2020. szeptember 23., szerda

ÚJSZERŰ!!! FÉLÁRON!!! Kétszemélyes szánkó háttámlával 125 cm-es 120 kg teherbírás - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

A licit tárgya: összecsukható szánkó
Újszerű!!! a képek magukért beszélnek!!!
Made in Bohemia!!! cseh gyártmány!!! nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! új ára 89, 99 Euro volt háttámlával együtt!!! Itt egy hasonló linkje: KATT IDE!
Ausztriában vásároltam a gyerekeknek, de mindössze néhány alkalommal volt használva.
Ez egy klasszikus vonalvezetésű 125 cm-es Hörner szánkó háttámlával. Ez utóbbi opcionális, enélkül 1. 000 Ft-tal olcsóbban odaadom.
A váz bükkfából készült. A talpa nagy precizitással kerül fel a csúszófelületre, anyaga nemesacél, mely kiváló csúszást biztosít, nem fog megállni 10%-os lejtőn, és persze nem esik le az első használat után. A 125 cm-es szánkó ülőrésze 72 centiméter hosszú, textilből készült, mely ideális esetben két felnőtt, vagy akár három gyerek számára is gyors siklást biztosít, és nyújt kiváló szórakozást a havas téli napokon a család összes tagja számára. Minden gyerek és csúszni vágyó felnőtt álma. Egy dolog biztos, amíg hó van, addig a szánkózás sose megy ki a divatból!
Kiárusítás!
Kiárulom a családban évek alatt felhalmozódott sífelszereléseit, korcsolyáit, szánkót, bobot, stb... mert újak lesznek az idén karácsonykor a fa alatt. Most érdemes megvenni, mert szezonban 30-50%-kal drágábban fogom adni. Az összes hirdetéseim között érdemes kutakodni, mert folyamatosan teszem fel a cuccokat!
Bármelyik két, vagy több termék együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok!   
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2020-09-24 10:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése