2016. július 30., szombat

LOV-21 Co2 patronos légpisztoly - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

Gyűjteményből, csodás gyári állapotban. Szinte csak kipróbálva volt. Eredeti dobozával, valamint eredeti Csehszlovák szifon patronokkal!!
A patronok többsége érintetlen. A pisztoly makulátlan esztétikai és szerkezeti állapotban őrződött meg az utókor számára.
Lövési pontosságban hozza azt a kitűnő formát amit ettől a pisztolytól el lehet várni. Csak szóda patronos kiszúró van hozzá.
Tömítései tökéletesek, a gázt maximálisan jól tartja.
Leginkább gyűjtők jelentkezését várom, akik pontosan tudják, hogy mit kínálok.
A dobozán és a patronok dobozán is találhatók sérülések, sajnos a több mint 20 év nem múlt el nyom nélkül.
Átvétel személyesen vagy előre utalás után csomagként küldve. Rózsaszín csekkes pénzküldés is lehetséges. Utánvéttel nem küldök!! Postaköltséget a vevő állja, aminek összege, e termékre vonatkoztatva: 1200. - Ft.
Kérdés re szívesen válaszolok, ezért utólagos reklamációt nem veszek figyelembe, terméket nem veszek vissza! A termék megvásárlásával elfogadod a feltételeket. Játszadozók és kamulicitálók kíméljenek!
Spórolj a postával, vásárolj tőlem több terméket, így egy postadíjjal és utalási költséggel megúszod, ennek okán akár a második termék relatíve ingyen a tiéd lehet. Több terméknél súlytól függően a postaköltség emelkedhet, tehát az itt feltüntetett postaköltség csak ennek a terméknek az elküldésére vonatkozik!


Jelenlegi ára: 34 000 Ft
Az aukció vége: 2016-08-20 17:27 . LOV-21 Co2 patronos légpisztoly - Jelenlegi ára: 34 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése