suavipiel MOST 2850 HELYETT 1352 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 1 352 Ft

EAN:
8410262906040
Gyártó:
Suavipiel
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Hámlasztó Szivacs Active Suavipiel! Nem: Hölgy

Jelenlegi ára: 1 352 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Bandana fejkendő Burgundy-fekete - Jelenlegi ára: 500 Ft

Bandana Fejkendő Burgundy-fekete
55x55 cm
igény esetén számlával
A terméket csak az álltalam megadott módon tudom postázni.
Nézd meg a többi termékemet is, spórolj a postaköltségen.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-10 11:55 .

HP CZ109AE (655) fekete eredeti tintapatron (1 év garancia) - Jelenlegi ára: 4 870 Ft

Kiszerelés:
Normál
Szín:
Fekete
Várható kézbesítés (házhoz):
Szállítási díj:
Elérhetőség:
Van raktáron
Utolsó ár - és készletfrissítés:
; #58; 01
Szállítási módok:
Bankkártyás fizetés:
Cikkszám:
NS01194
Vatera vásárlói vélemények:
1
Szín: Fekete
Kiszerelés: Normál


Jelenlegi ára: 4 870 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

LAUFENN 195/60 R16C LY31 99T TL téli kisteher gumiabroncs - Jelenlegi ára: 21 833 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállítástéli gumiabroncsFogyasztásEFékezésCZaj2, 72Méret195/60R16GyártóLaufennIdénytéliTermék típusKisteherSebesség indexT=190 km/hSúly index99=775kgGumiabroncs mintázatLY3172

Jelenlegi ára: 21 833 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Topex tömlős vízmérték (15m) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Egyszer használt 15 méteres "slag" vízmérték eladó.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 12:26 .

12 részes minőségi racsnis - csuklós villáskulcs készlet Króm vanádium - Jelenlegi ára: 17 990 Ft

Kiváló minőségű króm-vanádium acélból készült szerszám
    Csuklós fejek a nehezen megközelíthető területeken való munkavégzéshez
     Ellenálló és robusztus
     Minden szokványos méretet tartalmaz
    Kofferben
Mérési eset: (LxSxH): 33 x 24 x 5. 5 cm
Billentyűméretek: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 22 mm
72 fog
Visszatérési szög: 5 °
Anyag: Krómozott vanádium acélból készült szerszám, műanyag doboz
A vásárlás menete:
Minden terméket postán, illetve futárral küldök, előre utalás után, az általam megadott módon, áron stb. Személyes átvételre nincs lehetőség.
Kapcsolattartás E-mail-ben.
Leütés után a vatera kiküldi az adatokat az utaláshoz. Utalásnál kérném megadni megjegyzésben a felhaszálónevet a beazonosításhoz, regisztráció nélküli vásárló esetén elegendő a vevő neve is , az utalás beérkezte után postázom a terméket.  
Bármi kérdése van, a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban nyugodtan tegye fel, gyorsan válaszolok: )


Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 12:56 .

HIBÁS LENOVO THINKPAD L540 LAPTOP, NOTEBOOK 1 FT NMÁ - Jelenlegi ára: 10 101 Ft

HIBÁS LENOVO THINKPAD L540 LAPTOP, NOTEBOOKH18/1: 8876
CPU:  Pentium 3550M 2300 MHzRAM: 2048 MBHDD: nincs (HDD keret nincs, HDD fedél van)OPTIKA: nincsKIJELZŐ: 15, 6"
BILLENTYŰ NYELV: magyarAKKU: nincsTÖLTŐ: nincs
ISMERT HIBÁK: hiányos (nincs HDD, nincs HDD keret, nincs akku); néha ráz
Képen látható állapotban! Egyéb: BIOS-ig teszteltGarancia:  nincsAz ár áfát tartalmaz, a termékről számlát állítunk ki!  Fizetési feltételek :  -készpénzben vagy bankkártyával személyes átvételkor -utánvétes futárszolgálattal az ország egész területére bruttó 1963 Ft-ért-postai szállításra nincs lehetőségÁtvétel: - A terméket személyesen a X. kerületi raktárunkban vehetik át hétköznapokon 9-17 óra között.  - A megvásárolt termékeket az aukció zárását követő két héten belül szíveskedjen átvenni. Amennyiben ez nem történik meg, a terméket negatív értékelés mellett azonnal újrahirdetjük.
Kérdéseire csak hétfőtől péntekig 9-17 óra között áll módunkban válaszolni!  Kérem, csak akkor licitáljon, ha elfogadja feltételeinket!  Sikeres licitálást !
Ide kattintva megnézheti további aukcióinkat is !  
Cserébe kínált eszközöket sajnos NEM tudunk beszámítani. Licitálás előtt kérjük, olvassa végig feltételeinket.

Jelenlegi ára: 10 101 Ft
Az aukció vége: 2018-11-06 12:41 .

Sakar 80 - 200 mm 1:4,5 objektív - Minolta csatlakozással - Jelenlegi ára: 11 Ft

Sakar 80-200mm objektív
megítélésünk szerint a fókusz és rekeszállítás rendben
karc és gombásodás nem látszik
 fotógarancia - a képek az eladó termékről készültek,  
 az a képeken látható állapotban 
  valamennyi fotós termékünk megtekintéséhez  --- KLIKK IDE --- 


Jelenlegi ára: 11 Ft
Az aukció vége: 2018-11-15 19:24 .

2018. október 26., péntek

BARUM 205/65 R15 Polaris 5 94T TL téli személy gumiabroncs - Jelenlegi ára: 22 382 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállítástéli gumiabroncsFogyasztásEFékezésCZaj2, 72Méret205/65R15GyártóBarumIdénytéliTermék típusSzemélySebesség indexT=190 km/hSúly index94=670kgGumiabroncs mintázatPolaris 5 (POLARIS5)72

Jelenlegi ára: 22 382 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

II.Ulászló obulus Éh-650. RITKÁBB!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

               Referencia:            Tartásfok:                    Tömeg:  
                                              Ritkaság:     
                                          Tisztelt Gyűjtőtársak!
                   A Numizmatika-Coinshungary üdvözli online aukcióján!
                             Minden értékesített darab eredetiségére, pénzvisszafízetési garanci van!
                                                       Minden egyes tétel számlával értékesítünk!
Sikeres vásárlás esetén, a vevő 3 napon belül jelentkezzen a megnyert tételért, további egyeztetés céljából!
A postaköltséggel növelt vételárat 10 naptári napon belül kérem rendezni!
Postázás:
Ajánlott elsőbbségi postakész borítékban 500 Ft  (értékbíztosítást nem tartalmaz)
Ajánlott elsőbbségi buborékos bortékban 600 Ft  (értékbíztosítást nem tartalmaz)
Futárszolgálatta 1150 Ft (150Ez Ft értékbíztosítva! )
Személyes átvétel lehetséges az álltalam megjelőlt helyszíneken!
                                                            Posta dijaktól nem térek el!
Sikeres vásárlás esetén kap egy értesítő emailt mely tartalmazza a céges számlaszámot(Raiffeisen).
Utalás bármely bankból költségmentes!
Más banki pénztári befizetésnél+300 Ft számolunk fel!
Banki utalásásnál, a közlemény rovatban, a felhasználó nevét kérem feltüntetni!
                        Minden esetben a postázásí címet kérem megírni!
                      Szerencsés licitálást, és eredményes gyűtést kívánok!
                               Kérem tekintse meg további termékeimet!
                                           Külföldre nem postázok!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-14 19:44 .

Beatfoxx BS-40BT hordozható Bluetooth SD USB hangfal több színben - Jelenlegi ára: 9 490 Ft


Bluetooth hangszóró akkumulátorral és mélynyomóval
USB / SD slotok MP3 lejátszáshoz és AUX bemenet
Rádió akár 30 csatorna tárolására képes és automatikus csatornakeresést, nyomkövetést kínál 
Előre / vissza
LCD kijelző
Bluetooth tartomány: kb. 10 m 
Frekvenciatartomány: 150 - 20. 000 Hz
Integrált 2000 mAh-os akkumulátorral
2 x 3" (6, 72 cm) 5W sztereó hangszóróval és beépített 4" (10, 16 cm) 10W mélynyomóval
Praktikus süllyesztett tartó okostelefonokhoz
Méretek: (Sz x Ma x Mé): 14 x 46, 5 x 15 cm (kezelő nélkül) 14 x 36 x 11, 9 cm (fogantyúval) 
Tömeg (akkumulátorral együtt): kb.  1463 g
Szín: Piros, zöld vagy ezüst (A készlet erejéig! Kérem vásárlás után e-mailben jelezze a választott színt. )
Tartozékok: 3, 5 jack / jack AUX kábel, tápkábel, távirányító
Állapot: kiseb karcok lehetnek rajta (kb. mint a képen) de az elektronika tökéletes.


Jelenlegi ára: 9 490 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 17:41 .

GÜNTER GRASS: A HAL - Jelenlegi ára: 990 Ft

Kiadás éve:  2005Kiadó:  EurópaKötés típusa:  keménykötésÁllapot:  jó
Bolti ára. 2900. - ft volt 11 éve!
Postázás levélként, csomagként, Vatera futárral az Ön választása szerint, előre utalás után.  
Miért érdemes tőlünk vásárolni?  Itt megtudhatja.
10000. - Ft feletti vásárlás esetén nem számítunk fel postaköltséget.  Személyes átvétel Makón.
Kérjük tekintse meg böngészhető választékunkat ide kattintva

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 02:12 .

Baba 56/ 62 es plüss tipegő rugdalódzóegyüttes kabátka csomag - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy Baba 56/ 62 es plüss tipegő rugdalódzóegyüttes kabátka csomag. A ruhák többsége használt, kisebb-nagyobb foltok előfordulhatnak, alapvetően böfi, anyatej miatt, ami tapasztalat szerint sokadik mosásra általában kijön, vagy elhalványodik, de kérlek ennek tudatában licitálj. A ruhá kfele első tulajtól való. A kapucnis polár kabátka NEXT.   Az együttesek F&F . A talpas és talp nélküli kék nadrágok polárok. A tipegők mindegyike plüss.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 15:45 .

Akvárium aljzattisztító + tesztcsík - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó  képen látható, akvárium aljzattisztító + tesztcsík.
Az aljzattisztító 45 cm hosszú.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 20:35 .

Kéztörlő, tekercses, 2 rétegű, LUCART, "Strong 140 A", fehér - Jelenlegi ára: 7 573 Ft

Kétrétegű kéztörlő tekercs, automata adagolóhoz (adagoló rendelési kódja: UBC23)
? A korábbi BokkPaper új márkanév (Lucart Professional) alatt futó terméke, változatlan minőséggel és specifikációkkal.? Jótállás, a tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik.

Jelenlegi ára: 7 573 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Tisztítófolyadék, általános felületre, antisztatikus, aeroszol nélkül, 250 ml, VICTORIA - Jelenlegi ára: 915 Ft


Tisztítófolyadék, általános felületre, antisztatikus, aeroszol nélkül, 250 ml, VICTORIA
Termék azonosító: 90398
- hatékonyan használható számítógépek és irodai eszközök
műanyag és fém felületein lévő rászáradt
szennyeződések eltávolítására
- antisztatikus és nem gyúlékony
- a termék a gyártása során kevesebb
vegyianyag-felhasználással készül
- használatát VICTORIA szálmentes
tisztítókendővel ajánljukMennyiség: 1 db(Egységár: 915 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 915 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Terrárium eladó - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó terrárium uv fénycsővel együt, kaméleon tartáshoz tökéletes, 4 fakra osztott.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 18:48 .

GEKO Univerzális dugókulcs készlet 1/2" 8-32mm (19db-os).G13546 - Jelenlegi ára: 7 335 Ft

Jellemzők
Professzionális Kézi Dugókulcs Készlet 1/2"
Cr-Va (Chrome-Vanadium) acél ötvözet
Masszív műanyag zárható kofferben
Készlet tartalma
1/2" Univerzális kialakítású dugókulcsok mindenféle csavarfejhez
8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18;  19; 20; 21; 22; 23; 24; 27; 30; 32 mm
Az alábbi csavarméretekhez is passzol:  Külső torx E10, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24 SAE collos méretek: (5/16", 11/32", 3/8", 7/16", 15/32", 1/2", 9/16", 19/32"; 5/8", 3/4", 25/32", 13/16", 7/8", 15/16", 1-1/16", 1-3/16", 1-1/4")
Ajánlás
Univerzális fejkialakítású speciális dugófejekkel, mind metrikus és collos méretezésű hatlapú csavarokhoz, külső torx, sűrű torx, ribe és további speciális fejekhez alkalmas. Ezek a dugókulcsok légkulcshoz nem használhatóak, csak kézi szereléshez

Jelenlegi ára: 7 335 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 10:10 .

THE ROLLING STONES HAVANA MOON DVD ÚJ gyári bontatlan - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 1DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, ÍGY AMI ETTŐL TÖBB, VAGY NAGYOBB MÉRETŰ, MÁR CSAK CSOMAGKÉNT POSTÁZHATÓ, EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!!
ÚJ, GYÁRILAG CSOMAGOLT, BONTATLAN!
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban olvashatsz, és kérlek OLVASD IS EL!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 13:26 .

20M LED-ES KARÁCSONYI VILÁGÍTÁS, ÉGŐSOR KÜL,- ÉS BELTÉRRE HIDEG-FEHÉR - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Ne maradj le róla, Csak a készlet erejéig!
Megbízható, Németországból rendelt termék!
Kiszállítás 1-2 munkanap alatt
Ledek száma: 160 db
Hosszúság: 20m
Akár az ünnepek alatt megtérülhet a beruházás.
Vízálló, porálló, korrózióálló
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a csatlakozó nem vízálló, így folyamatosan a dugót távol kell tartani a víztől.
Beltéri és kültéri használatra
Szín: Hideg-fehér
Garancia: 1 hónap
Új, bontatlan csomagolásában
Vásárlás előtt érdeklődjön
Többi termékem itt találod!
 Minden egyéb terméket ingyen postázok, csak egyszeri postaköltséget számolok fel!


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-11-15 21:36 .

Rover Droid Stor 190 Hoverboard Bluetooth Elektromos Roller Hangszóróval MOST 237030 HELYETT 1130... - Jelenlegi ára: 11

EAN:
4899888113553
Gyártó:
InnovaGoods
Közlekedj a városban gyorsan és kényelmesen a Rover Droid Stor 190 Hoverboard Bluetooth elektromos rollerrel hangszóróval! Ez egy igazán praktikus okos mini elektromos roller, amit használhatsz arra, hogy próbára tedd az egyensúlyérzéked. www. roverdroid. comABS-ből, gumiból és polikarbonátból készültLítium akkumulátor: 4400 mAh2 újratölthető motor: 36 V / 350 W (x2)CA: 100-240 V, 50-60 Hz, 1, 2 ADC: 42 V, 2, 0 ABluetooth hangszóró: 5 WIrányítás: kikapcsolás/bekapcsolás/normál sebesség/tanuló sebességBe-/kikapcsoló gombEgyensúly jelzésTöltöttségi szint jelzésElülső LED jelző lámpákTartós, csúszásmentes gumi tartófelületKb. max. sebesség: 10-15 km/hKb. működés töltés nélkül: 17-20 kmKb. súly: 11, 5 kgKb. töltési idő: 2-3 óraMin. észlelt súly: kb. 20 kgMax. teherbírás: kb. 120 kgKb. méret: 70 x 24 x 20 cmKerekek átmérője: 8, 5"Tartozék tartótáska és töltő"

Jelenlegi ára: 113 071 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Tricikli, piros-fehér.ÚJ. - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Légy te a legmenőbb az utcán, Speedy: tricikliden száguldozva! A piros-kék tricikli hűséges társad lesz, bárhová elgurulhatsz rajta. Az ülésnél található biztonsági öv gondoskodik a biztonságodról, nehogy véletlen lepottyanj a járgányodról. Dudát, és első, valamint hátsó csomagtartót is találsz kedvenc járműveden, hogy magaddal vihesd a legfontosabbakat. A játék mérete: 60 x 42 x 85 cm, csomagolási méretek: 50 x 24 x 33 cm.
Néz szét aukcióim között. Költséget spórolhatsz. Leütés után a vaterától / teszvesztől kapott vásárlási tájékoztatót kérlek olvasd el. Több darab van.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2018-11-16 16:35 .

Tisztítófolyadék, általános felületre, antisztatikus, aeroszol nélkül, 250 ml, VICTORIA - Jelenlegi ára: 980 Ft

 - hatékonyan használható számítógépek és irodai eszközök
műanyag és fém felületein lévő rászáradt
szennyeződések eltávolítására
- antisztatikus és nem gyúlékony
- a termék a gyártása során kevesebb
vegyianyag-felhasználással készül
- használatát VICTORIA szálmentes
tisztítókendővel ajánljuk
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: TTIVMU


Jelenlegi ára: 980 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .