2018. január 20., szombat

DVR menetrögzítő kamera (DVR-M1501) - Jelenlegi ára: 24 365 Ft

DVR menetrögzítő kamera(cikkszám: DVR-M1501)Raktári státuszA termék várható szállítása 2-3 munkanap. TermékleírásFull HD menetrögzítő kamera. Diszkréten beszerelhető menetrögzítő kamera amely kiváló minőségű videók rögzítését teszi lehetővé.??
 A készülék célja:
A készülék az autózás közben történő események rögzítésére való. Ezekkel a felvételekkel a váratlan/nem kívánt történéseket vissza tudjuk játszani, kérdéses helyzetben pl. balesetkor, megkönnyítheti a történtek tisztázását.  
Emellett a készülék mozgásérzékelő (motion detection) funkciójának köszönhetően, akkor is képes felvételt készíteni, ha az autónkat magára hagyjuk. Ha mozgást érzékel, automatikusan videót készít a történtekről, így egy esetleges lopást, vagy kocsi feltörést is lencsevégre kaphatunk.  
Továbbá a GT-M1501-es kamera, mivel Full HD videó rögzítésére is alkalmas, ezért ajánljuk rövidebb, vagy hosszabb utak/kirándulások rögzítésére is, melyekből akár egy nyaralás kiváló házi videójába is illeszthetünk részleteket az útból (a csomag, rögzítéshez való memóriakártyát nem tartalmaz).
A készülék működése:
A kamera az autó indítását követően a felvételt automatikusan indítja és a jármű leállítása után 20 mp-ig rögzíti azt. Különböző hosszúságú videók rögzíthetőek, beállításnak megfelelően. Ha a memóriakártya megtelt, akkor a legrégebbi felvétel automatikusan törlődik ezzel szabadítva fel helyet mindig a legfrissebb videónak.
Balesetkor a készülék az adott videót zárolja, igy nem írja felül, azokat csak a kezelő tudja eltávolítani.
A termék beüzemelése minimális szerelést igényel, ha szükséges vegye igénybe szakember segítségét.  Termék Főbb jellemzői: Beépített G szenzor140°-os látószögKijelző nélküli kivitelVideó formátum AVI (Max. felbontás: FHD 1920*1080)Támogatott memóriakártya: Micro SD (512Kb - 32Gb)Akkumulátor nélküli kivitelVideo kimenet RCABeépített mikrofon (kapcsolható) A csomag tartalma:  1db GT-M1501 DVR kamra1db töltő/video (RCA) kábel1db használati utasításA csomag memóriakártyát NEM tartalmaz (opcionálisan megvásárolható)
FONTOS!  A rögzített felvételeket közösségi oldalakra videó megosztó portálokra feltölteni tilos, ellenben személyiségi jogokat sérthet. Csak abban az esetben tehetőek közzé nyilvános fórumon, ha a videó nem tartalmaz olyan személyeket vagy járműveket, amelyeket azonosítani lehet (arcok, rendszámok, ? stb, ezek elhomályosítása vagy kiatakarása szükséges).   Figyelem, kérjük tartsa be a következő instrukciókat. A gyártó és a forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a készülék használatából vagy szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű kárért vagy bármely egyéb hátrányért, ezért kérjük, bízza a szerelést szakemberre! A beszerelési útmutató csak tájékoztató jellegű, bizonyos esetekben eltérő lehet a beszerelés. Ne szerelje szét, ne javítsa a terméket, mert ez garanciavesztéshez vezethet! A termék tisztításához ne használjon szerves tisztítószereket, mert ezek károsíthatják azt!?? InformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 24 365 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése