2020. október 6., kedd

Alcatel 1T 9009G 7.0 16GB 3G Tablet Black EU - Jelenlegi ára: 25 870 Ft

Alcatel 1T 
A készüléken nem elérhető a Magyar nyelv!
 
 
 
Kompakt társ
Az Alcatel 1T 7 tablet egy 245 grammos, pehelysúlyú készülék kíváló teljesítménnyel. A saját kategóriájában a valaha legkönnyebb tablet, amely mindig készen áll arra, hogy bárhová kövesse.
 
 
Android? Oreo? (Go edition): Vigyázz. Kész. Rajt!
Az Android? Oreo? (Go edition) egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb, mint valaha, így bármit csinálhat vele, amit csak szeretne.
 
 
 
 
Gyerek mód
A Gyerek mód örömet és biztonságot nyújt a gyermekek és a szülők számára egyaránt. A gyerekek imádni fogják a tabletre előre telepített applikációkat. A szülőknek pedig segítséget nyújt a beépített felügyeleti vezérlőpanel, amellyel beállíthatják a használati időt, és kiválaszthatja, hogy mely alkalmazásokhoz férhessenek hozzá a gyerekek.
 
 
Eye Care
Az Eye Care minimalizálja a kékfény kibocsátást. Csökkenti a tablet kékfényét, hogy nyugodtabban aludjon és hogy enyhítse a szem kifáradását.
 
 
 
 
Kivételes minőség
Az Alcatel 1T 7 tabletet úgy tesztelték, hogy biztosítsa a kivételes minőséget és a vásárlói elégedettséget. A terhelhetősége, megbízhatósága és stabilitása miatt, ez az az eszköz, amelyre bármikor támaszkodhat.
 

Jelenlegi ára: 25 870 Ft
Az aukció vége: 2020-10-06 18:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése