2019. május 1., szerda

5htp 5-htp 100mg 60 kapsz. Swanson - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

 
Természetesen több termék együttes vásárlása esetén sem változik a szállítási díj.
A Swanson 1969-es megalakulása óta törekszik arra, hogy naprakész, folyamatosan újuló termékeit bárkinek elérhetővé tegye világszerte.
Folyamatosan bővülő kollekcióval, és természetes vitaminok maximális tápanyagforrásával próbálja az emberek figyelmét felhívni a tudatos életmódra, és az étend-kiegészítők fontosságára napjainkban. Közel ötven évnyi tapasztalatnak és kutatásnak hála, a Swanson garantálja, hogy termékeik kizárólag jó összetételű, ellenőrzött minőségű és színtiszta alapanyagokat tartalmaznak.
5-HTP - természetes antidepresszáns.
Kapszulás formula, a jobb felszívódásért!!!
                                                                
Az 5-HTP, azaz 5-hidroxi-triptofán a triptofán nevű esszenciális aminosav szerotoninná alakulásának a köztes terméke.
A triptofán olyan magas fehérjetartalmú élelmiszerekben található meg, mint a marhahús, csirkehús, pulykahús, hal, valamint a különböző tejtermékekben, a banánban, szárított datolyában, amerikai mogyoróban, tökben, napraforgómagban és a tengeri algában.
Étrend-kiegészítők előállításához az 5-HTP-t a Griffonia simplicifolia nevű, Afrikában honos növény magjából nyerik ki. Az 5-HTP az emberi szervezetbe jutva szerotoninná alakul. A szerotonin egy olyan kémiai hírvivő anyag (neurotranszmitter), ami meghatározó szerepet tölt be érzelmeink szabályozásában. Az 5-HTP az emberi agyra gyakorolt hatása révén csökkentheti a depresszió tüneteit, és rendkívül hatékony az álmatlanság és a migrén kezelésében is. Számtalan testsúlycsökkentő étrend-kiegészítő alkotóeleme is.
A szerotonin, mint neurotranszmitter vesz részt az endokrin szabályozásban; az érzelmi, étvágy és alvás-ébrenlét ciklus aktivitásáért felelős agyi tevékenységben. Klinikai tanulmányok igazolják, hogy a szervezet 5-hidroxi-triptofánnal történő ellátása támogatja az egészséges szerotonin szint kialakulását.
 
Egy 1 kapszula tartalmaz:
 
 Mennyiségek adagonkéntNapi érték%
L-5-HTP (L-5-hidroxi)(Griffonia simplicifolia kivonat)
                    100 mg
*
 
* Napi érték nincs meghatározva.
Egyéb összetevők: rizsliszt, zselatin, tartalmazhat egy vagy mindkét alábbi: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.
Javasolt használat:  Étrend-kiegészítőként, vegyen be egy kapszulát naponta vízzel éhgyomorra.
FIGYELEM:  Ne szedje ezt a terméket, ha szed kapható antidepresszáns, vagy ha terhes vagy szoptat.  Beszélje meg az egészségügyi szolgáltató, használat előtt, ha olyan betegsége van, vagy ha bármilyen vényköteles gyógyszert szed.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2019-05-22 12:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése