2019. január 7., hétfő

TÜNÉS A MOGYORÓMTÓL! Légfegyver légpuska légpisztoly földi vadász célpont GAMO mókus USA - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
Működéséről minden leírás és információ megtalálható az interneten és a Youtube-on!
"GAMO" Made in USA - földi légfegyver célpont!
USA oldal:
ITT MEGNÉZHETŐ!!!
Pár napja nem elérhető az USA oldal. Ez az egyik társoldal - itt megnézhető:
GAMO MÓKUS
Az itt hirdetett célpont eredeti GAMO földi célpont(Lásd 7. kép a Logot! ). A fenti videón egy pontosan ilyenre lő a lövész a becsatolt videóban pedig egy azonos felépítésű és működésű, de patkány-célpont van bemutatva.
Működése olyan, hogy kizárólag a célterületen elhelyezett kör alakú támaszték eltalálása eredményez "ledőlést", vagyis találatot.
Anyaga vas. Célszerűen akár egy deszkára is fel lehet szerelni és bárhová kihelyezhető, akár életszerű környezetbe álcázással is, ami a tényleges vadászatot imitálja. Kihelyezése történhet úgy is, hogy a négy lyukba sátorvas-szerű vaselemekkel is leszúrható a földbe.
(A lőlapozás mellett érdekes és újszerű légfegyverhasználatot tesz lehetővé. Már hazánkban is vannak sportversenyek, ahol ilyen célok leküzdése a feladat. Field target, földi célpont légfegyver.... sok kulcsszóra kiad találatot a Google. )
A közepébe be lehet fűzni egy visszahúzó zsinórt és így távolról is fel lehet állítani a célpontot, ami így újra aktívan tudja fogadni a lövedéket. A célterület szűkíthető is, egy szűkebb környílású takarólap is van rajta. Ez tovább szűkíthető, vagy bővíthető más átmérőjú vaslpocskákkal is, akár egyéni ízlés szerint. Legyártása, felszerelése igazán egyszerű.
Az itt hirdetett mókuska teljesen rendben van! Rendeltetésszerűen működik! Deszkát és visszahúzó-zsinórt, leszűró szöget nem tudok adni hozzá. A LÉNYEG maga a cél és az itt van! A célfelületet esetleg újra lehet festeni - vagy akár az egész célt is - kinek milyen szín tetszik.  
Bemutató(USA) VIDEO!!!
Postázni  Vaterafutárral IGEN! (DPD, FOXI-MAXI NEM!!! )
Gyors postázás, biztonságos csomagolás..
MPL csomagautomatába is! 600Ft
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2019-01-28 17:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése