2017. január 3., kedd

SENNHEISER PX210 PROFI BLUETOOTH FEJHALLGATÓ - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

SENNHEISER PX210 PROFI STEREO BLUETOOTH FEJHALLGATÓ FÉLÁRON!!!
A PX 210 BT modellnek nemcsak a megjelenése nagyszerű, rendkívüli kényelmet is kínál: csupán 105 grammos súlyával és kicsi, puha fülpárnáival kellemesen illeszkedik a fülre. A praktikus összehajtási megoldás és a tartozékként mellékelt tartótok ideális útitárssá teszik a fejhallgatót.
A PX 210 BT fejhallgatót kifejezetten Bluetooth lejátszókkal való használathoz tervezték. ? A zene és a beszéd kiváló minőségben kerül visszaadásra, miközben a fejhallgató viselője teljes mozgásszabadságot is élvezhet,? mondta Maurice Quarré, a Sennheiser szórakoztató-elektronikai termékmenedzsmentjének vezetője, az új fejhallgató képességeit ecsetelve. A PX 210 BT hatótávolsága akár 10 méter is lehet, ami azt jelenti, hogy az audio forráskészülék útközben nyugodtan a hátizsákban vagy a táskában maradhat. A PXC 210 BT szabályzói közvetlenül a fülrészen kerültek elhelyezésre. Ezek használatával kapcsolhatja be/-ki a Bluetooth funkciót, szabályozhatja a hangerőt és választhatja ki a kívánt dalt. És az sem jelent gondot, ha egy kicsit több időt kíván eltölteni kedvenc zenekara társaságában: az újratölthető lítium-polimer elem jóvoltából a fejhallgatót akár 12 óra hosszat is használhatja, mielőtt újratöltésre lenne szükség.
A zenehallgatás még szórakoztatóbb, ha nem akadályozzák különféle kábelek, főként akkor, ha ennek még a hangminőség sem látja kárát. A PX 210 BT nagyteljesítményű neodímium mágnesekkel rendelkezik, melyek természetes és valósághű hangzásképet biztosítanak, 15 - 22. 000 Hz-es frekvenciamenettel. A Sennheiser szabadalmaztatott Duofol membránjai csaknem teljes mértékben kiküszöbölik az állóhullámok kialakulását.
Műszaki adatok:
Frekvenciaátvitel : 15 Hz - 22 000 Hz
Impedancia : 590/100 Ohm (Aktív/Passzív)
Érzékenység : 107dB
Csatlakozó : Blutooth 2. 1 + EDR
Erőforrás : LI-Polymer
Torzítás : 0, 1%
Egyéb :   kábel
Az aukció a képen látható termékre vonatkozik.
Számlával, garanciával. (Részletek a "Szállítási és garanciális feltételek"- ben. )
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.

Jelenlegi ára: 24 990 Ft
Az aukció vége: 2017-01-22 12:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése