2020. december 31., csütörtök

Helyettesítő akku Panasonic NV-DS65 2200mAh - Jelenlegi ára: 6 390 Ft

Helyettesítő akku Panasonic NV-DS65 2200mAh
Feszültség: 7, 4V
Teljesítmény: 2200mAh/16, 3Wh
Típus: Li-Ion
Szín: szürke
Méret: 59, 5mm x 36, 0mm x 36, 5mm
A termék postai vagy futárszolgálattal történő feladása a megrendeléstől számított 5-6 munkanapon belül várható.
A szállítás várható időpontjával kapcsolatos információ tájékoztató jellegű, bővebb információval a megrendelést követő visszaigazoló e-mailben szolgálunk!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-16: 30 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén nem! )
Megértését köszönjük!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
A termék személyesen Sopronban vehető át!
A GLS futárszolgálat választása esetén, a kézbesítés napján lehetőség van SMS-értesítés igénybevételére is.
Amennyiben szeretne SMS-értesítést kapni, azt a megrendelés leadásakor a megjegyzésben kérjük jelezni!
Minden megjelenített termék, ha ezt külön másképpen nem jelöljük, nem eredeti tartozék, amik idegen gyártók termékei, minőségi cellákkal és garanciával.
A mellékelt termékfotó csak illusztráció!!! Ha a termékfotón két termék látható, az azért van hogy könnyebb legyen felismerni, beazonosítani. A termékfotó minden esetben 1 db, azaz EGY darab termékre vonatkozik, kivéve ha több darabot tartalmazó csomagról van szó!!!
Amennyiben nem találja termékeink között keresett akkuját, töltőjét, vagy készüléke típusát kérdezzen tőlünk, mivel az összes modellszámot nem tudjuk felsorolni, listázni.
Több termék rendelése esetén is csak egy szállítási díjat számítunk fel!!!
Cégünk által forgalmazott termékekre a szavatossági idő 2 év. A szavatosság kezdete megegyezik a számla (Fogyasztói szerződés) kiállításának dátumával, ezért azt minden esetben jól őrizze meg! Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 305. § (1) és (2) bekezdése szerint: A vásárlást követő hatodik hónap végéig jelentkező hiba esetén a forgalmazónak kell bizonyítania, hogy a hiba a vásárlás időpontjában nem volt a termékben! A 6. hónap leteltével azonban vevőnek kell bizonyítania, hogy a hiba vásárláskor is létezett!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
1. 30. PAN. 8. 114

Jelenlegi ára: 6 390 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 10:38 .

KAKASOS MAGASFÉNYŰ ZSŰRIZETT IPARMŰVÉSZ FALTÁL - Jelenlegi ára: 7 500 Ft


KÉRDEZZEN AZ ELADÓTÓL. A LICITKORLÁT 95 %-RA VAN BEÁLLÍTVA                        
   MOTTÓ : A PÉNZ TÖRVÉNYE , HA KAPOM AKKOR KEVÉS, HA ADOM AKKOR SOK.
Gyártó / Készítő: ZSŰRIZETT D MONOGRAMMOS
Állapot : használt, de jó állapotban
Jelzett/szignózott: igen
Termékjellemző: kézműves
Jelleg: önálló darab
Antik: régiség, retro
SZÉP ÁLLAPOTÚ NAGYMÉRETŰ ÉLÉNK FEKETE ÉS PIROS
MAGASFÉNYŰ ZSŰRIZETT IPARMŰVÉSZ FALRA IS AKASZTHATÓ  DÍSZTÁL
CSIBÉKKEL KAKASSAL  DÍSZÍTVE  ELADÓ.
VASTAGFALÚ SÚLYOS DARAB
A HOZZÁTARTOZÓ KÉTFÜLÜ AMFÓRA JELLEGŰ VÁZÁJA IS MEGTALÁLHATÓ
A TERMÉKEIM KÖZÖTT
MÉRETE: 29 CM


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 09:21 .

Wood - Arab számos óra - falióra 30 x 30 cm - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Wood - Arab számos óra - falióra 30 x 30 cm BH44605
 
 
Az eredeti BYHOME  DESIGN  modern faldekoráció, mely garantáltan magára vonja a figyelmet!
 
Alapanyaga: nyír rétegelt lemez
 
Vastagsága: 4 mm
 
Színe: nyír
 
A  rétegelt lemezek 1-3 mm vastag falemezek több rétegben történő összeragasztásával és préselésével készülnek, nagyon esztétikus, minden stílusú otthon dísze lehet.
 
A termék 100% -ban ByHome termék, a tervezéstől a kivitelezés minden pontja itt készül nálunk.
 
Méret karton csomagolásban: 32 x 32 x 5  cm.
 
Alakzat részei:
 
Óra: óra főrész   8, 5 cm átmérőjű
 
óramutató  : 6, 7 cm fém
percmutató  : 10 cm  fém
másodperc mutató  9 cm fém
 
Óra szerkezet : AYPAS gyártmány, 1 db elemmel működik
 
Un. csendes járású óramű!
 
Felszerelés:
 
Az óra szerkezetet tegyük fel a falra a szerkezet hátulján egy akasztó található, mely  segítségével az óra egy kicsi szeggel a falra rögzíthető.
 
A termék az elemet nem tartalmazza!
 
 
 

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 08:02 .

Endoszkóp kamera LCD kijelzővel, SD kártya és video felvevő funkcióval szonda Ø 9 mm/1.5 m L... - Jelenlegi ára: 12

 Videós endoszkóp kamera, Laserliner VideoFlex G3
Tárgyak erős fényű megvilágítása
1, 5-szeres digitális zoom 10%-os lépésekben
Felvétel funkció képhez és videóhoz
Kompakt videóellenőrző nehezen hozzáférhető helyek vizuális vizsgálatához - nagy távolságokban is - A kamerafej a hajlékony vezetéken közvetíti a képeket közvetlenül a számítógép monitorra. - Nagy fényerejű objektum megvilágítás 4 db nagy teljesítményű LED-del - A fényes LED-világításnak köszönhetően a kamera még a legkedvezőtlenebb fényviszonyok között is mértékadó képeket és videófelvételeket képes közvetíteni. ? 1, 5-szeres digitális zoom, 10%-os lépésekben - Külső monitor csatlakoztatása TV-Out csatlakozón keresztül - A nagyon kis kamerafejnek köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyek is felderíthetők. ? REC funkció, képhez és videóhoz: A felvételek a későbbi kiértékeléshez tárolhatók -
SDHC memóriakártya formázás funkció - Közvetlen adatátvitel számítógépre - Képernyő méret: 3, 5? ? Manuális képforgatás a monitoron 180°-kal ? A tükrözés funkcióval a tükrözött felvételek korrigálhatók. ? DOF: mélységélesség 1? 6 cm ? A kamera egység cseréje lehetséges alkalmazástól függően (tartozék Flex-, Micro- és UltraCamera G3).
Műszaki adatok:
Endoszkóp jellemzők: Elemállapot jelzés, Kép funkció, Digitális zoom, SD kártyanyílás, TV kimenet, Videó funkció, Vízálló, Cserélhető kameraszonda, Képforgatás ? Fényforrás: 4 LED ? Fókuszálás: 1 - 6 cm ? Kamera felbontás: 640 x 480 pixel ? Kijelző felbontás: 320 x 240 pixel ? Környezeti hőmérséklet: 0 ? 45° C °C ? Szonda átmérő: 9 mm ? Szondahossz: 1. 5 m ? Típus: Vizsgálókamera ? Védelmi típus: IP68 (szonda) ? Zoom (digitális): 1. 5 x
Szállítás tartalma:
Endoszkóp kamera, FlexCamera G3 1, 5 m (Kamerafej: ? 9 mm), Li-ion akkucsomag, Hálózati adapter/töltő, USB/REC-Kabel, Szoftver, 4 GB Micro SD kártya, Videó csatlakozókábel, TopClips G3, TopGuide G3, Hordtáska, Használati útmutató.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #377846


Jelenlegi ára: 127 330 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 06:50 .

Motoros poggyásztartó, 51 l ( Kód: 3637 ) - Jelenlegi ára: 13 360 Ft

Motoros poggyásztartó
Univerzális.
2 kulcs.
Kapacitás: 51 l
Méretek: 58 x 41 x 31 cm
Értékcsökkent, másodlagos értékesítés.
( Kód: 3637 )


Jelenlegi ára: 13 360 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 05:32 .

Koszeltávolító Kefe 4 az 1-ben Clint InnovaGoods - Jelenlegi ára: 5 382 Ft


EAN:
8435527815981
Gyártó:
InnovaGoods
[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Koszeltávolító Kefe 4 az 1-ben Clint InnovaGoods Home Houseware! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.
Kézi szennyeződés-eltávolító kefe, nagyon hatékony kiegészítőkkel a ruházat, a kárpit vagy a függöny tisztításához, mivel több cserélhető fejtel rendelkezik, mindenféle szövethez igazítva. Egyszerű és gyors módszer a szőrszálak, a por, a szösz vagy a ruhadarabokon képződött gömbök eltávolítására, mosás közben. Ezen felül egy integrált univerzális kefével rendelkezik, amely a teljes tisztítást elvégziAnyag: ABSTPRInnovatív és funkcionális kialakításTípus: KéziTöbbfunkció: Pormacskák, por vagy szőrszálak eltávolítására ideálisUniverzális kefe az integrált ruházathozCserélhető Fejek: x3Minden szövettípusokhoz igazodik: vastag (gyapjú ... ), közepes (pamut, szintetikus ... ) és finom (puha ruhák, akril, selyem ... )Ideális ruházathoz, kárpitozáshoz, függönyhöz stb. Könnyű és kezelhetőKényelmes és egyszerű használatKönnyen szállítható és tárolhatóTartozék: Szállítási táskaMéretei kb.: 11, 5 x 19 x 4 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett)

Jelenlegi ára: 5 382 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 04:16 .

Valenri rózsaszín színű baba napozó - Jelenlegi ára: 990 Ft

Ró zsaszí n szí nű baba napozó, varrott mintá val dí szí tett, ü lepe é s há tul nyakná l patentos
Cikkszám: 4722038293
Anyaga: 100% pamut
Márka: Egyéb
Szélesség: 24 cm
Hosszúság: 36 cm
Ujj nyaktól: 10 cm
Terméken rögzített méret: 3 hó, 60
Minden gyerekruhánk egyedi (modellenként csak 1 db van belőlük). Ha megtetszett, ne habozz a rendeléssel, mert hamar elvihetik előled.
HOGY TUDOK FIZETNI?
Utánvéttel
A rendelésed leadása után visszaigazoló e-mailben kapod a csomagod érkezésének pontos idejét és helyét. Majd a csomag kézhezvételekor tudsz fizetni a futárnak. Ebben az esetben a szállítási költség mellett a kezelési költség további 300 Ft. Előre utalással
A rendelést visszaigazoló e-mailben megtalálható minden adat, ami az utaláshoz szükséges. A számlán szereplő összeg megérkezése után adjuk fel a csomagod. Ha a vásárlás összege adott nap 14 óráig megérkezik bankszámlánkra, még aznap elindítjuk a csomagküldést. Így akár 1-2 munkanap múlva már át is veheted a futártól.
SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓ
Személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja ki, a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül 8. 00-16. 00 között, ezért akár munkahelyi címed is megadhatod szállítási címként. Amikor a csomagodat elkészítettük és postára adtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról. Csomagodat kérheted a szállítási feltételek pontban leírtak alapján. Utánvétes rendelés esetén a szállítás mellett a kezelési költség további 300 Ft/csomag. INGYENES SZÁLLÍTÁS
Ha termékeink közül többet is vásárolsz egy időben és azok együttes értéke meghaladja a 15. 000 Ft-ot, úgy a szállításod INGYENES. Használd ki és a szállítási költség helyett inkább legyen egy ruhával több a kosaradban! A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek. Hétvégén és ünnepnapokon a szállítás szünetel.
VISSZAKÜLDÉS, HA NEM AZT KAPTAD, AMIRE VÁGYTÁL
A vásárolt termékeket 14 munkanapon belül visszaküldheted címünkre a számlával együtt, de kérlek ez esetben előre jelezd e-mailben a visszaküldés szándékát és okát). A vételárat szállítási költséggel együtt 1 héten belül visszautaljuk az e-mailben megadott bankszámlaszámra. A termékeket csakis és kizárólag eredeti állapotában vesszük vissza! Higéniai okok miatt kivételt képeznek a fehérneműk (bugyi, alsónadrág, fürdőruha).
SZÁMLÁZÁS
Minden vásárlásnál ÁFA-s számlát adunk, amit a rendeléskor leadott számlázási címre állítunk ki.
Várjuk kérdéseidet, írj nekünk! Segítünk!


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 03:02 .

A legyek ura DVD - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eredeti, nem másolt DVD
Hibátlan.
Minden információt megtalál a lemezborító hátoldali képein, nagyított formátumban.
Szállítás a banki utalás érkeztét követően postán, ajánlott küldeményben.
A postaköltség  a " Szállítási és garanciális feltételek " menüben. A költség a vevőt
terheli.
Személyes átvételre lehetőség van, a helyszínre vonatkozó bővebb információt a  “ Szállítási és garanciális feltételek “ menüben talál.
 
 

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 01:44 .

1875 Ferenc József 1 Florin Pribram 29mm UV - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

1875 Ferenc József 1 Florin Pribram utánveret
Anyaga : Fém. Nem ezüst.
Átmérője : 29 mm
Pereme : sima


Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2021-01-01 00:16 .

Earth, Wind and Fire: Heritage (H) - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó az Earth, Wind and Fire: Heritage c. lemeze magyar nyomásban, kiváló (EX/EX) állapotban.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 23:08 .

HorvátTrogir AparthotelAstoria3* 8nap,apartman! - Jelenlegi ára: 137 500 Ft


 
Aparthotel Astoria*** Seget Vranjica, Trogir, Horvatország
Dalmacia gyöngyszeme Trogír!
 
 
Ajánlat tartalma:
8 nap/7 éjszaka 2 felnőtt részére, tengerre néző minikonyhával felszerelt apartmanban.
Fürdőszoba / zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondicionáló, műholdas TV, telefon, safe.
Gazdag büféreggelivel
Parkoló
Az ajánlat 1 évig érvényes, kivéve július 1 - szept 16 közötti időszak, a szállodával előre egyeztetett időpontban. Foglalásban segítek.
A szálloda szezonálisan tart nyitva.
Vásárlás előtt ajánlott érdeklődni, a voucherek mennyisége korlátozott.
Ajánlatataink közt szerepel 3, 4, 5, 6, 7 éjszakára érvényes ajánlat és apartmanra érvényes ajánlat amely minikonyhával van felszerelve. Eltérő éjszakák számára kérjen ajánlatot.
 
Az Aparthotel Astoria Trogir tőszomszédságában, Seget Vranjica település bejáratánál várja vendégeit. Közlekedési szempontjából remekül megközelíthető: 7 km-re van a légikikötőtől, 30 km-re Splittől. A kristálytiszta tengerig alig 300 méternyi a távolság. Az Astoria saját éttermében a tájjellegű mediterrán, illetve nemzetközi konyha remekül elkészített fogásait kínálják. Az apartmanok korszerűen felszereltek. Az üzleti utazókat konferenciaterem várja.
Az Aparthotel Astoria Trogir 12 ízlésesen berendezett szobával várja a Trogir településen szállást kereső vendégeket.
A hotel felkészült kisállatos fogadására is, felár ellenében komfortos pihenést biztosít nemcsak Önnek, hanem kis kedvencének is. Ha szívesen fogyasztana a választott ellátáson felül, a hotel saját éttermében minden nap megkóstolhatja a helyi finomságokat. Ha autóval érkezik, azt a szálláshelyen hagyhatja, ahol felár ellenében saját parkoló áll rendelkezésére.
Szolgáltatások:
Telefonos szoba
TV-vel ellátott szoba
Minibár
Központi fűtés
Légkondícionálás
Étterem
Saját parkoló
Kutyát bevinni szabad
Internet
Műholdas TV
Konferenciaterem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, foglalásban segítek.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kézpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, abban az esetben licitáljon ha a fent leírt feltételek megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 137 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 21:56 .

Mikrohullám sütő ventilátor - Foxpost - Jelenlegi ára: 1 Ft

Adatok:
- olyannak ajánlom, aki szaki
Foxpost csomagautomata esetén mindössze 990 Ft a postaköltség!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 20:38 .

Spartacas airsoft - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Eladó a képeken látható vadonatúj, játékban egyszer sem volt használva.
Jár hozzá egy db 1mw-os zöld lézer.
És egy markolat.
Plusz 1heveder.
Ajándék lőszer.

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 19:21 .

Körte formájú 3D Notesz Jegyzetfüzet Jegyzettömb - Jelenlegi ára: 490 Ft

Körte formájú 3D Notesz / Jegyzetfüzet / Jegyzettömb
Használható hagyományos jegyzettömbként, és/vagy 3D körtévé is alakítható : -)
Lapok száma: kb. 100.. 150db
Körte magassága: 9. 5cm
Az körte szára gyárilag nincs felragasztva, azt a csomag kibontása után kell felragasztani.
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Főpostánál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 18:11 .

Thetford Porta Potti 145 szobai WC - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Szobai mobil-WC harmonikapumpás öblítéssel, szintkijelző nélkül. A mindennapi gyakori használathoz. Duo kivitelről bővebben a részletes leírásban.
A kemping WC praktikus lehet hétvégi telken, faházban, lakókocsiban, lakóautóban, hajón (bizonyos helyeken szigorú előírás követeli meg használatát), horgásztanyán, üvegházban, külső munkahelyeken, építkezések és átépítések alkalmával de legalább ennyire fontos szerepet tölt be az egészségügyben, a rehabilitációs időszakban komoly segítséget jelenthet mozgásában korlátolt, és/vagy idős személy számára,  ... és hosszan-hosszan sorolhatnánk! Egy hétvégi (fa)házban a figyelmes vendéglátás része külön-külön a vendégszobákban egy-egy ilyen készülék, hiszen a bekerülési összege mélyen alatta marad egy fürdőszoba kialakítás költségeinek!
Kérje a berendezést Duo állítható emelővel 20. 000 Ft felárért!


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 16:50 .

BMW E81 E87 E63 E64 E85 E86 LED rendszámtábla világítás - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Rendszámtábla világítás, a következő típushoz jó:
2004-2011 BMW 1-series E81 E87 3-doors 5-doors hatchback
2004-2010 BMW 6-series E63 E64
2003-2008 BMW Z-series E85 E86 Z4
Az általunk kínált LED-technikás rendszámtábla világítás kimondottan a megadott autótípushoz van kialakítva, plug-and-play redszerrel működik, így beszerelése rendkívül egyszerű.
A lámpák a maximális LED mennyiséggel vannak felszerelve, ami egyenletes és szép rendszámtábla világítást tesz lehetővé gyönyörű kékesfehér fénnyel.
-kompatibilis a computerrel
-kompatibilis a gyári bekötési rendszerrel, nem hoz hiba üzenetet
-18 LED van egy lámpában
-1 készlet 2 db lámpát tartalmaz
Van még sok kiegészítőm BMW-hez ha érdekel nézz szét!
A termék készleten van tudom postázni pár napon belül.
Kérdés esetén írj: )

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 15:38 .

Száraz- Gőzös Úti Vasaló Taurus POCKETIRON 1150W 45 G Piros/fehér - Jelenlegi ára: 18 290 Ft

Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Száraz- Gőzös Úti Vasaló Taurus POCKETIRON 1150W 45 G Piros/fehér és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát! Teljesítmény: 1150 WGőzborotva: 45 g/minGőz: ÁllíthatóHőfok: ÁllíthatóJelzőfény: LEDTok tartozékSzín: Piros/Fehér

Jelenlegi ára: 18 290 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 14:16 .

Játssz a tűzzel vhs - Jelenlegi ára: 300 Ft

A képen látható állapotban..... ..... ..... ..... .. celofánban
Tartalom: Mikor Frank Bazinni elveszíti legidősebb fiát egy házasságtörő viszony folyományaként bekövetkező tűzijáték-katasztrófában, a gyász helyett inkább a felesége és megözvegyült menye, Val által támogatott harcba kezd a kegyetlen Zito család vezette konkurens cég ellen. A csapat segítségére siet Giovanni, Frank kellemesen ütődött nápolyi unokaöccse is, aki hegedűjátékával teljesen elbűvöli Valt. Az olasz rokon Val kisfiával is remekül kijön, annak ellenére, hogy a fiú édesapja elvesztése óta nem beszél. Egy félreértés következtében azonban a gyönyörű özvegy beleegyezik az igencsak korlátolt Joey Zitoval való házasságkötésbe, ami sok bonyodalomhoz vezet. A csata kimenetelét egy hatalmas nápolyi tűzijátékverseny hivatott eldönteni, ahol mindenki mindent bevet.
Rendezte: George Zaloom
Szereplők: Stanley Tucci, Bridget Fonda, Giancarlo Giannini, Talia Shire, Anna Maria Alberghetti, Anthony DeSando...
Stílus: romantikus, vígjáték


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 13:11 .

Új Bontatlan Amerika Kapitány Építő Játék Figura Szett Építőjáték Csomag - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Anyaga: ABS
darabszám: 2350 db
Az ár 1 csomagra vonatkozik.
Kompatibilis a többi építőjátékkal is.
Más, hasonló építőjátékok is kaphatóak nálam.
Bejelentett egyéni vállalkozó vagyok, így biztonságban vásárolhatsz tőlem, természetesen számlát is adok.
Termékeim külföldi raktárról érkeznek, szállítási idejük átlagosan 2-4 hét, legrosszabb esetben is maximum 45 nap.
100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok minden csomagra, amennyiben nem érkezik meg a kijelölt határidőig.
Folyamatosan töltöm fel a jobbnál jobb termékeket, ha gondolod nézz körül a hirdetéseim között.
Kérdéseddel pedig bátran fordulj hozzám!

Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 11:50 .

2020. december 30., szerda

Élesdi István: Rézkrajc 48*36cm - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Kép szerinti állapot, számozott
Kérem tekintse meg olcsóbb termékeimet is.
Köszönöm.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 10:38 .

70x40x50cm hátterezett terrárium +beép. világítás - Jelenlegi ára: 44 330 Ft

70x40x50cm méretű terrárium oldalra tolható; kivehető ajtóval, dupla szellőzéssel, 5mm-es üvegből, fekete ragasztással, hátterezve, beépített foglalattal, világítással (75W, uv-a).
Szállításban tudunk segíteni, lakóhelyed szerint kérj árajánlatot! Posta, futár az áru törékeny jellege miatt kizárt.
Ha a méret nem megfelelő, nézd meg a többi terméket is, egyedi rendeléseket is elkészítünk.
Igény esetén felszereléseket is biztosítunk kedvező áron!
Ha van valamid, ami érdekelhet, CSERE is szóba jöhet (akváriumot, terráriumot nem tudunk beszámítani)!
FONTOS!!! A korábbi negatív tapasztalatok miatt leütés után a  megbeszélt termék vételárának 20%-át 3 munkanapon belül előre kérjük bankszámlára befizetni/átutalni foglalóként, tehát csak    abban az esetben licitálj, ha valóban szándékodban is áll azt  megvásárolni! (a többit személyes átvételkor, kp. -ben rendezzük! ) Ellenkező esetben automatikusan negatívot fogok adni, utólag  semmilyen kifogást nem tudok elfogadni! Köszönöm a megértést, de sajnos nem minden vaterás korrekt fél...                              
Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésedre!

Jelenlegi ára: 44 330 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 09:21 .

ERBA kék alumínium LED zseblámpa 12 LED-es.25514 - Jelenlegi ára: 1 155 Ft

Jellemzők
Alumínium test(kék)
3db AAA elem
9, 8 x 3, 3cm
12db LED (35 lumen)


Jelenlegi ára: 1 155 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 07:32 .

Női karkötő Miss Sixty WM1L202P (22 cm) MOST 52372 HELYETT 13996 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 13 996 Ft


EAN:
8033564430770
Gyártó:
Miss Sixty
Bemutatjuk Női karkötő Miss Sixty WM1L202P (22 cm) gyűrűk, karkötők, fülbevalók, nyakláncok stb., átfogo széles választékát a legjobb áron. Tudj meg többet a minden ízlésnek és stílusnak megfelelő exkluzív és elegáns ékszerekről és divatékszerekről.
Szín: EzüstAnyag: BőrMéretei kb.: 22 cm

Jelenlegi ára: 13 996 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 06:50 .

AKG DHT70 Tetrad D5 mikrofon - Jelenlegi ára: 34 990 Ft


Dinamikus D5 kapszula
2, 4 GHz-es
70-20000 Hz DHT távadó
128 bites AES titkosítási jel
120 dB-es dinamika
Max.  10 mW kimenő teljesítmény
2 x AA elemmel működik
Gyári dobozában
Tartozék: kengyel


Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 05:32 .

Gyerek Jelmez Halott apáca - Jelenlegi ára: 7 957 Ft

Ha szeretnél megrendezni egy nagyszerű bulit, akkor már megvásárolhatod a legjobb áron a ? Gyerek Jelmez Halott apáca terméket és más termékeket , hogy egyedi és szórakoztató légkört teremts!
Nem: GyermekÖsszetétel: 100 % Poliészter


Jelenlegi ára: 7 957 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 04:16 .

Oventrop Radiátor táv höfokszabájzó Új - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eldó egy OVENTROP höfokszabájzó a készülék új!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 03:02 .

INDESIT KG 5400 WGS/U GÁZTŰZHELY - Jelenlegi ára: 14 890 Ft

SZÉP, TISZTA , KARCMENTES ÁLLAPOTBAN.
JÓL MŰKÖDIK, SEMMI HIBÁLYA.


Jelenlegi ára: 14 890 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 01:44 .

4* Relais LaFattoria Trasimeno tó Olaszország 6nap - Jelenlegi ára: 88 500 Ft


 
A középkori Castel Rigone városában fekvő elegáns, 4-csillagos szállodából nagyszerű kilátás nyílik a Trasimeno-tóra és Umbria érintetlen vidékére.
Akár rövid, akár hosszú távú tartózkodásra készül, a szálloda által szervezett programok segítségével rengetek művészeti és történelmi kinccsel ismerkedhet meg, igazán varázslatos környezetben. A szálloda számos kirándulást szervez lóháton vagy gyalog. A Relais La Fattoria hegyi kerékpárok bérlésében is segíti vendégeit. A szálloda közelében golfozni is lehet. Számos rendszeresen megszervezett esemény is várja a vendégeket, úgymint a barbár fesztivál, mely során a szállóvendégek megismerkedhetnek a korabeli zenével, jelmezekkel és konyhával. A programok között szerepelnek klasszikus koncertek és előadások is, melyet a Piazza S. Agostino terén szerveznek meg rendszeresen.
A szállodában tartózkodás ideje alatt érdemes meglátogatni Toszkána vidékét és Umbria középső régióját, melyek igen könnyen megközelíthetőek. Mielőtt elkezdené a napi programot, fogyassza el a tipikus umbriai specialitásokat kínáló gazdag svédasztalos reggelit a panorámás verandán, majd ússzon egyet a medencében.
 
 
 
 
Relais La Fattoria Castel Rigone****
Az utalvány tartalma 2 személy részére :
6 nap/5 éj 2 személy részére duplaágyas szobában
bőséges büféreggeli
Szabadtéri medence használata nyugágyakkal, napernyőkkel (helyek függvényében), május elejétől szeptember végéig
parkolóhely
Az utalvány 1 évig  érvényes, szabad helyek függvényében., érkezési nap vasárnap.
Kivéve :  Szilveszter, Húsvét, Pünkösd.
Július és augusztus hónapokra legkorábban 3 héttel a tervezett érkezés előtt kérhető a foglalás.
 
A jól felszerelt Relais La Fattoria épületében üzleti konferenciák és találkozók megszervezésére is van lehetőség. A szálloda tágas tárgyalótermeit és nagy bankett-termét a múlt dekorációja és a modern jelen keveredése jellemzi.
A szálloda transzfer-szolgáltatása a Magione és a Passignano vasútállomásról, illetve a repülőtérről érhető el.
 
Élvezze a gazdag svédasztalos reggelit a verandán, mely gyönyörű kilátást kínál a tóra.
A séf a hagyományos umbriai ételeket fűszerezi a kifinomult modern konyha ízvilágával. Ha szeretné tudni, hogy hogyan készíthetőek el ezek a fogások, akkor részt vehet az egyik főzőtanfolyamon, melyet a hotel szervez.
 
A szálloda teljesen felszerelt 30 szobájában elektronikus széf, minibár, rádió, fűtés, műholdas TV és telefon található.
 
 
 
Általános
étterem, bár, újságok, kert, terasz, nemdohányzó szobák, lift, expressz be- és kijelentkezés, széf, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó
Szabadidős lehetőségek
golfpálya (3 km-en belül), masszázs, asztalitenisz, pezsgőfürdő, kerékpározás, szabadtéri úszómedence, szabadtéri úszómedence (szezonális nyitva tartás)
Szolgáltatások
Szobaszerviz, tárgyalás/bankett lehetséges, reptéri transzfer, gyermekfelügyelet, mosoda, fodrászat/szépségszalon, reggeli a szobában, vasalási szolgáltatás, nászutas lakosztály, kerékpárkölcsönző, csomagolt ebéd, Autókölcsönző, fax/fénymásolás, transzferszolgáltatás (felár), ételek különleges étrendűeknek (kérésre), nadrágvasaló
BEGIN hotelFacilityPolicies. inc
Internet
A nyilvános helyiségekben vezeték-nélküli internet Hotspot biztosított, mely költségekkel jár.
Parkolás
ingyenes nyilvános parkolás lehetséges a közelben (nem szükséges lefoglalni).
Trasimeno See
 
Relais la Fattoria, 4****
06065 Castel Rigone
Passignano sul Trasimeno (Pg)
Umbria
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kézpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Fizetési határídő 5 munkanap, kérem csak akkor licitáljon, ha a fent leírtak megfelelnek.
Köszönöm, hogy elolvasta, sikeres licitálást, kellemes üdülést !
 
/
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 88 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-31 00:16 .

Jáspis 45 x 22 x 6 mm 802. - Jelenlegi ára: 790 Ft

Gyönyörű jáspis medál.
Méret: a főcimben látható
Gyönyörű láncot v. medált készíthetsz belőle.
A valós eladásra felkínált kőről készítettem képet, a hátulja sima felületű.
Termékeim közt, sok szép követ és alkatrészt találsz!


Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 23:11 .

Öltésjelölő beütő szett bőrvarráshoz 4 db 4mm, bőrdíszműves szerszám - Jelenlegi ára: 5 600 Ft

Kézi bőrlyukasztó szett, mellyel a varráshelyeket lehet előlyukasztani.
Hossz: 10 cm
Tüske méretei:  
Hossz: 10 mm
Szélesség: 1, 9 mm
Vastagság: 1, 4 mm
Lyuktávolság 4 mm

Jelenlegi ára: 5 600 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 21:56 .

Forgókondenzátor skálával és áttétellel 2. - 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Licitre bocsájtom a képeken látható forgókondenzátort, mely skálával és áttétellel rendelkezik.
A kondenzátornak összesen három különálló kamrája van, ezekre műszert csatlakoztatva, és végigtekerve nem tapasztalható rövidzár a készülékházhoz képest.
1Ft, NMÁ! Sajnos a termékre garanciát nem tudok vállalni, működőképességével kapcsolatban reklamációt nem tudok elfogadni, ellenben ha licitje előtt kérdése, kérése van, azt szívesen megmérem, megválaszolom.
Átvétel:
- Hétköznapokon személyesen Budapest 2. kerületében
- Hétvégéken személyesen Egerben
- Postán az MPL vaterafutár díjszabása szerint, előreutalás után. Csomagolással együtt 1-2 kilós csomagra kell számítani
Kérem, tekintse meg többi aukciómat is: Laptopdoktor


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 20:44 .

ECL82. Kipróbálva,jók.Ár 2 darabra érvényes. - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Kivannak próbálva jók. Megadott ár 2 darabra érvényes.....

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 18:44 .

HP Compaq CQ56-110SH hibás, hiányos laptop alkatrésznek - Jelenlegi ára: 17 000 Ft

Általános információk (képek hamarosan):
A meghirdetett laptopok beszámításból kerültek hozzám. Többségében hibásak vagy hiányosak vagy mindkettő egyszerre. A termékleírások általánosságokat tartalmaznak. Pl mi a hibajelenség, mi hiányzik, komolyabb sérülés van-e vagy bármi ami feltűnik. Nem bontom őket és nem akarom megjavítani sem. Nem is nagyon tesztelem. A teszt kb. 2-3 percet jelent. Ami annyit tesz, hogy bekerül egy memória és megnézem elindul-e. Egyet szeretnék, hogy több helyem legyen. És ne alkudozz kérlek, csak ha veszel minimum három gépet. Nem fogom odaadni a 15. 6 -os vagy 17. 3-as ép led kijelzős gépeket két forintért. Garancia sincs.  Átvenni Hódmezővásárhelyen lehet, de elküldöm előreutalást követően is.
A hibajelenség:  bekapcsol, képet ad. Az alkatrészek egy része más modelekkel is kompatibilis. Nincs hozzá töltő. 4GB ram, hdd 320GB.
További laptopok itt találhatóak: link
Jelenlegi ára: 17 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 18:11 .

next tűzoltós farmer 3-6 hó (68-as) ÚJSZ (2045) - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció tárgya:
Gyönyörű next tűzoltós farmernadrág
Beleírt méret szerint 3-6 hó (68-os), de nagyobb kisfiúnak is jó lehet!
A nadrág
- erősen koptatott kék színű, vékonyabb farmer anyagból készült
- bal elejét tűzoltóautó díszíti
- elején három, hátulján két zseb van
- derekára  cm-es kék-piros passzét varrtak
- gumis derekú, de a passzéban lévő zsinórral tovább szűkíthető a dereka
- szárai kétszer felhajtottak, de nincsenek levarrva, így lehajthatóak, s tovább hordható (hosszát lehajtott állapotában mértem!
2013-as kollekció
Az első kép katalóguskép!
A termék állapota:
Újszerű
A termék hibája:
A nadrág jelenlegi hibája:
- passzéja - anyaga és színe miatt - már az első mosás után kopottas hatású!
- a passzéjában lévő zsinór kissé szöszös!
A nadrág későbbi hibája lehet:
- bal szárára varrt tűzoltóautó filcből készült, így szöszölődhet!
A termék + méretei:
Ülepe: 20 cm
A termék súlya:
145 g
A termék személyesen átvehető:
Debrecenben
Szállítási költség:
A Magyar Posta aktuális díjszabásának megfelelően.
Pontos postaköltséget a csomagolás után tudok megadni.
Nagyon köszönöm, hogy benéztél hozzám!
ZsiFinext

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 16:56 .

Csigaház szeletes korallnyaklánc fényes gyöngyökkel - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Új csigaház szeletes korallnyaklánc. Puderrózsaszín gyönyörű ékszer.
Hossza kb 60 cm.
Mutatós nőies farab.

Jelenlegi ára: 1 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 15:32 .

Babycare ablakzár 6db - Jelenlegi ára: 890 Ft

Babycare biztonsági ablakzár
                                                        meggátolja az ablak kinyitását, megakadályozva a baleseteket
                                      fa ablakhoz csavarozható, műanyaghoz ragasztható
tartalma: 6db csavarral
a ragsztó nem tartozéka
szín: fehér
a kép katalóguskép, a termékről készült kép
 


Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 14:21 .

Termelői, galagonya méz, mézes termék, egészség, egészséges táplálkozás! 250g - Jelenlegi ára: 900 Ft

Galagonya méz, termelői. 250g-os OMME termelői üvegben, mely garancia a kiváló minőségű termelői mézre.
Gyorsan kristályosodó méz. Virágának mandula illata van, nektárja pedig fokozza a méz gyógyhatását. Színe világosbarna, íze kellemes, lágy, illata nem jellemző. Szív és érrendszer erősítő méz. Keringési zavar, vagy infarktus után kimondottan ajánlott.
Rólam:
Vidók László vagyok, Bács-Kiskun megyében, egy kis faluban Szakmáron élek, 2007 óta méhészkedek. Az eredeti szakmám alsó tagozatos tanító, az utolsó két évet a főiskolán levelezőn végeztem, ekkor kerültem kapcsolatba a méhészkedéssel.   Mindkét nagypapám méhészkedett, hozzám sem állt távol ez a szép ősi szakma, érdekelt és szerettem volna tovább vinni a családban. A tanulás és az iskolába való bejárás miatt nem találtam teljes munkaidős állást, így öcsémmel, vásároltunk 2db 1/2 NB rakodó kaptárt méhekkel. Mindkettőnknek nagyon tetszett a dolog, lekötött minket a méhek érdekes és különös élete, társadalmi szerveződése, munkamegosztása. Egyre többet olvastunk utána a témának, ismerős méhészekkel beszéltünk, és észre sem vettük, hogy egyre jobban belemélyedtünk, olyannyira, hogy a hobby munka lett, majd az később hivatássá vált. Az ősz végére már öt méhcsaláddal teleltünk be, majd ezt az elkövetkezendő öt évben nagyon sok munkával és kitartással 220 családra szaporítottuk fel. 2010-ben már úgy éreztem, hogy ezt szeretném csinálni minden időmben, főállású őstermelő lettem, letettem a Méhész szakvizsgát, és jelenleg  250 méhcsaláddal méhészkedem  ugyancsak ½ NB rakodó rendszerben. Magam gyártom a kaptárakat és kiegészítőket is. Ez a kaptártípus az, amely felépítése és mérete miatt a legalkalmasabb különleges, kevés és jó minőségü méz termelésére. Termelési időszakban semmilyen vegyszert és antibiotikumot nem használok, így a méz  teljesen tiszta eredeti formájában kerül Önhöz. Célom nem tömegtermelés, hanem a kiváló és bio minőségű méz előállítása.
10kg vagy 20000Ft feletti rendelés esetén INGYENESEN szállítunk Önnek!


Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 13:08 .

Kemping gázfőző piezo gyújtás, 8 db gázpalack - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


Gázfőző palackokkal gáz főző kemping főző hordtáskával
Kemping főző + 8db palack
 Piezo gyújtós kempingfőző. Méretei 34 x 29 x 8, 5 cm.
Nagyon stabil, könnyű begyújtás, a szelepes palack miatt rendkívűl biztonságos és könnyű kezelni. Hordtáskával együtt kb. 2 kg a súlya, így nagyon egyszerű és könnyű hordozni. A palack a főző belsejében a tekerőgomb mögött található. Be és kivétele egy mozdulat.
A főző teljesen új!   Gyufa nélküli, piezo elektromos gyújtás. 4 db palack, egyenként 227 gramm gázzal.   A palackok szelepesek és minőségiek. Szavidejük legalább 5 év,   hosszú élettartamúak, ellentétben a szúrható társaikkal.
 A későbbiekben is tudok palackokat adni nagyon kedvező áron. (600 ft alatt jelenleg)
A csomag tartalma tehát:
       - Gázfőző készülék
       - Hordtáska
     
       - 8 db hozzávaló palack, darabonként 227 gramm gázzal


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 11:50 .

2020. december 29., kedd

Kőnig SAS-CARCAM20 Full HD autós kamera - Jelenlegi ára: 18 999 Ft

Kőnig SAS-CARCAM20 Full HD autós kamera
Felbontás
Full HD (1080p)
Kijelző méret
2, 7"
Állókép felbontása
2 MP
Érzékelő
CMOS
Bővíthetőség
MicroSD
Beépített mikrofon
Van
Látószög
140°
Rögzítési formátum
AVI
Mozgásérzékelő
Van
Csatlakozók
USB 2. 0
Súly
0. 5 kg
Garancia: 12 hónap


Jelenlegi ára: 18 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 10:38 .

Ausztria 1883. Kpl sor (Mi 44-49; 150€) +++ - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Ausztria 1883. Kpl sor (Mi 44-49; 75€ ) : 50 kr-os extra nagy "B" betűs vízjel részlettel, szép és ritka db, FERCHENBAUER 145€ +++
A tételek postázása a mindenkori postai díjszabás szerint történik (+boríték és általában berakólap, stecklap a biztonságos szállítás végett). Személyes átadás, csak nagyobb értékű és terjedelmű tételek átadásánál megoldható.  
Minden termékre garanciát vállalok, ha lényegesen eltért a termékleírás a kapott tételhez képest (nagyobb tételeknél visszaküldési lehetőség nincs! ) Így egyes tételek, ha nem a leírtak szerint történtek, kérem küldje vissza a tételt és én visszautalom önnek a vételárat, a postaköltséggel együtt. Számla részletes adatait a vatera a vásárlás után megküldi önnek, de én is 24-48 órán belül értesítést küldök önnek a fizetés részleteiről.
Szállításnál a Magyar Posta szolgálatot preferálom, de mindenki kérhet más csomagküldő szolgáltatást (előfeltétele az előre utalás, utánvéttel nem postázok! )
Numizmatikai termékeket illetve nemesfém tartalommal bíró tárgyakat, csak könyvelt küldeményként, illetve biztosítottan postázok, a fizetéstől számítóan  1-2 munkanapon belül.
Forgalmazási adatok/NEHITI Engedély szám:  PR7699
A tételek átvételéhez és kifizetéséhez képest 10-max 14 nap munkanap áll rendelkezésre. Amennyiben nem sikerül rendezni az aukció adás-vételt lezártnak tekintem és a felhasználónevet tiltólistára teszem (köszönöm mindenki megértését).

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 09:21 .

Xiaomi Mi Band 3 fitness karkötő szíj zöld 01-02-7183620 - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Xiaomi Mi Band 3 fitness karkötő szíj zöld 01-02-7183620Termékleírás: Zöld színű szilikon csuklópánt Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérőhöz.

Jelenlegi ára: 1 750 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 07:56 .

Wood - Travel - falióra 30 x 30 cm - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Wood - Travel - falióra 30 x 30 cm BH44545
 
 
Az eredeti BYHOME  DESIGN  modern faldekoráció, mely garantáltan magára vonja a figyelmet!
 
Alapanyaga: nyír rétegelt lemez
 
Vastagsága: 4 mm
 
Színe: nyír
 
A  rétegelt lemezek 1-3 mm vastag falemezek több rétegben történő összeragasztásával és préselésével készülnek, nagyon esztétikus, minden stílusú otthon dísze lehet.
 
A termék 100% -ban ByHome termék, a tervezéstől a kivitelezés minden pontja itt készül nálunk.
 
Méret karton csomagolásban: 32 x 32 x 5  cm.
 
Alakzat részei:
 
Óra: óra főrész   8, 5 cm átmérőjű
 
óramutató  : 6, 7 cm fém
percmutató  : 10 cm  fém
másodperc mutató  9 cm fém
 
Óra szerkezet : AYPAS gyártmány, 1 db elemmel működik
 
Un. csendes járású óramű!
 
Felszerelés:
 
Az óra szerkezetet tegyük fel a falra a szerkezet hátulján egy akasztó található, mely  segítségével az óra egy kicsi szeggel a falra rögzíthető.
 
A termék az elemet nem tartalmazza!
 
 
 

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 06:50 .

ByHome Felirat J64 Legjobb faltetoválás 100 x 67 cm - Jelenlegi ára: 12 690 Ft

ByHome Felirat J64 Legjobb dolgok faltetoválás 100 x 67 cm BH49313
 
Byhome Felirat J64 Legjobb dolgok Faltetoválás
Szállítás irathengerben vagy személyesen átvehető az üzletben.
Elkészítési határidő 1 hét!
Látvány tervezés 1. 000 Ft - (E-mailen megküldött fotóra készül kiválasztott mintával. (e-mail: info@byhome. hu))
 
A méret kiválasztása előtt mérje meg a rendelni kívánt faltetoválás pontos méretét és amennyiben eltér a megadott mérettől, az aktuális m2 árat válassza ki és adja meg a pontos méretet!
 

Jelenlegi ára: 12 690 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 05:32 .

Szénrajz-Balerina - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Szénnel készült rajz.
A kerete kézzel festett fa keret, mérete: 34 x 44 cm, az előlapja üveg, ami védi a rajz minőségét.  
A terméket személyesen lehet átvenni a XVII.   kerületben.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 04:16 .

Kenyérpirító Cooking Kid Piros - Jelenlegi ára: 6 273 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Kenyérpirító Cooking Kid Piros terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a BigBuy Fun a legjobb árakon!
Ajánlott kor: 3+ ÉvSzín: PirosAnyag: Műanyag


Jelenlegi ára: 6 273 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 03:02 .

Hosszú 2 fésűs csatos póthaj hullámos picit vöröses világos barna - Jelenlegi ára: 580 Ft


Picit vöröses világosbarna színű, alátűzős, hajhosszabbító, dúsító póthaj. HULLÁMOS Szintetikus.
Rögzítése: 2db fésűs csitt-csat
Szín: Picit vöröses világosbarna
Méretei: hossz: 55 cm, szélesség: 9cm
Mosható, szárítható
AZONNAL TUDOM POSTÁZNI!! TERMÉKEIM KÖZÖTT TALÁLSZ TÖBB SZÍNT, HULLÁMOSAT IS!!!


Jelenlegi ára: 580 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 01:44 .

Kéztisztító spray toll alakú 10 ml több színben - Jelenlegi ára: 895 Ft

Toll alakú kéztisztító spray. Űrtartalom: 10 ml.
Méret: 1, 6 x 13 cm.
Választható színek: kék, piros, zöld, áttetsző.
AKCIÓS !
Ha a termék átvétele vagy postázása sürgős, tehát adott dátumra kell (pl. születésnapra, utazás előtt, stb. ), leütés előtt kérem érdeklődjön, mert ha a raktárkészlet elfogyott, lehet hogy várni kell rá kb. 1-2 hétig.

Jelenlegi ára: 895 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 00:08 .

Samsung Galaxy a51 hátsó kamera kijelzővédő - Jelenlegi ára: 900 Ft

Samsung Galaxy a51 hátsó kamera kijelzővédő

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 23:11 .

Sounds And Songs Of The Humpback Whales CD USA - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Sounds And Songs Of The Humpback Whales CD USA Eladó

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 21:56 .

Magyar nyelvkönyv gimnáziumoknak 1941 - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

105 o.
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#76028 @ 600B 
kaalmaan_item_842029642_

Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 20:38 .

Eladó Babyliss G935E IPL Quartz Tartós Szőrtelenítő Epilátor Arcra és Testre - Jelenlegi ára: 19 500 Ft

BaByliss Homelight Compact G935E IPL epilátor testre, arcra, bikinivonalra és hónaljra
Teljesen újszerű, első kézből - számlája, garancialevele, összes papírja, doboza megvan,  2x használtam, de a garanciája már lejárt. Szolis bőrre nem ajánlott én viszont nem tudok lemondani a barnaságról, ezért évek óta nem is használom, nagyjából 100 villantás lehet benne, 200. 000 az élettartama.
Quartz ® szabadalmazott technológia
BaByliss BAG935E Homelight Compact IPL-Quartz tartós és biztonságos szőrtelenítés otthon
Klinikailag bizonyított eredmények: akár 90%-kal kevesebb szőrszál
Magas kompatibilitás: hatékonyság, 5 féle bőrtípusra 
Biztonságosabb
Exkluzív bőrszín érzékelő sensor, magas fokú bőrvédelem, a villanás csak akkor jön létre, ha az érzékelők teljes mértékben érintkeznek a bőrrel.
Biztonsági rendszer a szemnek (védőszemüveg) 5 féle intenzitás állítási lehetőség, illeszkedve a különböző féle bőrtípusokhoz.  
Gyorsabb
 Kezelőfej: 3 cm²
Magas, ismétlődő pulzálás, 36 villanás/perc 
Hosszú élettartam
 200. 000 villanás, a Quartz technológiának köszönhetően 
Kompakt
Markolat nélküli forma, a kezelés még kényelmesebb, legyen szó a test bármely pontjáról
A termék további adatai
Kivitel:  hálózati
Technológia:  Quartz technológia
Vezérlés digitális: igen
Elektromos lakossági szépségápolási készülékek: igen
Erősség:  4 J/cm2
Fejszélesség:  3 cm2
Kezelőfejek száma: 1
https: //www. notino. hu/babyliss/homelight-compact-g935e-ipl-epilator/p-508727/? gclid=EAIaIQobChMI8tCoiK3U6wIVc4BQBh0DWgwxEAQYASABEgIdufD_BwE
Személyes átvétel: Újbuda Allee-nál, vagy Zugló Örs vezér téren
Posta: előreutalást követően Foxpost, MPL csomagautomata vagy csomagküldemény


Jelenlegi ára: 19 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 19:16 .

Ékszerkellék: gyöngykupak BGYK 13-7 30db / csomag - Jelenlegi ára: 270 Ft


Ezüst színű  gyöngykupak .
30db / csomag
A méreteket a második fotón találod.
Termékeim:
MEDÁLOK, FŰZHETŐ GYÖNGYÖK, CABOSANOK
Swarovski kristályok
BIZSU ALKATRÉSZEK
medál-kapcsok
fülbevaló-kapcsok (ezüstözött, aranyozott, fekete, bronz)
925-ös STERLING EZÜST ALKATRÉSZEK
925-ös sterling ezüst fülbevaló-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-tartó, csúszókarika
925-ös sterling ezüst szerelőkarika
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 270 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 18:11 .

M/38-as karcsúsított női hosszúujjú fehér blúz - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Kellemes viseletű karcsúsított fehér blúz.
Anyaga: 60 % pamut, 40 % poliester.
Cimkéje szerint 38-as.
Színe hófehér, nem mosott.


Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 16:50 .

Depeche Mode - Ultra CD - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Eredeti ! Képeken látható állapotban, cd karcmentes.  
Postaköltség : postai díjszabás szerint. Csak ajánlottan postázok, simán nem.
Utánvét nincs. Csere nem érdekel.
Személyes átvétel esetén a termék leütését követő 10 napon belül át kell venni a terméket.
Postai úton történő átvétel esetén a termék leütését követő 7 napon belül kell az utalást megtenni.
A pénz beérkezése után 3 napon belül postázom a terméket.
Ha ezek a feltételek nem felelnek meg, kérlek ne üsd le a terméket, ellenkező esetben negatív értékelést adok.
Kérdésekre szívesen válaszolok!


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 15:38 .

925-ös sterling ezüst ékszerkellék: gyöngykupak EGYK 34 - Jelenlegi ára: 120 Ft


925-ös fémjellel ellátott
valódi ezüst (bevizsgált)
gyöngykupak.
1 db / csomag
Méretek a fotón  láthatók!
Az ezüst  valódiságára garanciát vállalok.
Mi is az a Sterling ezüst?
(925)
A Sterling (törvényes finomságú, teljes értékű, valódi) ezüst 92, 5%-ban tartalmaz ezüstöt, és 7, 5%-ban valamilyen más fémet, rendszerint rezet.
A Sterling ezüst húzószilárdsága majdnem kétszerese, keménysége több mint kétszerese a tiszta ezüstnek.
Hogyan bánjon a Sterling ezüsttel?
Az ezüst sem alacsony, sem magas hőmérsékleten gyakorlatilag nem oxidálódik. Az ezüsttárgyakon látható feketés-szürke elszíneződés nem oxid, hanem az ezüst kénnel alkotott vegyülete. A városok levegője egyre több kénvegyületet tartalmaz, amely az ezüsttel nedvesség hatására ezüst-szulfidot(Ag2S) alkot. Ezért a tárgy felületén előbb barna később koromfekete bevonat keletkezik. Ez a réteg a kereskedelemben kapható ezüsttisztító folyadékkal eltávolítható.
Hogy sokáig megmaradjon az ezüst ékszer újszerű állapota, és időben megakadályozza a vastagabb ezüst-szulfid réteg kialakulását törölgesd rendszeresen karcolásmentes, puha anyagból készült, ezüsttisztító kendővel.
Figyelem!
Az ezüsttisztító folyadékot csak kő vagy gyöngy nélküli, nem antikolt ékszerek, tárgyak tisztítására használd!
A szappanos víz szintén segít megőrizni az ékszer szépségét, de azt soha ne felejtsd el, hogy a szárazra törlésnél semmiképp ne használjunk papírtörölközőt vagy papír zsebkendőt, csakis lágy, puha ruhát.
Ne vidd termálvízbe, mert az ékszeren azonnal ezüst-szulfid bevonat képződik.
Ha nem viseled ezüstékszereidet, tárold légmentesen zárt, száraz helyen. Önzáró tasak, vagy egy erszény kiválóan alkalmas erre a célra. Ez segít megőrizni ékszereid csillogását és még csak véletlenül sem karcolja őket semmilyen más tárgy.
Termékeim:
MEDÁLOK, FŰZHETŐ GYÖNGYÖK, CABOSANOK
Swarovski kristályok
BIZSU ALKATRÉSZEK
medál-kapcsok
fülbevaló-kapcsok (ezüstözött, aranyozott, fekete, bronz)
925-ös STERLING EZÜST ALKATRÉSZEK
925-ös sterling ezüst fülbevaló-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-tartó, csúszókarika
925-ös sterling ezüst szerelőkarika
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 120 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 14:21 .

Hot Wheels robo wheels BBY86 - Jelenlegi ára: 2 255 Ft

Keresett játékritkaság.
A címben szereplő termék az aukció tárgya! Nézz be egy rakás vagány játék feltöltve. Folyamatosan töltök. Egyben azonnal küldöm: )
Fixáras azonnal vihető termék. Csak akkor üsd le, ha kell,   azonnal kommunikálod, és utalod!
1 másodperc ma már a tranzakció, ami azt is jelenti , hogy a leütéstől számított 36 órán belül Nálad lehet a leütött termék.
Ha nem tiszta valami, kérdezni kell, azonnal válaszolok bármilyen a termékre vonatkozó kérdésre.

Jelenlegi ára: 2 255 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 12:56 .

Új - Xbox One Quantum break - Jelenlegi ára: 4 800 Ft


Eladó új bontatlan Xbox one játékszoftver Quantum Break.
Letöltőkód formájában tokon belül Alan wake (teljes játék).
Személyesen Szeged . Posta , futár megoldható.


Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 11:44 .

2020. december 28., hétfő

csomagtartó utastér ruhaakasztó kapaszkodóra - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

vállfás ruhaszállításhoz használt rudazat ami egy mozdulattal behelyezhező az ajtóknál lévő kapaszkodókra, nagy teherbírású

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 10:38 .

AKCIÓ! fa szegecses karperec KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 550 Ft

Indiai, könnyű, egzotikus fából készült, világosbarna, arany  szegecses karperec.
A TERMÉSZETES ÉKSZEREK KEDVELŐINEK AJÁNLJUK!
átmérő 6. 6cm szélesség: 3, 6cm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN AZONNAL POSTÁZOM!
Ajánlott levélként, csak postán maradóra tudom küldeni. 560 Ft.
Leütés után a vaterától automatikusan megkapod az összesítőben az utalási adatokat!

Jelenlegi ára: 550 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 09:21 .

Dell Inspiron 3721 Inspiron 3737 DVD bezel DVD előlap HF6Y2 0HF6Y - Jelenlegi ára: 6 450 Ft


Eladó a képen látható teljesen új (dell refurbished) eredeti Dell Inspiron 3721 DVD bezel DVD előlap ODD bezel Inspiron 3737 DVD bezel DVD előlap ODD bezel
Dell Gyári szám rajta Dell DP/N: HF6Y2 0HF6Y
Dell short spare part description: ASSY, BZL, ODD, 3721
Dell functional spare part description: ODD Bezel - Normal ODD, black, 3721
Amihez jó:
Dell Inspiron 3721
Dell Inspiron 3737
Dell Inspiron 3721 DVD előlap, Dell Inspiron 3721 ODD előlap, Dell Inspiron 3721 DVD bezel, Dell Inspiron 3721 ODD bezel
Dell Inspiron 3737 DVD előlap, Dell Inspiron 3737 ODD előlap, Dell Inspiron 3737 DVD bezel, Dell Inspiron 3737 ODD bezel
HF6Y2 ODD bezel,  HF6Y2 DVD bezel,  HF6Y2 DVD előlap,  HF6Y2 ODD előlap
0HF6Y2 ODD bezel, 0HF6Y2 DVD bezel, 0HF6Y2 DVD előlap, 0HF6Y2 ODD előlap
Igény esetén felárral beszerelés is megoldható!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI A VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT KOMOLYAN IS GONDOLJA!
KÉREM, HOGY AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN!
Fizetés/átvétel:
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a XIII. kerületben a Jászai Mari/ Nyugati tértől pár percre, illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges IDŐPONTTÓL FÜGGŐEN.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg a "Szállítási és garanciális feltételek"űrlapot! A teszvesz oldalán: feljebb található a "szállítás és fizetés rész"
Kérem tekintsék meg további termékeim széles kínálatát sokféle termékkategóriában is!
Köszönöm!

Jelenlegi ára: 6 450 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 08:02 .

MINI PNEUMATIKA SZERELVÉNYEK - postával 8000 Ft. - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

MINI PNEUMATIKA SZERELVÉNYEK
Eladók a fényképeken látható mini  pneumatikai szerelvények.
 Hármas, ötös és hatos vezetékátmérővel.
Többek között nyomáskapcsoló áramköri panelre, mikrokapcsolós nyomáskapcsolók-(SMC),   3 db elosztótömb, elektromos
vezérlőszelep.      Összesen 9 db termék.  
     Mini pneumatikai kapcsoló SMC   VM1000
Tartó és felfogató kengyelekkel.
A 2 db csatlakozó cső 2, 8 mm átmérőjű.
 Mikrokapcsolókra épített nyomáskapcsolók, használtak.
A mikrokapcsolók max. 2A-t kapcsolhatnak 250V-on, min. 2 atm. nyomásnál.
2 db egyforma, tartóval bárhova szerelhető, 1 db nyák-ba építhető, csavarozható.    
    3 db elosztótömb,   egy elektromos vezérlőszelep
             A 9 db termék ára együtt , postázva 8000 Ft.  


Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 06:50 .

Hordozható Lapolvasó Epson WorkForce ES-50 600 dpi USB 2.0 Fekete MOST 82026 HELYETT 75827 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 75 8


EAN:
8715946656908
Gyártó:
Epson
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Hordozható Lapolvasó Epson WorkForce ES-50 600 dpi USB 2. 0 Fekete-et verhetetlen áron. Szín: FeketeTechnológia: ReadyScan LEDKépfelbontás: 600 x 600 dpiSebesség: 5, 5 s/ppKapacitás: 1 LapKétoldalas Lapolvasó: NemKapcsolat: USB 2. 0Kompatibilis: MacOS 10. 6+Microsoft WindowsMéretei kb.: 27, 2 x 4, 7 x 3, 4 cm

Jelenlegi ára: 75 827 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 05:32 .

Fucskár József Attila Fucskár Ágnes Népi építészet és népi kultúra a Kárpát-medencében (*03) - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Fucskár József Attila – Fucskár Ágnes
A megrendelt könyvek a rendelést követően azonnal átvehetők budapesti antikváriumunkban a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 04:16 .

KAPPA gurulós utazótáska - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kappa márkájú gurulós , kihuzható fogós táska, nagy méretű, erős darab.
65cm magas a táskarész, a kihúzós rész plusz 35cm

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 03:02 .

Állatápoló készlet - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Állatápoló készlet
Ragyogó bunka és ápolt mancsok a négylábú kedvencek számára.
Bundanyíró 4 fésűfejjel: 3, 6, 9, 12 mm-es hosszúsághoz. Kefe, kétoldalú fésű. olló, körömvágó és körömreszelő.
Nagy teljesítményű Pivot motor, ami könnyű nyírást tesz lehetővé nehéz vagy sűrű bunda esetén is. Kiváló minőségű nemesacél penge Vario vágókészlettel.
Pengevédővel, tisztítóecsettel és pengeolajjal. Praktikus hordtásákában. Használati útmutatóval. 13 részes

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 01:44 .

Sikuiko kabát - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó a képen látható Sikuiko farmerkabát.
Méret: S
Szín: Fekete

Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 00:08 .

Samsung RS5FK6608SL/EG, inox víz és jégadagolós Side by Side hűtőszekrény A++ - Jelenlegi ára: 349 990 Ft

Termékeink nagy részének mindössze néhány hajszálkarcolás a szépséghibája, melyek főleg a készülékek oldalán, esetenként frontján találhatóak meg. Kiemelten figyelünk arra, hogy gépeinken ne legyenek horpadások, nagyobb zúzódások, melyek már túl nagy kompromisszumot jelentenének esztétikailag vásárlóink számára.
Termék méretei: 72, 1 x 90, 8 x 182, 5 cm
Energiahatékonysági osztály: A ++
Energiahatékonysági skála (10 osztály): A +++ -tól D-ig
Súlyozott éves energiafogyasztás: 361 kilowattóra évente
kapacitás: 575 liter
Éves energiafogyasztás: 361 kilowattóra évente
Zajkibocsátás: 40 dB
Klíma osztály: SN, N, ST, T
Telepítés típusa: Szabadonálló


Jelenlegi ára: 349 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 23:08 .

Tupperware Új Hullám Bögre Szett - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Bögre Szett Füles és zárható tető 
Postaköltség tájékoztató jellegű, vásárlásesetén érdeklődj !
20000 ft feletti vásárlás esetén ingyenes posta költség van.
Nézd meg többi termékemet is.

Jelenlegi ára: 2 890 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 21:56 .

BOYS sötétkék gördeszkás feliratos fiú póló felső 122 - Jelenlegi ára: 200 Ft

BOYS sötétkék gördeszkás feliratos fiú póló felső 122
Márka: BOYS
Méret: 116-122 / 6-7 év
Ujjhossz: 40 cm
Derékbőség: 37 cm
Mellbőség (cm): 38
Hossz: 45 cm
Környakú
Kérdezz bátran...
Köszönöm, hogy itt jártál! Kérlek, nézd meg a többi termékemet is: )

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 19:56 .

Vákumos tárolózsák 5 db 70x100-as vákum zsák - Jelenlegi ára: 2 380 Ft


5 db Vákuumos tárolózsák egy csomagban
1 db space bag mérete : 70x100  cm
A vákuum technológiának köszönhetően ruhái a lehető legkisebb helyet foglalják el a szekrényében.
könnyel elhelyezhető vákuumos tárolózsák.
A szekrényében végre áttekinthető rendszert alakíthat ki!
A ruhák helyfoglalása 75%-kal csökken!
Vákuumhatás: a szabadalmaztatott szelepeknek köszönhetően egyszerűen, egy porszívó segítségével kiszippanthatja a felesleges levegőt a zsákból.
Könnyen nyitható és zárható speciális zárral.
A tartós,   vákuumos tárolózsákok védelmet biztosítanak a víz, a por, a szagok és a rovarok ellen is.
A tárolózsákokat újra és újra használhatja, és bárhol tárolhatja.
Átlátszó: mindig tudni fogja, hogy melyik csomag mit tartalmaz
Ideális hosszabb utazásokhoz és költözéshez is.
Mit tárolhat a tárolózsákokban?
Tárolja gyűrődés mentesen a kosztümöket, a téli kabátokat és az öltönyöket
Ágyneműit, a paplanokat és a párnákat
Helyezze a használaton kívüli ruhákat a zsákokba, és tárolja gyűrődés mentesen a következő szezonig.
Tartalma:
5 db Space Bag
1 db space bag mérete : 70x100 cm


Jelenlegi ára: 2 380 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 19:08 .

Koelstra Kerekes Utazóágy Szürke - Jelenlegi ára: 17 900 Ft


Otthoni használatra és utazáshoz is ajánlott
textil hordozótáskával
Tartós, időtálló anyagból készült
Praktikus oldalsó cipzárral, mely ki be járhatóvá teszi az ágyat
A biztonságos használat érdekében sarokvédőkkel felszerelt
3 cm-es saját matraccal
A kerekek segítségével könnyen áthelyezhető
oldalt egy plus tárolóbetéttel
Méretei: 120 × 60 × 75 cm
Súlya: 9, 8 kg
4 éves korig ajánlott
Teherbírása: 15 kg
eredeti csomagolás nélküli új termék
a kép katalóguskép a valóságnak megfelel
 


Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 18:11 .

Baby Jogger City pelenkázótáska - Jelenlegi ára: 8 400 Ft


Sportos és modern megjelenésű praktikus táska.
Rögzíthető: babakocsi vázra saját rögzítójével
széles és állítható vállpánttal, pelenkázólappal
tágas tér elválasztó részekkel, elől cippzáras rekesszel
Tisztítása: közvetlen tisztítással
Táska Méretek: 40 x 30 x 15 cm
pelenkázólap mérete: 55 x 35 cm
Anyaga: poliészter
eredeti csomagolás nélküli termék, lásd fotókon


Jelenlegi ára: 8 400 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 16:50 .

Burberry My csillámos parfüm limitált karácsonyi kiadás 90 ml - Jelenlegi ára: 13 990 Ft

Burberry My csillámos parfüm limitált karácsonyi kiadás 90 ml. a parfümből nem lett fújva!!!!!

Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 15:38 .

Next rövid ujjú galléros fiú póló - 98/104 - Jelenlegi ára: 380 Ft

Jó minőségű, megkímélt, jó állapotú, keveset használt galléros NEXT póló.
        
                                                                                                

Jelenlegi ára: 380 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 14:21 .

Natúr fenyő komód, kisszekrény 215 - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Eladó a képen látható minőségi, masszív, natúr fenyő komód. Akár festhető, lakkozható, pácolható is.
Mérete:
mag: 87cm
szél: 73cm
mély: 48cm
Érdeklődjön mert máshol is hirdetem.
Tekintse meg az összes fenyő hirdetésünket.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 13:11 .

Alkappa kínáló eladó - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Eladó a képen látható alpakka kínáló, átmérője 26 cm, magassága 5 cm.
Ha a vevő kéri postázom.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 11:56 .

2020. december 27., vasárnap

Trevisan: Szajhácska - Jelenlegi ára: 580 Ft


Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#70517 @ 400 
kaalmaan_item_842023151_ erotikus irodalom, erotika

Jelenlegi ára: 580 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 10:44 .

Opel Signum 2002-2007 - motor, Z19DTH, fűzött blokk, hengerfejjel, olajteknővel és olajpumpával - Jelenlegi ára: 132 792

motor, Z19DTH, fűzött blokk, hengerfejjel, olajteknővel és olajpumpával (Z19DTH024648)
Z19DTH024648
W0L0AHL3552241493
(93181834)
93190071
 Opel 
 Opel Signum 2002. 09. 01-2005. 08. 31 (OPESig 1) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 132 792 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 08:32 .

Sportkamera 2 LCD Full HD 145246" - Jelenlegi ára: 13 374 Ft

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Sportkamera 2 LCD Full HD 145246-et verhetetlen áron. Képernyő: 2"LCDVideófelbontás: 720 px HDKépfelbontás: 1080 px Full HDForgás: 360? Meríthető: 30 mKompatibilis memóriakártyák: Micro SDAkkumulátor: igenKiegészítők: 14"


Jelenlegi ára: 13 374 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 07:56 .

International 110 pocket camera / retro fényképező - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

International 110 pocket camera / retro fényképező
International 110 pocket camera
Japán retro fényképezőgép eredeti csomagolásban
Dobozban, tokban gyűjtőknek!

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 06:56 .

H0, 1:87 méretarányú WIKING, MERCEDES KÜHNE & NAGEL - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

A modell használt állapotban van, tükrei nincsenek.
Több tétel vásárlásakor a rendszer minden tételnél felszámolja a postaköltséget, de természetesen csak egy postadíjat kell fizetni.
14 napos termékgyűjtési akció! (egyszeri postaköltséggel, az első vásárlástól számított 14 napon keresztül van lehetőség a termékek gyűjtésére).
 20. 000 HUF felett ingyenes postázás.
A postai árak gyakori változása és a sokféle küldési mód miatt a postázás a leütés után megbeszélés tárgya.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 05:50 .

Judaika levél 1882 - Jelenlegi ára: 2 600 Ft


Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
#65530 @ L13 
kaalmaan_item_842017032_ judaika, zsido, ostdiam

Jelenlegi ára: 2 600 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 04:32 .

DMX Party Lámpa Disco Fény 18 LED RGB - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


Diszkóba, házibulikba, kisebb-nagyobb rendezvényekre és összejövetelekre kiváló fényforrás!
Tulajdonságok:
- Beépített mikrofon
- 18 x 1W nagyfényerejű Ledek 
- 7 csatornás DMX512 vezérlés
- Élettartam: 50, 000-80, 000 óra
- Méret: 18cm x 18 cm x 20 cm
- Vezetékhossz: 1. 4m
- Műanyag váz
- Súly: 1kg
- 220V
Manuális Szín üzemmód;
Color Change Mode;
Színes Fade Mode;
Auto (Program Run) üzemmód;
Hang aktív mód és DMX-512 üzemmód


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 03:16 .

Fouganza lovagló polo lovaspolo 8 éves kislány - Jelenlegi ára: 600 Ft

A fotóknak megfelelő állapotban.  
Kérésre szívesen fotózok és mérek még!
Nézd meg a többi dolgomat is és alkudj! Köszönöm!

Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 02:02 .

baba,gyerek,hátizsák,hátitáska,táska,bölcsis,ovis,zsák,gru,despicable me,minion, KÉSZLETEN - Jelenlegi ára: 3 490 Ft


TERMÉKLEÍRÁS
A KÉPRE KATTINTVA TALÁLOD AZ ÜZLET ÖSSZES TERMÉKÉT!
SZÁLLÍTÁS
- A meghirdetett termék készleten van. Nem kell több hetes szállítási idővel számolni.
- A pénz beérkezését követően a termék azonnal postázásra kerül a megrendelés során megadott címre, amit a Magyar Posta 1 napos kézbesítéssel szállít.
MEGRENDELÉS MENETE
- A termék megrendelését követően a vásárló e-mail címére automatikus vásárlási értesítő érkezik a rendeléssel kapcsolatos teendőkkel. Figyelmesen olvasd végig!
- Utánvételes vásárlásra nincs lehetőség!
- Ha nincs lehetőséged az utalásra, akkor a vásárlási értesítőben találsz megoldást a problémára! Ingyenes lehetőség, nem terhel plusz költség.
BIZTONSÁG
- A Vaterán biztonságosan vásárolhatsz, mert az eladók ellenőrzésen mennek keresztül, ami garantálja, hogy az eladói fiókok mögött valós személyek állnak. Visszaélés esetén az eladó személyes adatai lenyomozhatóak, így nincs értelme a Vaterán keresztül átverni a vevőket. Az eladók tevékenységeit folyamatosan figyelemmel kísérik, több ponton figyelik a gyanús aktivitásokat, az úgynevezett "csalófigyelő" algoritmussal, hogy még időben megelőzzék a visszaéléseket.
- Minden adásvétel után értékelést készít a vevő és az eladó egymásról, így minden eladó korábbi tranzakcióját megnézheted. Ezek alapján tudod eldönteni, hogy mennyire megbizható személlyel állsz szemben, és kivel fogsz üzletet kötni.
- Hogy a vásárlók méginkább biztonságban érezzék magukat a Vatera 100. 000 forintos pénzvisszafizetési garanciát vállal, minden termék után a Biztonságos Vásárlási Program keretén belül. Bővebben olvashatsz a programról a piros szövegre kattintással.
HIBÁS, SÉRÜLT TERMÉKEK
- Mielőtt negatív értékelést készítenél, kérlek jelezd a problémát, mert mindenre van megoldás. Csak arra nincs, amire nem szeretnénk. : )
ÁLTALÁNOS
- Több színű vagy méretű termék megrendelése esetén pl. ruha, cipő stb., két lehetőség van arra, hogy jelezd melyiket szeretnéd.  Az első lehetőség megrendelés közben a megjegyzés rovatban.  A második lehetőség utólag e-mailben.
- A ruhák mérete esetenként 1-2 cm-rel eltérhet a leírtaktól, illetve monitorbeállítástól függően színeltérés is előfordulhat a termékeknél.
- Ide kattintva letöltheted az Általános Szerződési Feltételeket.
Köszönöm, hogy itt jártál!


Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2020-12-28 00:44 .

Kék vízálló overál 74-es - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Kék vízálló overál.
Lezippzározható kapucnival. Derékig polárral bélelt.
74-es
Új állapotban, hibátlan.
Amelyik terméken van licit, ott nem tudok fix árat beállítani!
A ruhákat személyesen Gyömrőn és Bp. XVI. ker-ben a vásárlás után megadott címen lehet átvenni. (Ez utóbbinál csak hétköznapokon 8-14 óráig)
Hétköznapokon napközben Bp. Keleti pu-Örs vezér tér, illetve az M2 és M4-es vonalán is megoldható az átvétel. Előzetes egyeztetés szükséges, mert nem megyek minden nap!

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 22:32 .

Opel Astra F 1991-2002 - fényszóró, jobb oldali, elektromos magasság állítás, -94.8, BOSCH - Jelenlegi ára: 8 853 Ft

fényszóró, jobb oldali, elektromos magasság állítás, -94. 8, BOSCH (1305235181)
1305235181
90442390
azonosítószám tartomány:
(C) -R2537241
(C) -R5040357
(C) -P4999999
(C) -RA
(C) -RE
(C) -R6
(C) -R3
(C) -RP
(C) -RS
(C) -R8
(C) -RB
---
 Opel 
 Opel Astra F 1991. 09. 01-1997. 08. 31 (OPEAst F) 
Használt - bontott cikk!


Jelenlegi ára: 8 853 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 22:11 .

BV013834 Manduca Sling rugalmas hordózókendő Royal Új - Jelenlegi ára: 18 800 Ft

Új, bontott dobozos termék
Hordozókendő jellemzői:
 Rugalmas, puha anyagból készült kendő
Puha, és tartós
Speciálisan kifejlesztett kötött jersey anyag, mely 100 % biopamut,
tökéletesen illeszkedik,
hossza: 5, 5 m
különösen könnyű anyagból készült ezért nyáron sem melegít annyira
elől és csípőn hordozásra alkalmas
hivatalosan 3, 5 kg- 15 kg-ig terhelhető,  különösen kényelmes 9 kg-ig
szélessége 60 cm
 
 
A katalóguskép illusztráció, az eladó termék ugyanígy néz ki

Jelenlegi ára: 18 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 20:56 .

Dell Inspiron mini 1012 mini 1018 kijelző kábel szalagkábel lcd kábel HFMW7 0HFMW7 DC02000YP10 - Jelenlegi ára: 5 350 Ft

Eladó a képen látható dell gyári új Dell Inspiron mini 1012 mini 1018 kijelző kábel szalagkábel lcd kábel LVDS kábel
Dell gyári száma Dell DP/N: HFMW7, HFMW7
Dell functional spare part description: ASSY, CBL, LVDS, LCD, W/CMRA, 1012
Dell short spare part description: LCD LVDS+Camera with MIC Cable, LED, 1012
NIM10 LVDS CABLE
DC02000YP10
MEC(HT) Rev: 3. 0 (A00)
2012/02/17 A1
Amihez jó:
Dell Inspiron mini 1012
Dell Inspiron mini 1018
Dell Inspiron mini 1012 kijelző kábel, Dell Inspiron mini 1012 lcd kábel, Dell Inspiron mini 1012 szalagkábel, Dell Inspiron mini 1012 lcd szalagkábel, Dell Inspiron mini 1012 kijelző szalagkábel Dell Inspiron mini 1012 edp kábel Dell Inspiron mini 1012 edp szalagkábel Dell Inspiron mini 1012 átvezető kábel
Dell Inspiron mini 1018 kijelző kábel, Dell Inspiron mini 1018 lcd kábel, Dell Inspiron mini 1018 szalagkábel, Dell Inspiron mini 1018 lcd szalagkábel, Dell Inspiron mini 1018 kijelző szalagkábel Dell Inspiron mini 1018 edp kábel Dell Inspiron mini 1018 edp szalagkábel Dell Inspiron mini 1018 átvezető kábel
HFMW7 kijelző kábel, HFMW7 lcd kábel, HFMW7 szalagkábel, HFMW7 lcd szalagkábel, HFMW7 kijelző szalagkábel HFMW7 lvds kábel edp szalagkábel HFMW7 átvezető kábel
0HFMW7 kijelző kábel, 0HFMW7 lcd kábel, 0HFMW7 szalagkábel, 0HFMW7 lcd szalagkábel, 0HFMW7 kijelző szalagkábel 0HFMW7 edp kábel edp szalagkábel 0HFMW7 átvezető kábel
DC02000YP10 szalagkábel DC02000YP10 kijelző kábel DC02000YP10 lcd kábel DC02000YP10 lvds kábel DC02000YP10 kijelző szalagkábel
Igény esetén felárral beszerelés is megoldható!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI A VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT KOMOLYAN IS GONDOLJA!
KÉREM, HOGY AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN!
Fizetés/átvétel:
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a XIII. kerületben a Jászai Mari/ Nyugati tértől pár percre, illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges IDŐPONTTÓL FÜGGŐEN.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg a "Szállítási és garanciális feltételek"űrlapot! A teszvesz oldalán: feljebb található a "szállítás és fizetés rész"
Kérem tekintsék meg további termékeim széles kínálatát sokféle termékkategóriában is!
Köszönöm!

Jelenlegi ára: 5 350 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 19:08 .

Az ördög jobb és bal keze 2. ...continuavano a chiamarlo Trinità - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az ördög jobb és bal keze 2. ... continuavano a chiamarlo Trinità
a borító reprint
magyar vonatkozást nem tartalmaz


Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 17:44 .

Mokait jáspis fúrt golyó, ásványgyöngy 4 mm-es - Jelenlegi ára: 30 Ft


4 mm-es mokait
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 30 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 17:08 .

Mike Oldfield - The Orchestral Tubular Bells - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eredeti Virgin kiadásItt nem kap koszos, poros, ujjlenyomatos lemezeket. Átadás előtt a korongok vákuumos mosóval tisztításra kerülnek, ennek költségét az ár tartalmazza.
Érdemes megnézni a többi hirdetésemet is!

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 16:02 .

SONY HDMI adapter fényképezőgépez - Jelenlegi ára: 999 Ft

Eredeti csomagolásából most lett kivéve ! Sohasem használt SONY adapter.
Én Sony Vita adapternek rendeltem, de sajnos a Vita nem ilyen csatlakozóval rendelkezik. (csak hasonlít)
Google alapján ez az adapter bizonyos SONY fényképezőgépek HDMI adaptere, tehát rá lehet kötni a digitális kamera kimenetét HDMI megjelenítőre (TV, Monitor, Projektor)
VMC-MD2 USB Data Kabel mit A/V Audio Video Multi connecting Cable Lead
Kompatibel mit SONY Cyber-Shot DSC-H20, DSC-HX1, DSC-H55, DSC-HX5V, DSC-T500, DSC-T900, DSC-TX7, DSC-W210, DSC-W215, DSC-W220, DSC-W230, DSC-W270, DSC-W275, DSC-W290


Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 14:44 .

Barna korsó - akrilfestmény - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

40 x 30 centis akrilfestmény faroston, keret nélkül. A klasszikus csendélet kedvelőinek.
A festmény már szerepelt kiállításon.
Átvétel személyesen a 18. kerületben. Tudom küldeni Foxposttal is.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 13:08 .

EREDETI TOMMY HILFIGER (XL) *EXCLUSIVE* FÉRFI *LUXUS MINŐSÉGI* 7/8-OS CARGO NADRÁG - Jelenlegi ára: 7 490 Ft


------------------NINCS------------------
Kód: #P042


Jelenlegi ára: 7 490 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 12:11 .

2020. december 26., szombat

7RU pneumatikus olló, pneumatikus vágó - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Tisztelt Érdeklődők!  
Jelen aukció tárgya a képeken látható használt 7RU pneumatikus olló, pneumatikus vágó.
Általános tudnivalók
Számlaképes vagyok, kérem, hogy számla kiállítás iránti igényét legkésőbb a kapcsolatfelvételkor jelezze. ÁFA szempontból AM vagyok.  
Amennyiben az aukció tárgya műszaki eszköz és annak nincs jelzett hibája, akkor próbára vételi lehetőséget biztosítok mely során kipróbálhatja a terméket és ha nem elégedett azzal visszafizetem az árát.  
Licitet főszabály szerint nem törlök,
A helyszínen alkudozás negatív értékelést jelent automatikusan (és üzlet sem lesz),  
 Kapcsolatfelvételre 8 nap, átvételre max 15 nap van, ha ez bármilyen okból elmarad, automatikusan negatív értékelés és a terméket újraindítom,
Minden egyes rendelés esetén kérem, hogy emailben keressenek meg a postázás/átvétel egyeztetése érdekében.   Kérem tehát, hogy a vevő kezdeményezze a kapcsolatfelvételt.  Amennyiben az email nem megoldható, a telefon is megteszi, de ez esetben hosszabb visszajelzési idő is előfordulhat.  
Mindenről adok nyugtát
Az általam eladott műszaki termékek és játékok eladás időpontjában fennálló a leírásban kifejtett működőképességére visszavásárlási garanciát vállalok (a garancia nem terjed ki a termék leírásában jelzett esetleges hibák és ajándék játékok esetére). Lotok esetén a visszavásárlási garancia darabszám arányos.  
Postázás
Több termék összevárására van mód, együttes postázás lehetséges
A postázás mindenkori postai díjszabás alapján történik, ezen belül: DPD/Foxpost/vaterafutár általában nem, csak kivételes esetben, egyedi egyeztetés alapján lehetséges,
o   Ha valamely termék közepes méretű ajánlott postakész borítékba befér, lehetséges a postán maradóra címzés
o   Mindenkori postai díjszabás szerint lehetséges a csomagautomatára címzés (Ehhez kérem megadni az automata címét, email címet és telefonszámot),
 
A postázásra főszabály szerint minden héten pénteken kerül sor. Amely termékek vételára csütörtök délutánig beérkezik, azt tudom pénteken postázni.  A pénteki postázástól való eltérés indokolt esetben lehetséges, de felárral járhat. Ha valakinek sürgősségre van igénye kérem, hogy már a rendelés visszaigazolásakor jelezze.
Személyes átvétel
 A termékek személyes átvételére általában hetente egy alkalommal (pénteken) a 13. kerületben, vagy a Budapest 13. kerület -Érd vonalon van mód. Az eltérő átvételi hely és időpont felárat eredményezhet,
35 000, -Ft. feletti összértékű rendelés esetén Budapest területén belül lehetséges az ingyenes házhozszállítás,
10 000, -Ft. feletti vásárlás esetén lehetséges a 13. kerülettől eltérő átadási hely, (benzin) költségtérítés mellett (csak Budapest vagy Érd területén belül),
Általában több aukcióm fut egyszerre, kérem tekintsék meg a további aukciókat,  
Kérem ezeket figyelembe véve licitálni.
Jó licitálást!
 

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 10:56 .

M. Rozental: Marxista dialektikus módszer - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Szikra kiadása 1952. 352 o.
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#46322 @ Fi 
kaalmaan_item_835000231_

Jelenlegi ára: 1 400 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 09:32 .

Matchbox Liebher Mobilkran siku v 258. - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen lâ tható. Matchbox Liebher Mobilkran siku v 258. a kis darurol hiányzik a kanál.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 08:16 .

Hibátlan állapotú,nagyméretű:77x88x6 cm-es,nem merev aljú pelenkázófeltét,egérke mintával - Jelenlegi ára: 6 468 Ft

Eladó egy drappos színű, nem merev aljú, nagyméretű pelenkázófeltét, tisztítható felülettel, hibátlan állapotban: 88x77x6 cm-es méretekkel, mintás felülettel.
A pelenkázófeltét belsejében lévő lágy töltet és a megemelt szélek kényelmessé és biztonságossá varázsolják a pelenkázóasztalon töltött pillanatokat mind a baba, mind a szülők felé.
A külső felülete ártalmatlan anyagból készült, ami könnyen tisztára törölhető.
Az első és a további jó néhány pelenkacsere igazi kihívás lehet, de egy puha pelenkázóalátét kényelmet és biztonságérzetet adhat szülőnek és kisbabának egyaránt. Tökéletes az otthoni pelenkázóasztalhoz, pelenkázókomódhoz, asztal tetejére vagy máshová helyezve.
A pelenkázóalátét vízálló és egyszerű tisztítani egy nedves ronggyal vagy puha szivaccsal.
Tisztítószert is lehet használni, ha szükséges.
A puha felszín tartós és nem tartalmaz vegyi anyagokat, amelyek bőrirritációt okozhatnak.
Ez a pelenkázófeltét biztonságos választás a gyermeked és a környezet számára is.
A oldalain megemelt perem növeli a biztonságot "U" alakban és csökkenti a leesés kockázatát.
Használható kiterített állapotban is, de a széleit fel lehet hajtani, igaz, akkor kisebb lesz a mérete, viszont jobban körülöleli a kisbabát.
A pelenkázóalátétet pelenkázóasztalon vagy más stabil felületen lehet használni.
Az alátétet huzattal is ki lehet egészíteni, hogy még kényelmesebb legyen. Én ezt egy fehér nagypárna huzattal oldottam meg, amelyet csak levettem és kimostam.
A színvilága drappos, semleges színű, kisfiú és kislány babának is megfelelő.
Mintás felületű: egérke képekkel.
Jelenleg is kapható modell, én az egyik net-es portálon láttam 8. 290 ft-ért, de természetesen ahány oldal, annyi ár.
Első tulajdonosok vagyunk, újként vásároltuk babaüzletben itt helyben Pécsett.
Az előnye még ennek a pelenkázófeltétnek, hogy 6 cm a magassága, puha felületű és igen nagy méretekkel rendelkezik, jól kihasználható.
Amikor nekünk kicsi-újszülött volt a baba, akkor még felhajtott szélekkel használtuk, majd később mikor nőtt a gyermek, már kiterített nagyméretű állapotban.
Méretei: -hossza 77 cm
             -szélessége 88 cm
             -magassága 6 cm
Jelenleg letisztított állapotban kínálom megvételre, hibátlan állapotban, folt és szakadás mentesen.
Akit esetleg érdekel van egy másik hasonló pelenkázófeltétem is, az viszont alul sérült, mert kizárólag a nagyszülőknél használtuk és oda mi is használtat vettünk. Az kizárólag alul esztétikai hibás, de máshol nem !!! A nagyszülők tőlünk 150 km-re laknak és oda vettünk egy feltétet, hogy ne kelljen hordozni, ha megyünk. Kérem akit esetleg érdekel, az írjon és küldök fotókat ill. adok felvilágosítást.
Jelenleg letisztított állapotban kínálom megvételre, hibátlan állapotban, folt és szakadás mentesen ezt a pelenkázófeltétet !!!!
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a pelenkázó feltétet !    Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 6 468 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 07:08 .

A Természet Világa - Az élővilág fejlődéstörténete (V03) - Jelenlegi ára: 500 Ft


A kép(ek)en látható állapotban van.
Az aukciókat összevárom, a postaköltség miatt érdemes böngészgetni a termékeim között:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
 
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 05:56 .

Gyerek Hátizsák Frozen 2 Frizura kiegészítő (12 pcs) MOST 5562 HELYETT 3565 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 3 565 Ft

A gyerekek a legjobbat érdemlik, ezért mutatjuk be most a Gyerek Hátizsák Frozen 2 Frizura kiegészítő (12 pcs) terméket, amely idális azoknak, akik minőség termékeket keresnek a kisgyermekeiknek! Vásárold meg a a legjobb árakon!
Mennyiség: 12 pcsKivitel: DisneyTípus: Fésű / kefe készletTartozék: HajgumiKapocs


Jelenlegi ára: 3 565 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 04:32 .

Szempillafesték Iconic Overcurl #694 Dior MOST 25523 HELYETT 17872 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 17 872 Ft


EAN:
3348901500807
Gyártó:
Dior
A Szempillafesték Iconic Overcurl #694 Dior az a termék, melyre szükséged van ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki külsődből! Próbáld ki a 100%-ban eredeti Dior termékek minőségét, és ehangsúlyozd ki szépségedet a legprofesszionálisabb módon.
Tulajdonságok: Volumen biztosítóHosszú időtartamSzín: Barna

Jelenlegi ára: 17 872 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 03:08 .

AKCIÓ Csiszolt tengeri kagyló karkötő ACÉLKÉK VAN - Jelenlegi ára: 580 Ft

ACÉLKÉK kagyló karkötő KÉSZLETEN
Gyönyörű csiszolt tengeri kagylókból készült , acélkék színű rugalmas karkötő.
A TERMÉSZETES ÉKSZEREK KEDVELŐINEK AJÁNLJUK!
 szélesség: 6cm
A TERMÉK KÉSZLETEN VAN AZONNAL POSTÁZOM!
Leütés után a vaterától automatikusan megkapod az összesítőben az utalási adatokat!


Jelenlegi ára: 580 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 02:11 .

Erősítő, Keverő / Skytec STM-2300 2+1 csatornás/ - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Skytec STM 2300 DJ keverő + USB lejátszó
2 sztereo csatorna
1 microfon csatorna
6. 3 JACK fülhallgató kimenet
RCA kimenet
2x 5 ledes vezérlés kijelző
18 x 10 x 24 cm
Bemenetek: RCA, JACK
Talkover funkció
2kg
Állítható phone / line bemeneti jelszint
karaoke

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-27 00:56 .

Rozmaring .....Salvia rosmarinus......../10mag/...NÖV.-263 - Jelenlegi ára: 240 Ft


 
"Salvia rosmarinus"
Származása, elterjedése:
A Földközi-tenger vidékén és Dél-Európában már az ókorban is ismert és kedvelt fűszer volt. A kolostorkertekben pedig már hivatalos gyógynövényként szerepelt. A középkorban a Capitulare névjegyzékben is ekként szerepelt.  Európa északi részén, főleg az Alpoktól északra azonban még a középkorban sem nagyon volt ismert, legfeljebb délről,  drog formájában ismerték a cserép elterjedéséig, mivel mint mediterrán növény északon, az Alpok vonalán túl nem élte át a telet. A honfoglaló magyarok a Pannóniában élt népektől vették át.
Magyarországon a 17. századtól terjedt el jobban, kedveltsége a 18. századra már hanyatlásnak indult.
Lippay György már bőven írt róla, mint a magyar házakban és a falusi kertekben is ismert növényről. A rozmaringot a barokk kor kezdte kedvelni, s foglalkozott annak nemesítésével, mesterséges formázásával és ekkor már fűszernek is használták. Lippay fűszerként és mint házi orvosság is leírta a rozmaringot:

A rozmaring igen jó az ételekben, főképen pástétomokban, salátákban, zsázsákban, bort vele csinálni, a virágjából ecetet s konzervát... A rozmaringos bor igen jó a főfájás ellen. Pestisnek idején rozmaringból füstöt csinálni... igen jó hurutés nátha ellen... A nehézség ellen, álmosbetegség ellen, gutaütés, reszketés, érezhetetlenség ellen igen hasznos, ha borban vagy vízben megfőzik, s azt isszák éhomra...

Megjelenése:
Örökzöld félcserje. Virágai végállásúak, ajakosak, erősen kiemelkedő fellevelekkel. Színei a világoskéktől a liláig, sokféle árnyalatban megtalálhatóak. Levelei sötétzöldek, egyenesek, tűformájúak, szélük visszahajlik, fonákjuk szürkésen szőrözött. A növény minden része aromás illatú
Beltartalmi anyagai:
Illóolajat,  szaponint,  cseranyagot tartalmaz.
Szaporítása:
Szaporítható tőosztással, de hamarabb lesz szedhető rozmaringunk, ha a 8– 10 leveles hajtásokat nedves homokban gyökereztetjük. Másik módszer, ha 10– 15 cm hosszú hajtásairól, az alsó leveleket eltávolítjuk, egy pohár vízbe állítjuk, a gyökérkezdemények megjelenése után pedig nedves homokba ültetjük. Otthoni használatra cserépbe is ültethető.
Mai felhasználása[szerkesztés]
Használják mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek fűszerezésére, valamint különleges növényi ecetek készítésére, továbbá orvosi zsályával és hagymával pácok, szószok, bárány- és birkahúsból készített ételek, vadhúsok (őz,  szarvas,  nyúlhúsok), ízesítésére, illatosítására. Főleg a mediterrán konyhára, azon belül a francia és olasz ételekre jellemző.
Morzsolva forgalmazzák. Jól zárható edényben, száraz helyen kell tárolni. Mint minden áthatóan aromás fűszert, ezt is csak óvatosan szabad adagolni.
Frissen vagy szárazon a fürdővízbe áztatva illatosít és frissít.
Hatása:
Bizonyítékokkal megalapozott orvosi javallata nincs. A rozmaringolajat a népi gyógyászatban emésztési zavarok (diszpepszia) kezelésére és a gyomor– bél-rendszer enyhe görcsös állapotainak oldására, továbbá enyhe izom- és ízületi fájdalmak és enyhe perifériás keringési zavarok enyhítésére használják. Népgyógyászati felhasználása nem bizonyítékokon, hanem hosszú távú tradíción alapszik. Nyersen és szárított állapotában is használják a fürdővizek (gyógyfürdők) illatosítására, miközben a fürdőző szervezetét felfrissíti. Idős patkányokon végzett kísérletek során enyhítette az oxidatív stresszt. Egy 20 fő bevonásával végzett vizsgálatban kimutatták a rozmaringolaj élénkítő hatását, míg indukált diabéteszes patkánymodellen végzett kísérletben a lipidprofil javulását tapasztalták a rozmaringkivonat hatására.
 
1 ADAG 10 MAGOT TARTALMAZ!
KELLEMES KERTÉSZKEDÉST!
 
KÖSZÖNÖM A LÁTOGATÁSOD, SZERETETTEL VÁRLAK MÁSKOR ÉS MÁS TERMÉKEMNÉL IS!
  
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
               A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!


Jelenlegi ára: 240 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 21:32 .

GABOR női bőr(velúr) kényelmi cipő uk8.5G 43 méretben (cikkszám:9522) - Jelenlegi ára: 8 499 Ft

Eredeti GABOR női bőr(velúr) kényelmi cipő, kellemes drapp színben, kívül-belül bőr anyagú, orrésze apró kövekkel díszített, extra puha talpbélése szuper kényelmes viseletet biztosít, uk8. 5G 43 méretben
Állapota: újszerű
Belső talphossz: 28 cm
Sarokmagasság: 1 cm
Személyes átvétel: Debrecenben (Újkert) előre egyeztetett időpontban
Postázási módok: (előre utalás vagy utánvét)
1. GLS házhoz szállítva
2. GLS csomagpont
3. FOXPOST automata
Utánvét esetén +400 Ft az utánvét kezelési költsége!
Kérdés esetén keress bizalommal!
A termékek feltöltése folyamatos!

Jelenlegi ára: 8 499 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 21:44 .

FC BARCELONA KULCSTARTÓ ( Gyűjtői darab) 15. - Jelenlegi ára: 2 200 Ft


A kulcstartó teljes hossza: 10 cm
átmérője : 3, 5 cm
Postázom MPL-lel és Fosposttal a súly és a mindenkori díjszabásnak megfelelően.
Személyes átvétel Budapesten a XI. kerületben lehet.


Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 21:08 .

Musical karaoke - Énekelj a sztárokkal! (2007) DVD Budapesti Operettszínház - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Musical karaoke - Énekelj a sztárokkal! (2007) DVD
főszerepben: Janza Kata, Dolhai Attila, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter
rendezte: Kerényi Miklós Gábor
Karaoke DVD a Budapesti Operettszínház előadásában
hang: magyar
felirat: nincs
Állapot:  használt, de jó állapotban
  
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben.
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 19:56 .

Samsung Galaxy M10 / M105 / átlátszó szilikon tok víztiszta prémium minőség - Jelenlegi ára: 690 Ft


TOVÁBBI ULTRA THIN tokjaink megtekintéséhez KATT IDE
Üveglapok, érintőpanelek; ragasztók, szerszámok; tartozékok és kiegészítők; ill. egyéb termékek kaphatóak ugyanitt                   NÉZZ SZÉT A TÖBBI TERMÉKEM KÖZT IS!


Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 18:38 .

Jeep Grand Cheroke 2005-2010 komplett fékszett - Jelenlegi ára: 75 000 Ft

Jeep Grand Cheroke 2005-2010 komplett fékszett
Amit az ár tartalmaz: 2db első féktárcsa + 4db első fékbetét + 2db hátsó féktárcsa + 4db hátsó fékbetét
Mintex gyártó (kép illusztráció)
Felhasználható:
GyártóModellMotorméret CcmTípusÉvjáratMotorkódAlvázkódLóerő
JEEP
COMMANDER
2987
3. 0 CRD 4x4 06-
2006. 04 - 2010. 12
EXL
XK
218
JEEP
COMMANDER
3701
3. 7 V6 4x4 05-
2005. 09 - 2010. 12
EKG
XK
214
JEEP
COMMANDER
4701
4. 7 V8 4x4 05-
2005. 09 - 2010. 12
EVA
XK
231
JEEP
COMMANDER
5654
5. 7 V8 4x4 05-
2005. 09 - 2010. 12
EZB
XK
326
JEEP
GRAND CHEROKEE
2987
3. 0 CRD 4x4 05-
2005. 06 - 2010. 12
EXL
WH, WK
218
JEEP
GRAND CHEROKEE
2987
3. 0 CRD 4x4 06-
2006. 05 - 2010. 12
EXL
WH, WK
211
JEEP
GRAND CHEROKEE
3701
3. 7 V6 4x4 05-
2005. 06 - 2010. 12
EKG
WH, WK
214
JEEP
GRAND CHEROKEE
4701
4. 7 V8 4x4 05-
2005. 06 - 2010. 12
EVA
WH, WK
231
JEEP
GRAND CHEROKEE
5654
5. 7 V8 4x4 05-
2005. 06 - 2010. 12
EZB
WH, WK
326
JEEP
GRAND CHEROKEE
6059
6. 1 SRT8 4x4 06-
2006. 03 - 2010. 12
ESF
WH, WK
426


Jelenlegi ára: 75 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 17:16 .

OMEGA CSILLAGOK ÚTJÁN LP 1978! - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

OMEGA  CSILLAGOK ÚTJÁN LP HAJSZÁLKARCOK ELŐFORDULNAK DE ETTŐL ELTEKINTVE A LEMEZ JÓ ÁLLAPOTÚ

Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 16:11 .

Exakta Canon adapter - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Eladó a képeken látható Exakta Canon EOS adapter
Az adapter manuális hang és fény visszajelzés nincs
Alkalmas:
Canon EOS Digital Camera 

Jelenlegi ára: 5 400 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 14:44 .

Dinós kisfiú polárbélelt sapka + kesztyű 2 év - Jelenlegi ára: 500 Ft

Dinós kisfiú polárbélelt sapka + kesztyű 2 év
Postázom is, postaköltség becsült.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 13:38 .

Ceruzatartó-kör alakú lovas mintával - Jelenlegi ára: 399 Ft

Szép és praktikus a jándék lehet  a képen látható ceruzatartó-lovas motívummal.
Mérete: 17x5, 5 cm

Jelenlegi ára: 399 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 12:21 .

2020. december 25., péntek

Constructor - builder`s guide - Jelenlegi ára: 500 Ft

248 o. Dos- os játék felhasználói kézikönyve
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#67131 @ 97. 20 
kaalmaan_item_25000327_

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 11:02 .

4064 Eredeti GŐDE Victoria kitüntetés - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Kis műanyag tasakban eredeti német ( Gőde) certifikáttal + történeti leírással.
Viktória érdemérem, felette korona.
Rajta felirat:
VICTORIA
Szélesség: 3 cmSúly: 0. 007 kg 
Átmérője: 3 cm.
Súlya: 7 g.
 
 
Termékeim között több GŐDE emlékérme található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( plakett kitüntetés érdemérem emlékérem emlékplakett érem emlék plakett emlék érem érdem érem díszplakett dísz plakett )

Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 09:50 .

Gaggia Titanium profi kávégép ,tejhabositó egységel (saeco) - Jelenlegi ára: 49 900 Ft

Gaggia Titanium kávégép kitűnő állapotban, kevés adagszámmal,  szükséges felújitás el lett rajt végezve. Kitűnő, 5 csillagos kávét készit. Foltokat letöröltem rola, kép készitésekor nem vettem észre. 100% saeco alkatrészekkel dolgozik, igy javitása is egyszerű. Tejhabositó adapter ajándékba.! Vásárlás után is állok rendelkezésre! Garanciával! Nézd meg a többi kávégépemet is!

Jelenlegi ára: 49 900 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 08:32 .

Kalas kerékpáros, biciklis póló, felső, jó ár, M-es. Készletkisöprés miatt leáraztam! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ NAGYON MUTATÓS KALAS BICIKLIS RÖVIDUJJÚ PÓLÓ, FELSŐ NAGYON JÓ ÁRON! JÓ SZíN, JÓ FAZON!!!
MÉRETE: M, DE ÍROM A CENTIKET:
TELJES HOSSZ ELŐL: 60 CM, TELJES HOSSZ HÁTUL: 65 CM
MELLBŐSÉG HÓNALJBAN MÉRVE: 47 CM
UJJHOSSZ NYAKTÓL: 33 cm
NAGYON JÓ MINŐSÉGŰ!
KEVESET HASZNÁLT, KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN!
ELŐL NYAKNÁL CIPZÁROS, HÁTUL 3 TÁROLÓ REKESZES.
NAGYON MUTATÓS FELSŐ.
A KÉPEK TÖKÉLETESEN MUTATJÁK AZ ÁLLAPOTÁT!
Készletkisöprés miatt leáraztam 3000 ft-ról 1500 ft-ra!
!!!!! !!!!! ÚJ ÁRA TÖREDÉKÉÉRT!!!!! !!
Legalább 3 termék vásárlása esetén a postaköltség ajándék!!!!
KÖSZI, HOGY BENÉZTÉL HOZZÁM, NÉZZ SZÉT A TÖBBI TERMÉKEM KÖZÖTT IS.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 07:16 .

Papp-Farsang-Bordi-Benesóczky: A magas vérnyomás és étrendi kezelése - újszerű állapotban (*91) - Jelenlegi ára: 500 F


Papp-Farsang-Bordi-Benesóczky: A magas vérnyomás és étrendi kezelése
  (*91)
l
A megrendelt könyvek a rendelést követően azonnal átvehetők budapesti antikváriumunkban a bolt nyitvatartási idejében, vagy kiszállítjuk Önnek a Szállítási és garanciális fül alatt részletezett feltételek mellett.

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 06:08 .

Metabo BS 18 LT BL Q Akkus fúrócsavarozó Lítiumion - Jelenlegi ára: 103 670 Ft

 Metabo BS 18 LT BL Q akkus fúró
/ Lítiumion akku
Ecset nélküli fúrógép kompakt kialakítás az univerzális és igényes munkához. Metabo Quick-System: A szerszámtartó és a szerszám gyors cseréje a rugalmas munkavégzés érdekében. Egyedi Metabo kefe nélküli motor a gyors munkavégzéshez és a legnagyobb hatékonysághoz a fúrásban és a csavarozásban. Integrált munkavilágítás a munkahely megvilágításához. Praktikus övhoroggal és szerszámtartóval, opcionálisan rögzíthető jobbra vagy balra. Akkumulátorok kapacitásjelzővel a töltési állapot ellenőrzésére. Ultra-M technológia: legnagyobb teljesítmény, szelíd töltés.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: Elem-/akkutechnológia: Lítiumion ? Termék típus: Akkus fúrócsavarozó ? Tápellátás: Akkuról üzemeltetett ? Vele szállított akkuk száma: 0
Szállítás tartalma: Öv kampó és bitkészlet, Schnellwechselbithalter, gyors változás, MetaLoc tokbetét
Figyelem: Akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk!
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #454840


Jelenlegi ára: 103 670 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 04:44 .

Unisex napszemüveg Oakley 0OO9290 Fehér (Refurbished A+) MOST 123473 HELYETT 54538 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 54 538 Ft


EAN:
0888392243805
Gyártó:
Oakley
Ha szereted a legújabb divattermékeket és kiegészítőket viselni, és a kiegészítők fontos részét képezik az összhatásnak, ne maradj le a Unisex napszemüveg Oakley 0OO9290 Fehér (Refurbished A+) termékről! Büszkélkedj a legjobb napszemüveg márkákkal.
Szín: FehérKivitelezés: UnisexFelújitott termékek: ezek a termékek visszavonási vagy kiállítási időszakban kerülnek visszaküldésre, amelyeket időnként tesztelésre használtak némelyiket kissé sérült csomagolással vagy láthatóan nyitott eredeti csomagolással értékesítik. Valamennyi terméket átdolgozták, hivatalos garanciával rendelkeznek márkájuk és tökéletesen működnek. Állapotuktól függően az alábbiakba sorolhatók:
A + / kifogástalan: kifogástalan állapotban lévő termékek, amelyek eredeti csomagolása felnyitható vagy helyettesíthető egy másik, nagyon jó állapotban. A / Like New: olyan tökéletes állapotú termékek, mint az új, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült, vagy kicserélték őket egy másikra. B / Nagyon jó: olyan termékek, amelyek nagyon jó állapotban vannak, esetleges esztétikai hibákkal rendelkeznek, tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. C / jó állapot: jó állapotú, esztétikai hibákkal rendelkező termékek, amelyek tökéletesen működnek, és amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. D / Helyes: megfelelő állapotú termékek, esztétikai hibákkal vagy a tartozékok hiányával, tökéletesen működő termékek, amelyek eredeti csomagolása nyitott vagy kissé sérült lehet. "

Jelenlegi ára: 54 538 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 03:38 .