2017. február 19., vasárnap

Autós forgalom-eseményrögzítő kamera DVR - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Autós rögzítő kamera (DVR) 270° -ban elforgatható 2. 5" színes TFT LCD monitorral és 6 db infravörös LED-del az éjszakai felvételekhez. Hasznos társ útközben, egy esetleges balesetnél, vagy incidensnél mindent rögzít, és bizonyítható vele ki volt a hibás az adott szituációban.
SD memóriakártya foglalattal rendelkezik, 32 GB-ig fogadja a kártyákat! A rögzített anyag az SD kártyán kerül mentésre a kártya kapacitásáig, de miután a memória megtelt, a kamera szoftvere újraírja (felülírja) a már rögzült legrégebbi videóanyagot.
Az akkumulátora cserélhető, Nokia BL-5C akksival használható.
A multi tapadókorongos konzollal bármelyik szélvédőre biztonságosan felhelyezhető. Felhasználóbarát felület, egyszerű kezelhetőség. AVI formátumban, SD kártyára tárolja a felvételeket, 32 GB-ig bővíthető.
A kihajtható, elforgatható kijelző egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé.
A kamera videót és hangot is rögzít. Választható hogy csak képet, hangot, vagy mindkettőt rögzítsen.
Beállítható, hogy normál, vagy éjjellátó módban rögzítsen. Az éjjellátó funkciónak köszönhetően teljes sötétben is képes fekete-fehér felvételt készíteni a megvilágítási távolságig!
Ez a mozgásérzékelővel ellátott biztonsági kamera automatikus indulással (tápfeszültség ráadásától, vagy bekapcsolástól kezdődően) dátummal, valós idő rögzítésével folyamatos videó felvételt készít. A felvétel újraindulási ideje beállítható. A felvétel maximális hossza a behelyezett memória kártyától és a választott képminőségtől függ. A felvétel szükség esetén (egy esetleges balesetnél) bizonyítékként is felhasználható, így nyugodtabbá téve autózásunkat.
Az autónkba beszerelve rögzíti autózásunk minden egyes pillanatát, mozzanatát, és az úttesten történő minden eseményt. Esetleges baleset, vagy akár autónk megrongálása esetén 

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2017-02-26 18:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése