2019. október 27., vasárnap

Kültéri nyúlketrec -AniOne, kétszintes + Thermo védőhuzat - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Eladóvá vált nyuszink kültéri ketrece a képen látható állapotban. Egy vendég nyuszi több helyen megrágta a fát ahogy a képeken látható, ezért kedvező az ára. Erős rácsokkal és dupla zárral véd a ragadozók, nyestek stb ellen. A ketrec lábakon áll, a két szint leválasztható egy zárható rámpával. Az alsó és felső tálca is kihúzható, könnyű tisztítani. Újonnan 60 ezer forintért vettük, körülbeül egy éve. A ketrechez téli termo védő takaró is tartozik, melyet 20 000 Ft-ért vettünk.
AniOne ketrec Woody Castle 220 116x100x61cm
Az AniOne Woody Castle 220 kültéri nyúlotthonban a nyuszik és tengerimalacok elegendő helyet és védelmet találnak. A vízálló anyagnak köszönhetően az AniOne Woody Castle 220 nyúlotthon különösen kültéri használatra felel meg. Az egyszerű szerelés lehetővé teszi, hogy kedvence számára azonnal egy új otthont ajándékozzon. Több helyet, teret biztosít rágcsálójának. A mázolt lucfenyő anyag védett az időjárás okozta károsodásoktól. Egy zárható rámpa biztosít két helységet. Nyitható és vízálló tetővel rendelkezik. Az tető innovatív nyitó mechanizmusa (gázrugóval) garantáltan könnyű nyitást és zárást biztosít. Rögzítő pántokkal rendelkezik a tető könnyebb nyithatósága érdekében. A dupla zár garantálja a ragadozók elleni védelmet. Dupla ajtó az egyszerű nyithatóságért és tisztíthatóságért. az integrált kisállatház segíti az állat visszavonulását. Könnyebb tisztíthatóság a fém ürülékládának köszönhetően. A lábak magassága állítható, végükön gumi védő található. Tanusított FSC-vel (Felelős Erdőgazdálkodási Tanács) rendelkező termék.
ANIONE VÉDŐHUZAT
Az AniOne védőhuzat védelmet nyújt az olyan időjárási viszontagságok ellen, mint a szél, a hó és a napsütés, hogy egy kellemes barlang érzést biztosítson. A speciális szigetelésnek köszönhetően tökéletes hőszabályozást nyújt télen és nyáron is. Télen a szigetelésnek köszönhetően véd a hidegtől, nyáron pedig véd a meleg napsugaraktól. Különleges szellőztető elemekkel ellátott. A tető és a pajta ajtó a zipzározásnak köszönhetően könnyen nyitható. Külön mélyedés teszi lehetővé az itató egyszerű felhelyezését. Átlátszó műanyag ablakok segítik a be- és kilátást. Használható a Woody 120, 220, 240, valamint a Woody Castle and Garden házhoz.


Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-17 17:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése