2016. november 23., szerda

Ăšj 52-es Crane softshell mellĂŠny,fĂŠrfi,szĂźrke,xl - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

 crane softshell mellÊny, 52/xl-es
Ăšj, cimkĂŠs termĂŠk, kĂ­vĂĄlĂł outdoor sportokhoz!
GrafitszĂźrke szĂ­nĹą, anyagĂĄban szolidan mintĂĄs,
mell: 114 cm, hossza elĂśl 71 cm, hĂĄtul 74 cm, vĂĄllszĂŠlessĂŠg 45 cm, 3 zipzĂĄras zsebe van
pk 1080 ft ajånlottan,  
Softshell
NĂŠhĂĄny szĂł a softshell-rĹ'l, errĹ'l a tĂşrĂĄkon annyira hasznos termĂŠkcsoportrĂłl. A softshell anyagoknak jĂł a lĂŠgĂĄteresztĹ' kĂŠpessĂŠge, rugalmasak, kopĂĄsĂĄllĂłak, szĂŠlĂĄllĂłak. TĂśbbfĂŠle vastagsĂĄgban, kĂźlĂśnfĂŠle vĂ­zĂĄllĂłsĂĄggal kĂŠszĂźlnek. (TĂşrabolt, softshell)
FunkcionĂĄlis ĂśltĂśzkĂśdĂŠs
A funkcionĂĄlis ĂśltĂśzkĂśdĂŠs szabĂĄlya szerint egy tĂşraĂśltĂśzet nagyjĂĄbĂłl Ă­gy nĂŠz ki: kĂ­vĂźl egy vĂ­zĂĄllĂł dzseki (hĂŠj), alatta egy mĂĄsodik rĂŠteg, ami ĂĄltalĂĄban polĂĄr, legalul pedig egy nedvessĂŠgelvezetĹ' alĂĄĂśltĂśzet. Ez a rĂŠteges ĂśltĂśzkĂśdĂŠs jĂłl mĹąkĂśdik, mert: melegen tart, nem ereszti ĂĄt a vizet ĂŠs a szelet, viszont ĂĄtlĂŠlegzik, kiereszti a test ĂĄltal termelt pĂĄrĂĄt.
MiĂŠrt kellett a softshell?
ProblĂŠmĂĄt jelenthet viszont, hogy a kĂźlsĹ' hĂŠjak, a legdrĂĄgĂĄbb membrĂĄnokat hasznĂĄlĂł hĂŠjdzsekiket nem szĂĄmĂ­tva, ĂĄltalĂĄban nem tudnak olyan jĂłl ĂĄtpĂĄrologni, mint a polĂĄrok ĂŠs sokszor nem is olyan kĂŠnyelmesek. RĂĄadĂĄsul a legtĂśbb kirĂĄndulĂł, tĂşrĂĄzĂł nem is szereti a rĂŠteges ĂśltĂśzkĂśdĂŠssel jĂĄrĂł ĂĄllandĂł megĂĄllĂĄst, le- ĂŠs felĂśltĂśzĂŠst, ha egy kicsit elkezd esni, vagy ĂŠppen felmelegszik vagy lehĹąl az idĹ'. A gyĂĄrtĂłk-fejlesztĹ'k erre talĂĄltĂĄk ki az un. soft shell (puha hĂŠj) ruhĂĄkat, amiket nagyon kĂŠnyelmes viselni, nagy mozgĂĄss zabadsĂĄgot adnak, jĂł a lĂŠgĂĄtere! sztĂŠsĂźk, ugyanakkor, szemben a polĂĄranyagok tĂśbbsĂŠgĂŠvel, szĂŠlĂĄllĂłak ĂŠs elbĂ­rjĂĄk az esĹ't is. (TulajdonkĂŠppen ezzel szĂźletett meg a vĂ­zĂĄllĂł dzsekik ’ hĂŠj’ elnevezĂŠse is, mutatva, hogy merevebb anyagbĂłl kĂŠszĂźlnek. )


Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2016-12-14 15:36 . Ăšj 52-es Crane softshell mellĂŠny,fĂŠrfi,szĂźrke,xl - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése