2017. október 26., csütörtök

Crosman 1322 légpisztoly, 5.5mm - Jelenlegi ára: 36 390 Ft

A 1322-es pisztoly egy egyedülálló konstrukció az amerikai Crosman gyárnak köszönhetően. Igazi amerikai klasszikus, nem véletlenül American Classic a neve! A PCA (pre charged air) kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy légsűrítéses elven üzemel. A pisztolyba épített pumpa segítségével sűríthetjük össze a levegőt, ami a lövedéket felgyorsítja.
A PCA működés nagy előnye, hogy visszarúgás-mentes, ezért a lövés pontosabb lesz. Nincs beépített rugó, annak gyengülése nem befolyásolja a működést, a lövés ereje mindig azonos de függ a pumpálások számától.
A lövés erejét a pumpálások száma befolyásolja. A cső alatt lévő pumpát mozgatva tölthetjük fel a légkamrát. A pumpálások számával állíthatjuk be a lövedék sebességét, gyakorlatilag a pisztoly erejét. Ennek nagy előnye, hogy különböző távolságban lévő célpontok esetén a pumpálások számával változtatható az erő, így a lövedék röppályáját mindig egyenesre állíthatjuk.
A markolat és a pumpa borítása fa hatású műanyagból készült.
Az első irányzék fix, a hátsó irányzék állítható. Az irányzékok közötti távolság 330 mm (! ), amely igencsak segíti a célzást.
A pisztoly kiváló gyakorlásra, üzemeltetése olcsó, csak a jó minőségű lövedék szükséges hozzá. 10 méteres és 25 méteres pontlövészete kiválóan használható.  
A Crosman 1322 légpisztoly tulajdonságai:
Kaliber: 5, 5 mm
Működés: PCA
Sebesség: 120 m/s
Huzagolt acél fegyvercső
Teljes hossz: 346 mm
Csőhossz: 238 mm
Tömeg: 910 g
Biztosítóval rendelkezik
Állítható hátsó irányzék


Jelenlegi ára: 36 390 Ft
Az aukció vége: 2017-11-16 20:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése