2022. június 13., hétfő

DISSER dinnyezöd valódi bőr, elegáns táska - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

DISSER dinnyezöd valódi bőr, elegáns táska
A termék minőségéért a márkanév a garancia.
Vastag, jótartású valódi bőrből készült elegáns táska kívül-belül több helyen is feltüntetett, az eredetiséget jelző márkanévvel. Szép, klasszikus fazonú, időtálló, elegáns darab. Szépsége az egyszerűségében, a szépen kidolgozott valódi bőr, a letisztult, íves fazon, s a különleges, dinnyezöls szín harmóniájában rejlik. Dinnyezöld... görögdinnye-zöld... sötétzöld... haragoszöld... smaragd... watermelon green.
Használt, de még mindig szemet gyönyörködtető darab. A használat "nyomai" nem feltűnőek: néhány, az általános használatból eredő felszíni kis karc, pici mattolódás (kopásnak nem nevezném) az éleken.. Bármilyen elegáns szettnek tökéletes kiegészítője lehet. Letisztult formája és feltűnően szép színe miatt akár alkalmi táskaként is használható.
Jól bővülő, tágas, minden elfér benne, amire a napi rutinhoz szükség lehet: iratok, kulcs, telefon stb. Egyterű belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros zseb is helyet kapott. Kívül, a táska elején egy jókorapatentos rekesz került kialakításra.
A bélése különösen szép, "kékeszöldesbarnás" színösszeállítású irizáló selyemfényű, puhatapintású textil kellemes, folyondárszerű mintázattal. A táska kétoldalról is húzható cipzárral záródik.
Szélessége:        33 cm.
Magassága:       26 cm.
Mélysége:           7 cm.
Fülhosszúság:   87 cm (a táska tetejétől mérve).


Jelenlegi ára: 7 800 Ft
Az aukció vége: 2022-06-14 01:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése