2021. január 24., vasárnap

SB Smart Balance Graffiti Segway Hoverboard Bluetooth - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

Tökéletes műszaki állapotban, minimáli használati kopással! Hordtáska és gyári töltő eredeti doboz!
Az Autobalansz egy korszerű rendszer, amely kiegyensúlyozza a hoverboardot a talajjal, elkerülve a balesetveszélyt, amikor a készüléket használja.
A kiváló minőségű ledek mind az elülső, mind a hátsó részen nagyban hozzájárul a felhasználó biztonságához, jelezve azt a forgalomban egy nagyon vonzó modell révén.
Mivel a biztonság elsődlegesen a látókörünkben van, úgy gondoltuk, hogy a piacon a legjobb akkumulátort (autonómia) kínáljuk, hogy egy töltéssel elegendő időt töltsön a készüléken..
A Bluetooth az a rendszer, amely segít a telefont a hangszórókhoz csatlakoztatni és a kedvenc zenéit hallgatni használat közben.
Motorteljesítmény:  350W x 2 a legjobb öntisztító minőséggelEredeti feszültség akkumulátorok:  36V 4 Ah Samsung cellákMaximális sebesség:  15-18 km / hAutonómia:  15-20 kmEmelkedési szög:  45 fokMinimális súly:  25 kgMaximális súly:  120 kgKerékméret:  6, 5 hüvelyk - 16 cmA kerekek típusa: Nem pneumatikusTeljes terhelési idő:  2-3 óraEgyéb lehetőségek: - Bluetooth- Hangszórók- LED- AutoBalans
* Tájékoztató: - Az IP54 képviseli - nem tömör védelmet a por és a mikroszkopikus maradványok ellen. Védelem bármilyen dőlésszögű víz ellen. - A maximális sebesség a felhasználó súlyától, a rámpaszögtől, a szélsebességtől és iránytól, a gördülő hordozó körülményeitől stb. Függően változhat.

Jelenlegi ára: 39 900 Ft
Az aukció vége: 2021-01-25 07:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése