2020. január 1., szerda

PROTEIN POWER FEHÉRJE POR - Jelenlegi ára: 8 300 Ft

Figuactiv protein ital diétához 375 g
Az izomtömeg megtartása az egyik legfontosabb feladat a diéta alatt. A Figuactiv protein ital extra mennyiségű fehérjével látja el a szervezeted, hogy megőrizd izmaid erejét és energiáját. 5 különböző fehérjéből
• Megőrzi az izmok tömegét a diéta alatt is
• 80% fehérjével.
Figuactiv protein ital diétához - 375 g/doboz
Figuactiv protein ital diétához az izomtömeg megtartása az egyik legfontosabb feladat a diéta alatt. A Figuactiv protein ital extra mennyiségű fehérjével látja el a szervezeted, hogy megőrizd izmaid erejét és energiáját.
5 különböző fehérjéből
Megőrzi az izmok tömegét a diéta alatt is
80% fehérjével
CÉLCSOPORT
Mindenkinek, aki fogyni szeretne, de meg akarja őrizni izmainak tömegét. Az idősebb korosztály számára étrend-kiegészítőként ajánlott a fehérjebevitel miatt.
Figuactiv protein ital diétához JELLEMZŐK
A Figuactiv protein ital biztosítja a benne lévő öt különböző állati és növényi eredetű fehérje optimális felszívódását. Az öt fehérje összevető a következő: szójafehérje, tejsavó, kálcium-kazeinát, tejfehérje és tojásfehérje. A növényi és állati eredetű fehérjék kombinációja biztosítja a fehérjék optimális összetételét. Ez a kombináció kiegyensúlyozott aminosav tartalmat biztosít. Az itallal legalább 10 g tiszta fehérjét is elfogyasztunk (attól függően, hogy vízzel vagy fölözött tejjel készítjük el). A fehérjeital fogyasztása főként este javasolt vagy étkezések között, amikor éhséget érzünk.
A protein hozzásegít az izomtömeg megtartásához.
A protein nagyobb teltségérzetet nyújt, mint a szénhidrát.
A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fehérje beépüléséhez a szervezetbe.
A B6-vitamin elősegíti a megfelelő fehérje és glikogén anyagcserét.
A magnézium támogatja az izomműködést és a fehérje szintézist.
Figuactiv protein ital ELKÉSZÍTÉSE
Keverj el egy csapott evőkanál (12, 5 g) Figuactiv protein ital port 125 ml zsírszegény tejben vagy 100 ml vízben. Készítsd shakerben! Nyomokban glutént és csillagfürtöt tartalmazhat. Rázd fel a dobozt felbontás előtt! Száraz, hűvös helyen tárold, felbontás után gyorsan fogyaszd el. Figyelj a kiegyensúlyozott, változatos étrendre és az egészséges életmódra.
AZ EFSA* ÁLTAL TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT
A proteinek hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és megtartásához. A magnézium hozzájárul a normál fehérje egyensúlyhoz és a normál izomműködéshez. A B6-vitamin hozzájárul a fehérje és a glükogének normál működéséhez
EREDETI ÁRA 11490. -/dB


Jelenlegi ára: 8 300 Ft
Az aukció vége: 2020-01-21 22:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése